- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bitanem
uzak kalıcam bi süre ne yazık ki istemeden...
pehh ihtiyarmış
daş çıkarırık size beee
kanımca wc de kaşınıyodur kendüleri:)
bize bulaştıramasa barii
yoksa programımı değiştirsek ne:))
oda manzaralı olcak sizinki:jeyyar:
Ben senle uğraşmıyom kızım. Değil ben kurdeşenim bile senle uğraşmaya tenezzül etmiyo git bulaş desem gelmes o kadar yane
nan benim senin gibi biyerlerim mi mantar oldu ki gizli gizli kaşınim WC'lerde ben onurumlan oturduğum yerde de kaşınırım:umursamaz:
oda manzaralı olcak sizinki:jeyyar:
Ben senle uğraşmıyom kızım. Değil ben kurdeşenim bile senle uğraşmaya tenezzül etmiyo git bulaş desem gelmes o kadar yane
nan benim senin gibi biyerlerim mi mantar oldu ki gizli gizli kaşınim WC'lerde ben onurumlan oturduğum yerde de kaşınırım:umursamaz:
Yalnız gurbaa belirtmeden geçemiciyim hakket çok zex delisi ihtiyar var bu topikte. Misal ayn efenim kuzum. Len 18 yaş bebesi misiniz ki iki kişi şeedecek diye ağva'ya tur düzenliyonuz hiç mi yaşamadınız hiç mi başınıza gelmedi
Yoğsa çok uzun zaman oldu da unuttunuz mu danalar
Bi kurcalayın adamlarınızı belki bozulmamış bi yerleri vardır onlarla oynayın ağvaya gideceğinizegamyoncuiremsu
Yalnız gurbaa belirtmeden geçemiciyim hakket çok zex delisi ihtiyar var bu topikte. Misal ayn efenim kuzum. Len 18 yaş bebesi misiniz ki iki kişi şeedecek diye ağva'ya tur düzenliyonuz hiç mi yaşamadınız hiç mi başınıza gelmedi
Bi kurcalayın adamlarınızı belki bozulmamış bi yerleri vardır onlarla oynayın ağvaya gideceğinizegamyoncuiremsu
hazır oraya gitmişkene levo aaamed mırat ve ismi lazım değil ülyanın kocası sizi ait oldugunuz yere yani ormana terkeder de öle dönerler işallah geriye :lepi:
onlar da kurtulur biz de hihoyyyt
onur kim la fisfisfis
yoksa gazatalara verdigin "sahibinden az kullanılmış, 2 cocuklu kadın" ilanları işe yaradı kendine yeni bi koca buldun da ona mı kaşıttırıyon kendini akannehir