Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

canım benim,
ne desem bilemiyorum
benim gibi laf cambazı biri bile kilitlenip kalabiliyor nadiren de olsa...
Allah güzel yüreklerinize üzüntü yüzü göstermesin hiç...
çok ama çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bu arada avatara bayildim, tam benlik -tatlicadiarzu-

gurbaam canin sagolsun al senin olsun tüm avatarlar.. :asigim: -tatlicadiarzu-

güzel dileklerin icinde tsk ederim..insallah hepimiz süresiz mutlu oluruz..
ve insallah allahim sanada bizimki gibi bir simay nasip eder :icecream:
nasil haberimiz olacak bilmiyorum ama senin uzaklarda ( bana en az 4 bin km senağlama ) mutlu oldugunu bilmek yeticek bi sekilde :gitme:

115428.jpg

sevgili gurbaa beni pek tanımazsın ama ben seni bazen sivri bazen alaycı yorumlarınla tanıdım.

kk nın haylaz kızıymışsın ...

gitme bundan sonradan kk nın haylaz garısı ol.

Hayatını hayal ettiğin gibi yaşa.

mutluluklar...

tüm şu yazılanları okuduktan son ra koca bir yumru geldi boğazıma oturdu :gitme:
ne zor şeymiş ayrılıklar :gitme:
tüm bunların suçlusu benim :gitme:
kötümü yaptım neee
güccük kurbağa burda yaşlansamıydııı :gitme::çok üzgünüm:

Kız siz iftar şeediyonuz dimi. Krdi menüde ne vardı şekerim, ona göre belki gelebülürüm:smiley-cool:, kesin uyduruk bir menü hazırlarsın, zati misafirin eynur olduğuna göre daha güzelini hazırlamana da değmez :dilcikar:

kız o bize yemek mi yapar
çadıra götürcek

Kız siz iftar şeediyonuz dimi. Krdi menüde ne vardı şekerim, ona göre belki gelebülürüm:smiley-cool:, kesin uyduruk bir menü hazırlarsın, zati misafirin eynur olduğuna göre daha güzelini hazırlamana da değmez :dilcikar:

Kızım ben ne yapacem. Sağolsun belediyenin iftar çadırı. Oraya gidcez. zati sağolsun aynur feci halde halk olduğu için o yadırgamıyo e ben de bi günlük halka karışim di mikaydirigubbakcemile2

kız böcüüüm
senin de nişanlandıgını gördüm ya gözüm arkada kalmaz gaaari kaydirigubbakcemile3
ne muhabbetler ne gırgırlar cevirdiydik dimi evlilik topüümüzde
hey gidi günler hey...
inşallah sen de çok mutlu olursun bitanem
Allahım utandırmasın ne seni ne beni ne de bu ulvi amaç için birleşmiş ciftleri...

[/B]

hee ya ne günlerdı
ne zmn nışanlandınn ozmn gelmemeye başladın:mymeka:
özledık dedık ancak ekşınlarda yakaladım senı
off senı cok özluycem bacım yaa:gitme:
ınş cnm herkes mutlu olsun
haa bu arada ne demek nan senıde gördum gözum arkada kalmaz:dilcikar:
sen gıdersnde ben kalır mıyım

canım doğumgünüdaşım
çok mutlu ol emiii
allah bir yastıkta kocatsın Şeniz
yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bebeler eksik olmasın inşallah:nazar:
hayırlı olsun opuyorumnanaktan

güççük kurbağam :1hug:bugün siteye daha yeni girdim ve hemen daldım topiğineakannehirAllah bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur ve kozmetik parasını eksik etmesin üzerinizdenŞenizseni seviyoruz kermitim gurbikim :asigim:

hehehehe, aferin krdi ye, körle yatan şaşı kalkıyormuş, ispatlandı artukun.:icecream:, Benle ev arkadaşlığı yapa yapa bu hale geldi çakkaaallşakkıdı

çakkalla kol gibi bi hesap ödetmek üçün
etraftaki fakirleride götürcem yanımda:)

seninle hiç sohbetimiz olmadı ,tanışmıyoruz ama ben sana karşı bir sempati besledim
misafirken bile takip ediyordum .yerinde yorumların , neşen, kendine güvenin ile etkiledin beni
umarım ağzınızın tadı hiç bozulmaz opuyorumnanaktan
ileride bebişlerinizle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

ay dimeyin be gidiyonmu giz essashtan
gelin olmus gidiyorsun bize vedaaa ediyorsun
gurbacim sen mutlu olda istersen bi daha hic gelme kk ya ama ben sen resim koyacan diye bekliyordum be

zaza didim ama sana bebişim
istihareye yat dua et belkim ak sakallı dedeler düğün resimlerimi rüyanda sana gösterebilüür-tatlicadiarzu-
senlen didişmeyi özlicem la meymenetsiz insan :gitme:

tebrik ederim gurbaa bu foruma ilk uye oldugum andan itibaren dikkatimi ceken ilk uyediniz halada oylesiniz harbi ve dobra yorumlarinizla sizi cok takdir etmisimdir .Allah mutlu,mesut ve bahtiyar etsin yuvanizdan mutluluk hic eksik olmasin.
amin canım amin...
Allah razı olsun...

kız sende yarın birgün arkadaşlar vajinusmus oldum, netcem diye gelmeyesinakannehir

len kuzu illa bi şekilde kabusum olcan kötükedihüso
şimdi o gece bu dedigin aklıma gelir konsantrasyonum bozulursa ebene bildigim bütün duaları ederim kaydirigubbakcemile2

gurbaam canin sagolsun al senin olsun tüm avatarlar.. :asigim: -tatlicadiarzu-

güzel dileklerin icinde tsk ederim..insallah hepimiz süresiz mutlu oluruz..
ve insallah allahim sanada bizimki gibi bir simay nasip eder :icecream:
nasil haberimiz olacak bilmiyorum ama senin uzaklarda ( bana en az 4 bin km senağlama ) mutlu oldugunu bilmek yeticek bi sekilde :gitme:

115428.jpg

amin canım inşallah, Rabbim herkesin huzurunu ve mutluluğunu daim eylesin :asigim:

sevgili gurbaa beni pek tanımazsın ama ben seni bazen sivri bazen alaycı yorumlarınla tanıdım.

kk nın haylaz kızıymışsın ...

gitme bundan sonradan kk nın haylaz garısı ol.

Hayatını hayal ettiğin gibi yaşa.

mutluluklar...

teşekkürler canım :)
kknin haylaz garısı he...
güzeldi kaydirigubbakcemile3
kocasının haylaz karısı olayım da bi süre sonra sıra KKya gelir :asigim:

şii kermit beni bak, gerdek gecesi telefonun açık olsun tamam mı lan.:smiley-cool:

lan inadına tüm gün kapicam telefonumu karabasan kılıklı gudubet karı :mymeka:

tüm şu yazılanları okuduktan son ra koca bir yumru geldi boğazıma oturdu :gitme:
ne zor şeymiş ayrılıklar :gitme:
tüm bunların suçlusu benim :gitme:
kötümü yaptım neee
güccük kurbağa burda yaşlansamıydııı :gitme::çok üzgünüm:

öle deme be hasbişim...
sen olmasan ben nasıl kavusurdum sebebi hayatım, gozumun nuru biricik aşkımla :asigim:

napcan kızım telefonu
gel hep beraber bi ağva havası alalımm

hay ben kafama tüküriyim emi :nazar:
sizin gibi yamyamlara ne diye sölersem nereye gitceeemi :mymeka:

Ay cok ama cok duygulandım aslında hem sevınıp hem uzuluyorum benım canım gurbıgım ıcın allah gonlune gore versın ınsallah cok sevdım senı gurbık tam tarzım bı kızsın ucuk kacık allah mutlu etsın ne dıyım rabbım bol bol mutluluk versın sana

X