- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
sigara içmiyorsan süper. aferin valla çok akıllısın sigaraya vereceğin paraya makkaj ürünleri alman daha da hoşuma gitti. ben de elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalışıyorum. makyaj gerçekten insanın kendisini iyi hissetmesini sağlıyor.
bak izmir e geldiğinde mutlaka haberim olsun. özelden telefonumu vereyim. gelirken mesaj at buluşalım. seninle tanışmayı çok istiyorum.
senin bir ayağın burada nasıl olsa. beklerim canım.opuyorumnanaktan
gurbam elin değmişken bebek isteyenlerin hepsi için dua etsene balım :asigim:
benim en sevindiğim haber isteyenlerin hamile kaldığını duymak oluyor :çok üzgünüm:
inşallah bitanem....
[Evet gurbaam tanışıklığımız epey eski.E benim kızı doğurmam gerektiğinden KK dan uzak kaldım mecburen.:ecrin_bebek: Pek te böyle aktif bir kadın olmadığımdan benim bu kopukluğum işte, içimdeki canavarı bir türlü çıkaramadım gitti.kaydirigubbakcemile2
Çok iyi hatırlıyom ben, sen geyiğe similey topüğü açmıştım tüm kk orada senin smiley yorumlarına kopardı gülmekten :dance: Sen o zamanlar yeni üye olmuştun KK ya
Hatta o zamanlar lillyum abla gurbaanun koca adayları diye topüc açtıydı da oraya esmer bir delikanlı koyduydu o demi senin bu bahoş, yoksam ben yanlış mı hatırlıyorum:bbo:
(Ben de ne hafıza varmış ha)
Hey gidi günler şu zaman ne çabuk akıp gidiyor
ayy yıldızım hiç kariştirmasaydın keşke o konuyu :kedi:
o topiği açan sevgili miray idi
yok artık buralarda
o da kuzenini ayarlamaya çalişiyodu, ne günlerdi :roflol:
kulakları çınlasın opuyorumnanaktan
allah senden de razi olsun ben bugun niye boyle oldum simdi bu sozun beni okadar kotu yaptiki agliyom resmen canimm benimm hep mutlu ol emi ben daha fazla dayanamicam hem isimde var sizlere iyi sohbetlerr hepinizi opuyorumm:1hug:Şenizheee bu arada resimlerini begendinmii:uhm:
canım benim...
hep ümitvar ol
az evvel de bahsettim ya inanmak, tüm benliğinle tüm hücrelerinle...
Rabbim o kadar büyük ki, ondan ümidi kesmeyeni muhakkak ödüllendiriyor
dilerim tez zamanda senin de yüzünü güldürür:teselli:
Bi de güçük gurbikler serpsen ortalığa
İrili ufaklı erkekli kızlızemuszemus
Bilgilendiren sağolsun,zaten ne varsa ne gelirse bi arkadaşın başına gelir :lepi:
Geldiğinde dürt beni,severiz seni kızçeğizimlen,ağırlarız,yalar yutarız :ecrin_bebek:
kızın mı akannehir
ay ben bi daha düşüneyim şu buluşma konusma kaynaşma işini :gitme:
hiç konuşmuşluğumuz olmadı ama çok sempatik birisin gerçekten
yazılardan falan anlaşılıyor:)
inş. çoook ama çoook mutlu olursun cnmm
sm 793 sendende allah razi olsun canim .gurbis sen en iyisi ayakkabinin altina evlenecekleri yazacanya exstra is cikti saana
bakmisin zivafgecesi namazin sonunda hepimize dua ediyomusun ayri ayri isimleri soyluyomusun bi bakiyon unutuyomusun pc aciyomusun duan uzuyoda uzuyo bu sefer eniste bizim icinde hicde iyi dua etmez oluyomussszemuszemusne hayal gucum var ama degilmi ben bir muthis biseyimyaww-tatlicadiarzu-
bende heç konuşmadım
tanımam kendini
ama eyi birine benziyo kanımca
duaları nası etcekki fisfisfis
"allaham sen ravzanura, çenebaza ,kahve delisine bebe ver" dicek ee allah nicklerimizlen tanırmıki bizi töbe töbeefisfisfis bu arada sakın benim adımı söleme ben misal verdim kabul filan olur mazaallah kazaya kurban gitmiyek
gurbik duygusallasma nan
aliskin degiliz bu hallereklava:
youmları ancak 23 sayfaya kadar okuyabildim, bende bişeyler yazmak istedim sevimli gurbaa benimde seninle çok fazla bir konuşmuşluğum yok ve birçok kişi gibi harika yorumlarından tanıyorum seni , ne kadar çok seviliyorsun böyle, ne mutlu sana ,böylesine sevilen bir kıza sahip olan aşkını tebrik ediyorum çok şanslı birisi, tabiiki sende şanslısın senin gibi birinin kalbini ancak sana benzeyen biri kazanırdı, dilerim çok çok mutlu olursun...
Bi kari gittimi bi daha gelmez ben biliyom...
Baska seylerle mesgul olabiler cünküm...
Ulan daha bebem dogacak...:CüvCüv:
Ben Bebe dogdu Halilovic bennen ilgilenmiyo diye Konular acicaktim...:1no2:
Sende bana surani burani boya diycektin...benneyaptımki
Heee bi daha arabayla TRye gelirsek nasil olsa Istanbulda gecicez...
gecerken bi ugradiydik der geliriz...sonra Bebeyi basina atar Lovicimle gezmeye cikariz...:icecream:
Aksama geldigimizde sofra hazir olsun ben karismam...
Yoksa cümle KKya rezil ederim seni...gittikde Kermit bize böyle yapti diye
tanışmışlığımız olmasa da verdiğin yararlı bilgilerle takip etttiğim kişilerdensin..:kedi:
Allah bir yastıkta kocaltsın.. Bir ömür boyu mutluluklar..a.s.
Bir Öneri Canım
Sensiz saadet neymii tatmadim bilemem ki
Alnimin yazisiydin ne yapsam silemem ki
Seni uzaktan sevmek aiklarin en güzeli
Aliitim hasretine gel desen gelemem ki
:asigim::asigim:a.s.
Senin herbirseyini merak ediyoruz....dügünün resimleri tavan yapacak...opuyorumnanaktan
Gerdek gecenide lüften bizimle canli yayinla paylasasin...kaydirigubbakcemile3
Kiz sen hakkat evleniyon saka maka ya.....:çok üzgünüm:
Insallah cok cok ama cok mutlu olursun bitanem....
Burda tanidigim en delikanli kizlardan birisin sen
sm 793 sendende allah razi olsun canim .gurbis sen en iyisi ayakkabinin altina evlenecekleri yazacanya exstra is cikti saana
bakmisin zivafgecesi namazin sonunda hepimize dua ediyomusun ayri ayri isimleri soyluyomusun bi bakiyon unutuyomusun pc aciyomusun duan uzuyoda uzuyo bu sefer eniste bizim icinde hicde iyi dua etmez oluyomussszemuszemusne hayal gucum var ama degilmi ben bir muthis biseyimyaww-tatlicadiarzu-
Arkadaşı yorumlarından tanıyorum
mutluluklar diliyorum
herşey gönlünce olsun
Bilmiyorum ki makyaj ve güzellik bölümleri sensiz ne yapacak..
Yada açılan herhangi bir konuda"gurbaa gelse de adam gibi bi yorum yapsa"cümleleri artık kimi için kurulacak :smiley-cool:
Mert..dobra..gerçek bri insan..
Seni özlüyeceğim kendi adıma
VE eminim benim gibi birçok kişi
Mutluluklar kokoş gurbaaŞeniz
dediğn oldu çenecim sende bebek isiyosun sandılar hahahaha:))))
orjinalini bulursam iyi bir alternatif olur canım çok sağol opuyorumnanaktan
ay kopuom yazılanlara gurbiş gitme burdan ya ya da arada anadolu yakasndaysan bana gel sen anlat ben güliim:))gurbiş gitme sana muhtacız topiği mi açsak ya
buarada nikahta slayt şov yapçaksanız senin fotolarda kenan doğulu gelinimi çalabilirsin çok cici oluo
bizim dans şakımız stay with meydi sonradan öğrendim ölen insana sölenirmiş hahah müzikler tersine çıkar dimi:)
hiç konuşmuşluğumuz olmadı ama çok sempatik birisin gerçekten
yazılardan falan anlaşılıyor:)
inş. çoook ama çoook mutlu olursun cnmm
bende heç konuşmadım
tanımam kendini
ama eyi birine benziyo kanımca
duaları nası etcekki fisfisfis
"allaham sen ravzanura, çenebaza ,kahve delisine bebe ver" dicek ee allah nicklerimizlen tanırmıki bizi töbe töbeefisfisfis bu arada sakın benim adımı söleme ben misal verdim kabul filan olur mazaallah kazaya kurban gitmiyek
bana sorcan muhahahahahahahaha:))))))))))))