Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

teşekkür ederim bitanem
uzak kalıcam bi süre ne yazık ki istemeden...

nie zorlamı veriyolar bacım:)
bak kuznun dedi gibi sonra yok vajinusmus oldum
yok o..jm olamıyom
yok k.v dem
yok kaynım
yok altımları aldılar
yok eşya almadılar
yok karşıdaki kadın kocama msj yolladı:))(böcüğüm seni seviyorum )
die konu açar dururdsun haa
bi daaa düşünn

len kuzu illa bi şekilde kabusum olcan kötükedihüso
şimdi o gece bu dedigin aklıma gelir konsantrasyonum bozulursa ebene bildigim bütün duaları ederim kaydirigubbakcemile2

lan inadına tüm gün kapicam telefonumu karabasan kılıklı gudubet karı :mymeka:

ayyyyyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3super yaa:lepi:cokk guldumm allahim sizide guldursun
hele kuzunun sitanbula gubisin gittigi gun deprem ustune deprem her gun dedigi cumlede cokk komikk
supersin kuzu sennnnnopuyorumnanaktan

pehh ihtiyarmış
daş çıkarırık size beee

kanımca wc de kaşınıyodur kendüleri:)
bize bulaştıramasa barii
yoksa programımı değiştirsek ne:))

Ben senle uğraşmıyom kızım. Değil ben kurdeşenim bile senle uğraşmaya tenezzül etmiyo git bulaş desem gelmes o kadar yane:nazar:

nan benim senin gibi biyerlerim mi mantar oldu ki gizli gizli kaşınim WC'lerde ben onurumlan oturduğum yerde de kaşınırım:umursamaz:

gurbaacım Allah mutlu mesut etsin inşallah yuvanda gülücükler eksik olmasın canım.Seni pek fazla tanımasamda doğru dürüst dobra bir kişilik olduğunu biliyorum ömrün boyunca hep böyle haylaz ama ayakları dimdik yere basan bir eş anne olman dileğiyle seni özleyeceğiz :a015:

işte birden böyle oluvermiş Gurbaa.
s5by39.jpg

şimdiye kadar fazla bir muhabbetimiz olmadı açıkçası ama ben gurbaanın birçok takipçisi gibi avatarını gördüğüm her yerde acaba yine ne demiş demekten kendimi alamadım ve okudum yorumlarını.
kk denilince ilk aklıma gelen üyelerden hemen hemen herkes tarafından seviliyor ya da kıskanılıyor:))
kendisine mutluluklar diliyorum.

Ben senle uğraşmıyom kızım. Değil ben kurdeşenim bile senle uğraşmaya tenezzül etmiyo git bulaş desem gelmes o kadar yane:nazar:

nan benim senin gibi biyerlerim mi mantar oldu ki gizli gizli kaşınim WC'lerde ben onurumlan oturduğum yerde de kaşınırım:umursamaz:

deşenlerini dökemedin gitti haa
müdürün falan görür kız kaşındını
bi de o kaşımasın:))

Yalnız gurbaa belirtmeden geçemiciyim hakket çok zex delisi ihtiyar var bu topikte. Misal ayn efenim kuzum. Len 18 yaş bebesi misiniz ki iki kişi şeedecek diye ağva'ya tur düzenliyonuz hiç mi yaşamadınız hiç mi başınıza gelmedi
Yoğsa çok uzun zaman oldu da unuttunuz mu danalar:nazar:
Bi kurcalayın adamlarınızı belki bozulmamış bi yerleri vardır onlarla oynayın ağvaya gideceğinizegamyoncuiremsu

onur kim la fisfisfis
yoksa gazatalara verdigin "sahibinden az kullanılmış, 2 cocuklu kadın" ilanları işe yaradı kendine yeni bi koca buldun da ona mı kaşıttırıyon kendini akannehir

Yalnız gurbaa belirtmeden geçemiciyim hakket çok zex delisi ihtiyar var bu topikte. Misal ayn efenim kuzum. Len 18 yaş bebesi misiniz ki iki kişi şeedecek diye ağva'ya tur düzenliyonuz hiç mi yaşamadınız hiç mi başınıza gelmedi
Bi kurcalayın adamlarınızı belki bozulmamış bi yerleri vardır onlarla oynayın ağvaya gideceğinizegamyoncuiremsu

hem bugün perşembe perşembe mübareği olur araştırırken:jeyyar:

ahanda bu lAF bize kapak oldu -tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
cidden yaa ne işimiz var elalemin uçkurunun peşin de
bize ne lemm beni sil kuzu ben gelmiyom kaydirigubbakcemile

hazır oraya gitmişkene levo aaamed mırat ve ismi lazım değil ülyanın kocası sizi ait oldugunuz yere yani ormana terkeder de öle dönerler işallah geriye :lepi:
onlar da kurtulur biz de hihoyyyt

Biz heriflerin kokularından bile buluruz yolu bee, sen ne diyon.:smiley-cool:, istedikleri yere bıraksınlar.:icecream:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

onur kim la fisfisfis
yoksa gazatalara verdigin "sahibinden az kullanılmış, 2 cocuklu kadın" ilanları işe yaradı kendine yeni bi koca buldun da ona mı kaşıttırıyon kendini akannehir

Yok daha ilanımı vermedim onu doğum sorasına saklıyorum gurbiş. Bi senin resmini koycem yeni evli bi benim resmimi iki çocuklu
Tabe sen ozmana kadar epey kullanılmış ve de pörsümüş olcen dolayısıynan aramızdaki bariz farkı cemi cümle görcek seni harcamak istemem ama biliyorsun şöhret yolunda herşey mübahzemuszemus

:lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gurbik madem evlilik yolunda ilk adımını atıyon sağa bi anımızı anlatim kuzumlan. Biz bi gece bu karıynan erotik film izledik 12'den sora hatırlıyon mu kuzum tökim mi sırlarını ortayakaydirigubbakcemile

X