Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

Eynur okuyom okuyom bişi anlamıyom kanımca ben bi tek mesanede yazılanları anlıyomkaydirigubbakcemile2

Şimdi diyosun ki anladığım arzu 18'inde size mırat'lan iftar vereceğiz. Kredi kartınızın limiti dolmuşsa hiç sahmet etme ödicem diye zati levoyu ben artık ödeme konusunda zaptedemiyorum zati bi yıllık da erzağınızı alıp gidcez öle diyon de mizemuszemus

doğru anlamışsın erzucum da acuk esik yazmışım ben
bi de hangi hastanede doğuracaksan
UYGAR 'ın doğum masraflarını da karşılicaz peşin ödersen daa indirimli olur dediydik:)
istersen kağanla mıratı da evlatlık alabiliriz:)

olum hiç birinizin işi gücü yok mu la , ne aylak kadınlarsınız..
Zati ne zaman aktif bir konu var o gün benim işle tavn yapar
hay anasını satıym ya

sevmek yada sevmemek işte bütün mesele burda

gurbaayı bir seven birde sevmeyen pişman

birde sevecek kadar tanımaya fırsatı olmayan pişman

gurbaa sevenler kulübü açsak birinci olur alimallahopuyorumnanaktan

seni tanıdığıma öyle mutluyumki anlatamam canım benimŞeniz

öyle mutlu olki kurduğun yuvanda öyle huzur dolu bir yaşam sürki sevdiğinle beraber bizlerin arasına çabuk dönesin yokluğunda seni çok özleyeceğim ama sevdiğin insanla beraber mutlu olduğunu bilmek bu özlemi hafifletecek

şimdiden sonsuz mutluluk ve huzur diliyor tebrik ediyorum canım :nazar::1hug:

küçük gurbaa küçük gurbaa sen büyüdün artık

küçük gurbaa küçük gurbaaa minik minik gurbaa haberleri bekliyoruz artık:sm_cool:

lan gurba bana bak hala makyac topiğine yazmamışsın , karambole getirme
benim mekanıma gelin geliyorsun akıllı ol..

gurbaa,
her sabah uyandığında yanında kocanı gördüğünde aynı aşkla bak yıllarca,
sağlık huzur ve aşkla nice uzun yıllara...
:1rolleyes:

doğru anlamışsın erzucum da acuk esik yazmışım ben
bi de hangi hastanede doğuracaksan
UYGAR 'ın doğum masraflarını da karşılicaz peşin ödersen daa indirimli olur dediydik:)
istersen kağanla mıratı da evlatlık alabiliriz:)

Allah razı olsun eynurum. Emme o kadar masrafa girme iki gün sora mırat'ı bırakacak büyüklükte bi cami avlusu bulamicen başıma bela olcen o bende kalsın kağan'da
Ama sen beni Acıbadem'de tüm masraflarımı karşılayarak doğurt bebeee uygar demeyen ayn gibi ossun. Söz nan adı uygar olcekdelikafadulden

Bu konu niçin acısıyla tatlısıylada!

Kız evlendiriyoruzzz kızzzzz güle oynaya kız verilirki bir ömür yüzü gülsün dimi kına gecesi diilki şimdi ağlatalım onu:)
Canımın içi tatlı qurbaam haberleşicez seninle..Her zaman bekliyorum birtanem kapım sonuna kadar açıktır sana 3-5 ay eşini tanıyıp kendinizi dışarı attığınızda bekleriz bize yemeğe opuyorumnanaktan

Her nefeste sonsuz saadet dilerim;sevdiceği ile qurbike..
Birbirlerine baktıkça çoğalsın muhabbetleri;sarıldıkça;tek yürek oldukça;doya doya duya duya katmerlensin sevgileri..
Ve bu tatlı halleri;canlılığı;enerjisi hiç bitmesin;yüzünden ruhundan tebessümü hiç gitmesin dilerim..!
Hayat;her defasından yenilensin;tazelensin;o ilk heyecan ve derin duygular daim olsun..
Tebrik ederim..
Vii laf yuuu qurbaaa :*

ömür boyu mutluluklar diliyorum gurbaacığım.yeni sayılırım burda o yüzden seni pek fazla tanımıyorum ama evleniyor olmana sevindim.darısı başıma opuyorumnanaktan

Benimde gurbaa ile tanışma, konuşma fırsatım hiç olmadı ama yorumlardan takip ederdim onu.
Çok duygulandım yaaa yorumları okuyunca, Allah mesut etsin, ne güzel arkadaşlıklar

kurmuşsun :nazar: ben sizlere göre daha yeniyim kkda , kıskandım birasss kötükedihüso, ben niye keşfedememişim daha önce :enbuyukkk:

herşey gönlünce olsun a.s.

sağolasın canım...
Rabbim herkese nasip etsin böyle güzel dostluklar güzel arkadaşlıklar kurmayı....

sevmek yada sevmemek işte bütün mesele burda

gurbaayı bir seven birde sevmeyen pişman

birde sevecek kadar tanımaya fırsatı olmayan pişman

gurbaa sevenler kulübü açsak birinci olur alimallahopuyorumnanaktan

seni tanıdığıma öyle mutluyumki anlatamam canım benimŞeniz

öyle mutlu olki kurduğun yuvanda öyle huzur dolu bir yaşam sürki sevdiğinle beraber bizlerin arasına çabuk dönesin yokluğunda seni çok özleyeceğim ama sevdiğin insanla beraber mutlu olduğunu bilmek bu özlemi hafifletecek

şimdiden sonsuz mutluluk ve huzur diliyor tebrik ediyorum canım :nazar::1hug:

küçük gurbaa küçük gurbaa sen büyüdün artık

küçük gurbaa küçük gurbaaa minik minik gurbaa haberleri bekliyoruz artık:sm_cool:

canım özümüm, digimamim...
öyle arada bir de konuşsak seni çok seviyorum biliyosun...
azıcık durulmuştum ama yine kabardı içim bu mesajınla...
çok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın mafoldumben

canım benim canım canım o:asigim:
Allahım yüzünü kara çıkarmasın mutlu olsun yuvacığında inşallah:Saruboceq::asigim:

sensin asıl "can" olan :asigim:
dostlugun, yardımların, samimiyetin, sıcacık yüreğin için minnettarım
ne zaman başım sıkışşsa hep seni buldum yanıbaşımda...
hani der ya diligüzel bir yazar "dosta vefa Allaha vefadır" diye...
hep vefayla kalmak, vefayla anmak ve anılmaklar nasip eder Rabbim bize inşallah...
darısı başına bitanem benim...

gurbaa,
her sabah uyandığında yanında kocanı gördüğünde aynı aşkla bak yıllarca,
sağlık huzur ve aşkla nice uzun yıllara...
:1rolleyes:

inşallah :asigim:
tek dileğim bu Allahtan; birbirimize olan sevgimize, saygımıza, aşkımıza, bağlılıgımıza, sadakatimize gölge düşmesin inşallah hiç ama hiç... :asigim:

Bu konu niçin acısıyla tatlısıylada!

Kız evlendiriyoruzzz kızzzzz güle oynaya kız verilirki bir ömür yüzü gülsün dimi kına gecesi diilki şimdi ağlatalım onu:)
Canımın içi tatlı qurbaam haberleşicez seninle..Her zaman bekliyorum birtanem kapım sonuna kadar açıktır sana 3-5 ay eşini tanıyıp kendinizi dışarı attığınızda bekleriz bize yemeğe opuyorumnanaktan

canımmm...
biliyorum ki İzmirde hiç kimsem olmasa da Nazlım var...
kapisini hiç cekinmeden çalabilirim, sofrasına hiç tereddütsüz oturabilirim "ben acıktım" diyebilirim...
var mı ki bu duygunun daha ötesi?
var mı bundan daha güzel bir hediye...

Her nefeste sonsuz saadet dilerim;sevdiceği ile qurbike..
Birbirlerine baktıkça çoğalsın muhabbetleri;sarıldıkça;tek yürek oldukça;doya doya duya duya katmerlensin sevgileri..
Ve bu tatlı halleri;canlılığı;enerjisi hiç bitmesin;yüzünden ruhundan tebessümü hiç gitmesin dilerim..!
Hayat;her defasından yenilensin;tazelensin;o ilk heyecan ve derin duygular daim olsun..
Tebrik ederim..
Vii laf yuuu qurbaaa :*

thx a lot Libi opuyorumnanaktan
inşallah birgün tanışma fırsatı buluruz...
Ya Türkiyede yada yurtdısında...
zamanında az ağrıtmadım başını...
Allah binlerce kez razı olsun :1hug:

ömür boyu mutluluklar diliyorum gurbaacığım.yeni sayılırım burda o yüzden seni pek fazla tanımıyorum ama evleniyor olmana sevindim.darısı başıma opuyorumnanaktan

tanımak gerekmiyor ki illa canım...
güzel yüreğinden kopup gelen tebrigine teşekkür ederim...
Allah razı olsun

Allah razı olsun eynurum. Emme o kadar masrafa girme iki gün sora mırat'ı bırakacak büyüklükte bi cami avlusu bulamicen başıma bela olcen o bende kalsın kağan'da
Ama sen beni Acıbadem'de tüm masraflarımı karşılayarak doğurt bebeee uygar demeyen ayn gibi ossun. Söz nan adı uygar olcekdelikafadulden

Eyübe bırakırım mıradı orda sultanlar gibi bakarlar valla
hem senden de kurtulmuş olur zavallıcık

tamam kız,gel benim alyansla doğur acıbademde
bütün masraflar benden:)
yeterki UYGAR cım sağ salim gelsin
ya da GÜNEŞ olsun adı
ya da EKİN
IŞIK da olabülür,

bak ne güzel isimler buluyorum sana

aman bana gelinlik deme zipidicim....
dün provam vardı gitmedim :smiley-cool:
aşkitom gelince beraber gidicez pazartesi günü....

:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
düğündn Önce Görmek :eek:lmaz:
Oldu yani beğendin Maşallah vallahi hangi arada yaptın bunları hiç konusu bile olmadı
yada ben görmedim Sen ciddi ciddi İstanbulda mı yaşıycaksın?

cnımm allah ömür boyu hayırlı mutlu yaşamanızı nasıp etsin :) yeniyim bende ama yorumlarını takip edioyodum epilixir sayfasından artık gelemıceni duyunca üsüldüm :KK43: valla tanımıyorum ama sevmeye baslamıstım :KK43: istanbula gelin gidicekmisin sanıırım nerdesın abd yazıo ama :) ıns hep mutlu olursunuz :gitme:

Eyübe bırakırım mıradı orda sultanlar gibi bakarlar valla
hem senden de kurtulmuş olur zavallıcık

tamam kız,gel benim alyansla doğur acıbademde
bütün masraflar benden:)
yeterki UYGAR cım sağ salim gelsin
ya da GÜNEŞ olsun adı
ya da EKİN
IŞIK da olabülür,

bak ne güzel isimler buluyorum sana

eferim sağa 18'ine kadar otur çalış. Güneş güzel isim bak kızım olursa düşünebülürüm. Ayrıca bol bol dua et o zamana kadar alerjim geçsin tamamiynen bi de gelmeden 2 gün önce ara beni taam mı program yapalım kortej mortej hazırlim mehteran falankaydirigubbakcemile5

ömür boyu mutlu olman dileğiyle gurbacım...

teşekkürler güllüşenim hihoyyyt

:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
düğündn Önce Görmek :eek:lmaz:
Oldu yani beğendin Maşallah vallahi hangi arada yaptın bunları hiç konusu bile olmadı
yada ben görmedim Sen ciddi ciddi İstanbulda mı yaşıycaksın?

begendim canım hazır son provam vardı dün aynı zamanda teslimat gerceklesicekti gitmedim ne yazık ki
istanbulda yasiycam bi süre
sonrası için bi fikrim yok
aşkım sefkilimin peşine takılıp göçmen kuşlar misali ordan oraya tin tin tin gidicem işte kırmızı papuclarımlan opuyorumnanaktan...

X