- 19 Haziran 2008
- 5.777
- 9
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
ulan noluyo beeee...
tartışmayı kesip susun yoksa şimdi ikinize de feci dalcam :mymeka:
o senin anlayış kıtlığın...
her ne kadar bizzat tanışmışlığımız muhabbetimiz olmasa da yorumlarına hasta espiriline hayran oldugum üyelerden gurbik
yokluğu belli olacak bundan eminim
herseye ragmen mutlu bir aşk evliğiline şahit olmak mutlulugunu paylasmak biz KK ailesi için çok güzel
dilerim ömür boyu mutlu olursunuz ve kem gözlerin şerrinden nazarından fitne fücurundan uzak durursunuz
bir yastıkta kocayın inşallah
kanka kov şu kzıı yaa sussun bir ama aaaaaaa......
kanka kov şu kzıı yaa sussun bir ama aaaaaaa......
selin kimin nereye yazıcağına senmi karar vericen
ne demek kov!!!
ravzacım 1 tamam 3 tamam da 2. şıkka gelince o konuda ders almam, ders veririm gibi geliyo bana -tatlicadiarzu-
,lülülülülülüKoca İStiyorum lülülülülülü
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Kocaaaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bak güzelım herseye cevap verme artık aaaaa yeter ama şikayet edicem yoksa ...
Tövbe bişey diycem Şimdi
Boy Boy vermiycemlmaz:
Boy boy Torun vericem -tatlicadiarzu-
selin ve speedy
bu son ikaz
lütfen kendinize gelin ve sakinleşene kadar topikten uzak durun yoksa ikiniz de şutlancanız :mymeka:
bence de.selin kimin nereye yazıcağına senmi karar vericen
ne demek kov!!!
Canım Tamamen Şaka yapıyordum
Amacım kimseyi kırmak falan değildi
ÖZür dilerim Kırdığım birisi var ise Şimdiden.
Öptüm Canım Problem yok.Şeniz
amaaaaan gurbik evleniyosa evleniyor napalım yani. naniknanik
ya bende tanımıyorum ama nedense sevdim. ilk başta kızıyordum bu kadar pahalı makyaj ürünleri alıyorsun diye ama alıştım şimdi. hele topiklerinde müthiş eğleniyorum. canım sıkkın oldu mu açıp bakıyorum. sıkıntım dağılmış. kısım şeytan tüyü mü var sende alıştırdın kendini. kullanıcı adın ve resmin zaten ilk dikkatimi çeken şey oldu.
bebem inşallah sevdiceğinle çok mutlu olursun ve hiçbişey içinde ukte kalmaz. :asigim:
ama kıs evlenince de gel buraya bizi bırakma. bak bahoşa söyle gelsin yorumları okusun. seni sevenlerden ayırmasın.klava:
canimm bu isim benim dunyada en cok istedigim arzuladigim hemen hemen hergece goz yasi dokerek allahima yalvardigim dogacak bana anne diyecek kizimin ismi olarak kendime verdim anlamini tam bilmiyorum bilen varsa duzeltsinRavzanur Forumla alakası yok ama
İsminin anlamı tam olarak ne?
Çok araştırdım farklı çıkıyor Tam bulamadım
tamam canım ama lütfen...
ben rica ediyorum bunu her ikinizden de...
yoksa topiği kapattırıcam bilginiz olsun