Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

ayn şurdan bi dene ottoman tokatısı patlatsam tanımana yardımcı olar mı acep benneyaptımki

ne vuruyon yaaa

gel sana istanbulu gösterim anacımm
şafak 12 olsa gerek az kaldı valla
28 inde istanbula dönmüş olucaz canım
3 ekimde arkadaşımın nikahı var
4 ekimi bize ayırın o kadar:)
bi tanıyalım şu damadı neyin nesi kimin fesi

krdicim canım ciğerim
bu adiler yine msn nimi kestiler
revamı bu bana
18 inde iftarda görüşücez bi program değişikliği yok
mırada sööle
bankadaaki bütün nakitini çeksin
veyahutt k.kartının limitini yükseltsin
zira ben artık levoyu doyuramıyorum 1 yıllık stok yaptırıcam

bu şimdi anaa koptum valla :roflol:

allahın işine karışılmaz, bebem olursa hayır demem :asigim: kaydirigubbakcemile3

lenn misal dedikk:mymeka: buda dünden razımış heekaydirigubbakcemile

kankacım canımmm :asigim:
evlenmene yuva kurmana sevinmemin yanı sıra içimi büsbütün bir hüzün kapladı
K.K yı senin yorumlarınla senin paylaştıklarınla sevdim ben
zorla sırnaştım her yazdığına aksi birşeyler yazıp dikkatini çektim çünkü seni çok sevdim kazanmak istedim ve kazandımda sanırım:asigim:
bu yüzden K.K ya minnettarım aslında sen ve senin gibi ne arkadaşlar dostlar kazandırdı banaopuyorumnanaktan
uzatmadan şunu demek isterim ki umarım çok mutlu olursun ve bizden kopmak zorunda kalmaz tekrar aramıza dönersinŞeniz
söyle bahoya alsın bir laptop çarparım haaa:mymeka:-tatlicadiarzu-

evet bende yorumlarından tanıyorum gurbaayı ve sevdiğim bi üyedir kendisi.yerinde ve açık sözlü yorumları çok güzel.ömür boyu mutlu olsun inşallah.

teşekkür ederim canım, sizlerin de sevenleri bol olsun inşallah opuyorumnanaktan

sen de o "çok özel" dedigim bi kaç güzide şahsiyetten birisin biliyosun çileğim...
en mutsuz, en sinirli, en çekilmez anlarımda bile "konuşmak istemiyorum, rahat bırak" demelerime rağmen rahat bırakmayıp inadına saçma sapan laflar ederek yüzümü güldürmeyi başardıgın için sabrına minnettarım...
ne mutlu ki bana böyle güzel insanlar var yanımda...
ben de seni çok seviyorum minik kuşum :asigim:

* ama lütfen illle ben gelcem diye tutturup balayımı mahfetme :mymeka:

hakketten la gurbaaa
biz şincik makkajla ilgili şeyleri kime sorcezzz

seline sor semem
o seni itinaylan maymuna benzetir kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim güzel yürekli Elfida...

ravza sen manyaksın kaydirigubbakcemile3
esra erol nerden çıktı ya Allah sizi napmasın emi, koptum o muhabbete :roflol:

lann aha simdik biraz once taaa ilk sayflarda okudumyaa insanlarin ici rahat etsin dedim yoksa ben inannirmiyim hicccşakkıdıask olsun sizede iyilik yaramiyooo degilsin iste esra erol degilsinzemuszemus

evettt
gözlerim şaşı oldu okumaktan
sen ne kadder sevmesen de biz hakiki garu milleti oalraktan ağlamayı ağlatmayı sulu sepken mesajları seviyozzz...

sex and the city garusu senüüü

len az bi müsade et damadı önce ben taniyim :mymeka:
yalnız benim anlayısım hafif kıttıe şöyle 3-5 ay sürebilir kendisiylen tanişmamız :CüvCüv::jeyyar:

canım ömür boyu mutluluklar dilerima.s. güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim canım :)
güzel haber için epey bekliceniz kanımca -tatlicadiarzu-

canım kankişim...
bırak laptoğu falan da
ben sana aşkitomun arkideşlerinden bi dene ayarliyim çakma elti ol bana :roflol:

gurbaacim bir omur boyu degil bin omur boyu mutlu ol insallah boy boy evlatlarin olsun Allah uzun omurler versin saglik mutluluk huzur evinden hic eksilmesin kocaman opuyorum sevgilerimle

evettt
sen ne kadder sevmesen de biz hakiki garu milleti oalraktan ağlamayı ağlatmayı sulu sepken mesajları seviyozzz...

o zaman istedin vakit ara anacımm
biz burdayız
siz bi tanışın koklaşınn:)
şu yukarda yazdım notu krdi danasının msn ni yazarmısın

gurbaacim bir omur boyu degil bin omur boyu mutlu ol insallah boy boy evlatlarin olsun Allah uzun omurler versin saglik mutluluk huzur evinden hic eksilmesin kocaman opuyorum sevgilerimle

amiiiiin....
Allah razı olsun canım :)

gurbiiiiiş bu hafta son mu ya gidiyosun demi? offfff çaktırmadan gitseydin ya

yarın son günüm şirkette
sonrasında zaten sevdiceğim geliyor, son hazırlıklar gelinlik damatlık teslimatı derken haftaya pek vaktim olmaz herhalde
ardından düğün dersek evet yarın bi bakıma son günüm

evettt

sex and the city garusu akannehir
la ben bunu çok sevdim rütbeme yaziyim bari :roflol::roflol:

Benimde gurbaa ile tanışma, konuşma fırsatım hiç olmadı ama yorumlardan takip ederdim onu.
Çok duygulandım yaaa yorumları okuyunca, Allah mesut etsin, ne güzel arkadaşlıklar

kurmuşsun ben sizlere göre daha yeniyim kkda , kıskandım birasss kötükedihüso, ben niye keşfedememişim daha önce :enbuyukkk:

herşey gönlünce olsun a.s.

Eynur okuyom okuyom bişi anlamıyom kanımca ben bi tek mesanede yazılanları anlıyomkaydirigubbakcemile2

Şimdi diyosun ki anladığım arzu 18'inde size mırat'lan iftar vereceğiz. Kredi kartınızın limiti dolmuşsa hiç sahmet etme ödicem diye zati levoyu ben artık ödeme konusunda zaptedemiyorum zati bi yıllık da erzağınızı alıp gidcez öle diyon de mizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…