- 1 Haziran 2009
- 6.224
- 0
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
gurbaa prenses mutluluklar ALLAH MUTLULUĞUNUZ DAıM ETSıNNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee ya ne günlerdı
ne zmn nışanlandınn ozmn gelmemeye başladın:mymeka:
özledık dedık ancak ekşınlarda yakaladım senı
off senı cok özluycem bacım yaa:gitme:
ınş cnm herkes mutlu olsun
haa bu arada ne demek nan senıde gördum gözum arkada kalmaz:dilcikar:
sen gıdersnde ben kalır mıyım
canım doğumgünüdaşım
çok mutlu ol emiii
allah bir yastıkta kocatsın Şeniz
yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bebeler eksik olmasın inşallah
hayırlı olsun opuyorumnanaktan
güççük kurbağam :1hug:bugün siteye daha yeni girdim ve hemen daldım topiğineakannehirAllah bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur ve kozmetik parasını eksik etmesin üzerinizdenŞenizseni seviyoruz kermitim gurbikim :asigim:
seninle hiç sohbetimiz olmadı ,tanışmıyoruz ama ben sana karşı bir sempati besledim
misafirken bile takip ediyordum .yerinde yorumların , neşen, kendine güvenin ile etkiledin beni
umarım ağzınızın tadı hiç bozulmaz opuyorumnanaktan
ileride bebişlerinizle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
hay ben kafama tüküriyim emi
sizin gibi yamyamlara ne diye sölersem nereye gitceeemi :mymeka:
23-30 Eylül tarihleri arasında Ağvaya tur düzenliycez arkadaşlar katılmak isteyenler parnak kaldırsın.
:lepi:
23-30 Eylül tarihleri arasında Ağvaya tur düzenliycez arkadaşlar katılmak isteyenler parnak kaldırsın.
ay buna çok güldüm kaydirigubbakcemile3
kıs kuzu bunda hiç vajinusmusmudur nedir ondan olcak göz varmı.:roflol:
Ay cok ama cok duygulandım aslında hem sevınıp hem uzuluyorum benım canım gurbıgım ıcın allah gonlune gore versın ınsallah cok sevdım senı gurbık tam tarzım bı kızsın ucuk kacık allah mutlu etsın ne dıyım rabbım bol bol mutluluk versın sana
gurbiş bak resim koyarsan bana göndermezsen çok üzülürüm valla bak :gitme:
gurbaa prenses mutluluklar ALLAH MUTLULUĞUNUZ DAİM ETSİNNNN
Gurbik evlenip buraları terk mi edecen ? Yazılardan öyle birşey hissettim de heyecan bastıdelikafadulden
Ben ve parnaaam burdayık kuzu, ee ne süprüz yapıyok gurbaaya? :jeyyar:
3 kişi bizi yaz kardeş
orman manzarılı olsun
gurbaa arkadasıma mutluluklar dilerim bende. ama evlenıyor olman kkyı bırakıyor olman anlamına gelmıyodur dımı ?
ben ben benn alkisalkisalkis:teytey:
3 kişi bizi yaz kardeş
orman manzarılı olsun
haaahhh
ehtiyar heyeti tam tekmil burda
yalunuz zenci dudaklı krdiyi göremedim
uyuzu mu geldi acep kendilerinin, niye yok?
İstanbullular yandınız, büyük istanbul depremi bir tarafa kermit sayesinde her gece deprem, her gece deprem, salanın durun anasını satiyim:smiley-cool:, sarsıntılar Ankaraya ulaşmaz dimi lanbenneyaptımki,