GURBETCiLER DURAGI:)

Ben uykusuzum bebis iyi.artık rahat doğum yapıyoruz. Allah bozmasin.ama şimdide gece uykumuz yok.biri bitiyor biri başlıyor.sanada çocuklarına da tekrar gcmis olsun

Kizz zey-mur zey-mur citlekci getirin cekirdekleri citleyin anacim dokun sacin hic biseyin onemi yok artik dagitinn uleyynnn:KK75:gikim cikarsa t...p olayim:KK70:herseyin basi saglik yasamak ne kadar guzell herseye ragmen:KK19:

Ben uykusuzum bebis iyi.artık rahat doğum yapıyoruz. Allah bozmasin.ama şimdide gece uykumuz yok.biri bitiyor biri başlıyor.sanada çocuklarına da tekrar gcmis olsun
Ayy cok sevindim gozumuz aydin olsun:)gecelerde zamanla duzene girer merak etme allah baska dert vermesin canim cok sagol :)

Ya şimdi tecrübeli ana sana sorayim benim kız gece her uyabdiugnda ben meme veriyordu sindi onu yapmıyorum en son verdiğin saate gorr emiş durumuna gore ayarliyorum.onun dışında uyanınca kucağına alıp pispislayip geri uyutuyorum.o yüzden böyle uyanıp duruir acaba illa mememi diyoki.bide dış sıkıntısı var tabi.ne diyosun fikrin be

Ya şimdi tecrübeli ana sana sorayim benim kız gece her uyabdiugnda ben meme veriyordu sindi onu yapmıyorum en son verdiğin saate gorr emiş durumuna gore ayarliyorum.onun dışında uyanınca kucağına alıp pispislayip geri uyutuyorum.o yüzden böyle uyanıp duruir acaba illa mememi diyoki.bide dış sıkıntısı var tabi.ne diyosun fikrin be
Canim bu u yapmaya yeni basladiysan vucut alismaya calisiyordur. Acikiyorsa ondan uyaniyordur. Gece uyuttugunda tok oldugundan emin ol. Yoksa aciktikca uyanir.

Canim benim bebis once her uyandiginda meme veriyomussun ya o yuzden uyaniyor iste aliskin oldugu icin,sende madem kucagina alip pispisliyon hic degilse meme de ver ki karni doysun hic degilse,yarim saate bi saate uyaniyorsa 3 saat sonra uyanir hic degilse tok olmus olur bence..gunduzleri ek gida veriyosun degilmi?aslinda siz ne yiyorsaniz azar azar verip alistir buyuyor artik sizin gibi yer icer ve yemek duzeninize alisir..bide yatirmadan meme vermeden once pirin unuyla mama yap o cok tok tutuyor ve gece uyanmalarini daha aza indirir ve guzel uyur bebis:)tabi yinede sen bilirsin canim:KK66:

X