- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.301
Yok kız biz hep bebeklerden bahsediyoruz en olmadı dert yaniyoruz kanadalı hiç bebekten bahsetmiyor.bi günde gece uyuyamadim demedi haniNeyi? Kavga etmedigimimizimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız biz hep bebeklerden bahsediyoruz en olmadı dert yaniyoruz kanadalı hiç bebekten bahsetmiyor.bi günde gece uyuyamadim demedi haniNeyi? Kavga etmedigimimizimi
Kizim onun kocasi karisi uyusun diye ayakta bebek sallayan biri. Boyle kocan olsa sen dermisinYok kız biz hep bebeklerden bahsediyoruz en olmadı dert yaniyoruz kanadalı hiç bebekten bahsetmiyor.bi günde gece uyuyamadim demedi hani
Sorma bide burda lcw autlet mağazası var.normaldende ucuz oluyor illa bisy beğenip alıyorum 8 tlye yazlık elbise aldım kıza kot görünümlü tayt aldım yine 8 tlyeAllahim ya. O kadar goz alici seyler yapiyolarki kizlara carsidan bos donmek imkansiz zaten
Cok uygun kiz. Oyle yerden almak en mantiklisi. Zaten 2 3 ay anca giyecek. Sonra olmaz zaten.Sorma bide burda lcw autlet mağazası var.normaldende ucuz oluyor illa bisy beğenip alıyorum 8 tlye yazlık elbise aldım kıza kot görünümlü tayt aldım yine 8 tlye
Aman benimki gce duymaz bile.hele bi gece hiç Uyumadim sabah bu diyorki maşallah kız hiç uyanmadi ne guzel uyuduKizim onun kocasi karisi uyusun diye ayakta bebek sallayan biri. Boyle kocan olsa sen dermisin
Ya iste sende bende boyle koca varken dertlenmeden qqnasi duracan. Gecen tam benimki bana yanasacak kiz uyandi. Onu uyuturken bende uyumusum. Beyimiz 2 gundur konusmuyo benle. Sanki konusunca ne degisiyosa. Cok umurumda sanki.Aman benimki gce duymaz bile.hele bi gece hiç Uyumadim sabah bu diyorki maşallah kız hiç uyanmadi ne guzel uyudu
Aynen valla.benim şey derdim yok kaliteli olsun uç çocuk çıkarır falan diye.ucu ucuz aliyoum bi kere bile giyse parası çıkmış oluyor dediğin gibi en fazla 3 ay giyiyor.hatta geçen komşu patronları vermiş bebek kıyafeti chikonun düşün tertemiz onlar zengin ya bol bol aliyorlarmis.aldım taş gibi ya hiç esneme payı yok kolun teki girdi oburu girmedi.markasına tukurum iyi varsın lcwCok uygun kiz. Oyle yerden almak en mantiklisi. Zaten 2 3 ay anca giyecek. Sonra olmaz zaten.
Benim herif de bana diyoki seni uyduracam ama evde cimir hemen fark ediyor.ama hakikaten bu bana ne zaman ellese kız uykusundan ya uyanır ya ağlar :))Ya iste sende bende boyle koca varken dertlenmeden qqnasi duracan. Gecen tam benimki bana yanasacak kiz uyandi. Onu uyuturken bende uyumusum. Beyimiz 2 gundur konusmuyo benle. Sanki konusunca ne degisiyosa. Cok umurumda sanki.
Aman bebek marka giyse nolcak. Kimyasal olmasin yeter.Aynen valla.benim şey derdim yok kaliteli olsun uç çocuk çıkarır falan diye.ucu ucuz aliyoum bi kere bile giyse parası çıkmış oluyor dediğin gibi en fazla 3 ay giyiyor.hatta geçen komşu patronları vermiş bebek kıyafeti chikonun düşün tertemiz onlar zengin ya bol bol aliyorlarmis.aldım taş gibi ya hiç esneme payı yok kolun teki girdi oburu girmedi.markasına tukurum iyi varsın lcw
Ohh olsun onlara. Azcik yardim istesek kose bucak kacarlar. Uckura geldimi kuyruk olurlar.Benim herif de bana diyoki seni uyduracam ama evde cimir hemen fark ediyor.ama hakikaten bu bana ne zaman ellese kız uykusundan ya uyanır ya ağlar :))
Aynen valla.benim.kızın tek markası lcw.bide bazen civilden alıyorum. Ben panuklulugina bakıyorum birazda esnekliğine elime. İyi gelirse alıyorum.bi yuruse ben tullu tullu elbise alican kıza onlarda 15 den basliyorduAman bebek marka giyse nolcak. Kimyasal olmasin yeter.
Ben yaza alacam bi elbose insallah. Ben kiz cocuklarinda boyle koca bezin ustunde kulotlu corap bide minicik elboseye bayiliyorum. Kizimada giydirecem allah izin verirse.Aynen valla.benim.kızın tek markası lcw.bide bazen civilden alıyorum. Ben panuklulugina bakıyorum birazda esnekliğine elime. İyi gelirse alıyorum.bi yuruse ben tullu tullu elbise alican kıza onlarda 15 den basliyordu
Al kız bebekte elbise bi ayrı oluyor ama ben yurusun göstersin istiyorum.pıtır pıtır gezsin.Ben yaza alacam bi elbose insallah. Ben kiz cocuklarinda boyle koca bezin ustunde kulotlu corap bide minicik elboseye bayiliyorum. Kizimada giydirecem allah izin verirse.
O ayri guzel olur da benim kizin yurumesi kisa denk gelir. Kisinda elbiseyle usur. Yazin hevesimi alacam:)Al kız bebekte elbise bi ayrı oluyor ama ben yurusun göstersin istiyorum.pıtır pıtır gezsin.
Gostersin anacim izlemem. Ozlemim depresiyo sonra.zey-mur kız kanal a da silifkeyi gosteriyorlar