- 12 Temmuz 2006
- 35.026
- 30.401
- 60
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.521
Öpimde geçsin geçmiş olsun noldu:)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazinida yerim tribinide yerim yetmez kizinida yerim. Seni yemem disim kesmez kart kari.Nazda yaparım tripte yaparim zey-mur
Davulun sesi uzaktan hos gelirmise dönmesinde olay sonra:))))Ayy hadi insallah sende gidersin:))valla anacim cani isterse sevsinhicc tee tinimda degil yani oda saydirtmasin kendine nerde bulacak benim gibi gelinisaka bi yana uzaktan uzaktan seviyoruz birbirimizi ama yakina gidince ne olcak bakalim bende meraktayim
Aynen orasi hic belli olmaz:))Davulun sesi uzaktan hos gelirmise dönmesinde olay sonra:))))
Yinede temennimiz gercekte de gayet iyi olmasi:)Aynen orasi hic belli olmaz:))
Masallah kiz nazar etmeyelim:))hep boyle olur insallahAyy cevap veremedi benim kız 11 de yattı sekizde kalktı gecede bir kere uyandı ben süper olmayimda kim olsun
Keşke istetsene beni geleyim çok sıkıldım hayattab
İnşallah.Masallah kiz nazar etmeyelim:))hep boyle olur insallah
Gel kuzum gellbu fransa sana kurban olsun kizKeşke istetsene beni geleyim çok sıkıldım hayattab
Hep laf hep laf. Nasıl gelcem.pasaportum bilem yokGel kuzum gellbu fransa sana kurban olsun kiz
Eltisiyle yudunluyordur çayınızey-mur nerde anacim cayimiz sogudu:)
Cikart kuzum sende bi pasport onuda mi ben alayim:)))Hep laf hep laf. Nasıl gelcem.pasaportum bilem yok
Eltisi kim kizEltisiyle yudunluyordur çayını