- 19 Şubat 2009
- 3.451
- 2
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
yemin ederim tuylerimm diken diken oldu yarabbim bana n oluyo burnumun diregi sizladiyaaasenağlamasenağlama
canim daha hamis degilim cok istiyorum 8 senelik evliyim bu arada
dagıldım gene akannehir
konu neydi ben neler diyorum :roflol:
teşekkür ederim bitanem
izmir seyahatlerimin birinde oturur karşılıklı çay içeriz inşallah yerimseniben
canım benim ya...
hani ilk gece 2 rekat şükür namazı kılınıp dua ediliyor ve Rabbim geri cevirmiyor ya o duayı
senin için de dua edicem
inşallah unutturmaz Allah...
gurbam elin değmişken bebek isteyenlerin hepsi için dua etsene balım :asigim:
benim en sevindiğim haber isteyenlerin hamile kaldığını duymak oluyor :çok üzgünüm:
inşallah bitanem....
yıldızım yaa...
Allah razı olsun, senlen tanışıklıgımız çok eski ama koptuk bi ara şimdi yeniden burda oldugunu gormek çok güzel
[Evet gurbaam tanışıklığımız epey eski.E benim kızı doğurmam gerektiğinden KK dan uzak kaldım mecburen.:ecrin_bebek: Pek te böyle aktif bir kadın olmadığımdan benim bu kopukluğum işte, içimdeki canavarı bir türlü çıkaramadım gitti.kaydirigubbakcemile2
Çok iyi hatırlıyom ben, sen geyiğe similey topüğü açmıştım tüm kk orada senin smiley yorumlarına kopardı gülmekten :dance: Sen o zamanlar yeni üye olmuştun KK ya
Hatta o zamanlar lillyum abla gurbaanun koca adayları diye topüc açtıydı da oraya esmer bir delikanlı koyduydu o demi senin bu bahoş, yoksam ben yanlış mı hatırlıyorum:bbo:
(Ben de ne hafıza varmış ha)
Hey gidi günler şu zaman ne çabuk akıp gidiyor
allah senden de razi olsun ben bugun niye boyle oldum simdi bu sozun beni okadar kotu yaptiki agliyom resmen canimm benimm hep mutlu ol emi ben daha fazla dayanamicam hem isimde var sizlere iyi sohbetlerr hepinizi opuyorumm:1hug:Şenizheee bu arada resimlerini begendinmii:uhm:canım benim ya...
hani ilk gece 2 rekat şükür namazı kılınıp dua ediliyor ve Rabbim geri cevirmiyor ya o duayı
senin için de dua edicem
inşallah unutturmaz Allah...
Allah razı olsun canım....
allahım bu ramazan ayında dualarımızı geri çevirmesin...
len dilare seni deli oldugun için seviyorum
öyle yakiinen tanışmıyoruz çok şükür ki -tatlicadiarzu-
ama inşallah istanbulda görüşme şansımız olur
Not: mesajını okumuslugum yok, bi arkadaş okuyup bilgilendirdi :smiley-cool: (Allah senin cezanı vermiye mikrop kadın, tosunlan mosunlan niye mattap ediyosun beni :mymeka:)
gurbiş annem müziği neyaptın:))))
bnm aklıma dün akşam kayahandan seninle herseye varım ben şarkısı geldi çok güzel biliyorsun.
bırdaha düğünü yada nerde kullancaksan düşünerek dinle aşkıtom...
Ben yeni görüyorum bu topicğiiii:)
Gurbaam bana sen kimsin der şimdi
Tanışmışlığımız yok daha önceden, ama forumda takip ettiğim ve hakkında en çok merak ettiğim kişilerdensin sen gurbaaa.s.
Allah mutluluğunu daim etsin, beni çok güldürmüşlüğün var pc başındaVe çok da yardımın dokundu..
Tez zamanda dönmen dileğiylen...
Nazar değmesin inşallah, insanın bu kadar sevenin olması da ne güzela.s.
amin kuzum da duyan biz istiyoz sanıcak kaydirigubbakcemile3
ay kayahanın o şarkısı babannemin düğününün giriş müzüüüydü beee.... :dilcikar:
ya o kadar duygulanıyorum ki her mesajınızda...
affınıza sıgınarak söylüyorum ki cogunuzun nikini ilk defa goruyorum
cunku biraz balık beyinliyim, cabuk unuturum
fakat sizlerin bana ait en ufak ayrıntıyı bile dile getirmeniz o kadar derinden etkiliyor ki beni... mafoldumben
bugune dek bi gelin ruhu yoktu bende
ama mesajlarınızla yavaş yavaş moda girmeye, ayrılık acısını yaşamaya başladım
ve tabi sanırım her mesajda biraz daha büyüyorum, evliliğin sorumluluğu oturuyor üstüme
ne bileyim, kelime haznem daha fazlasını anlatmaya elvermiyor
Allah hepinizden razı olsun, çok teşekkür ediyorum her kelimenize her cümlenize...