- 9 Nisan 2010
- 293
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o yağları bilmiyorum ben şimdi sarmısak ve badem yağı kaışımını kullanıyorum.gece yatarken sürüyorum sabak kalkınca yüzümü yıkayıup nivea krem sürüyorum heralde 10 gün falan oldu..daha bi gelişme yok bakalım düm ilk kez kaslarımın uçlarını,ve kirpiklerimin uçlarını kestım.belki gürleşirler diye.bakalım bekliyorum.acaba diyorum kayısı çekirdeği kreminide alsam gündüzde onumu sürsem ?benim de kaslarim ala ala küstüler, cok seyrek oldular, ve cikanlar da istedikleri gib uzuyorlardi, saga, sola, yukariya, asagiya... ve heryerde okudum ettim, en iyisi bir kac ay boyunca hic almamakmis.. bende simdi neredeyse bir aydan beri kaslarimi hic almiyorum.. insallah yaza kadar gürlesir, kendilerine gelirler...
sabah aksam yüzümü yikayip nivea kremi sürerek kaslari dogru sekile itiyorum ve inanin, kaslarimin kalmadigi yerlerden tüyler cikmaya basladi ve iki telcik haric hepsi dogru yöne dogru uzuyor!! :)))
ama bende bu yag konusunu denemek istiyorum.. bakalim, internette kas kiprik yaglrai varmis, onlardan da denemek istiyorum... hic duydunuz mu?
şimdiden garanti veriyorum ben artık gece kremi olarak kullanıyorum bütün yüzüme
o yağları bilmiyorum ben şimdi sarmısak ve badem yağı kaışımını kullanıyorum.gece yatarken sürüyorum sabak kalkınca yüzümü yıkayıup nivea krem sürüyorum heralde 10 gün falan oldu..daha bi gelişme yok bakalım düm ilk kez kaslarımın uçlarını,ve kirpiklerimin uçlarını kestım.belki gürleşirler diye.bakalım bekliyorum.acaba diyorum kayısı çekirdeği kreminide alsam gündüzde onumu sürsem ?
aaa bu arada bide sürme alıcam onu kullanıcam içinde olan çinko kıl köklerini besliyormuş :)ya gürleştiricem ya gürleştiricem çok kararlıyım bu kez inşallah bakalım :)
mervecigim ben de kaslarimin uclarini kestim, hem de bayagi cok... esim isten geldiginde güle güle susmadi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 fazla bir ise yaramadigini biliyorum sanki amaaaa belki de kestigim icin artik dogru yere uzuyorlardir, kim bilir :kedi:
kayisi cekirdegi ne ise yariyor? dün internette aktarlari gezerken bi sitede (hangisi oldugunu sorma, hatirlamiyorum) kocaman bir kayisi cekirdegi seti satiyorlar 22 TLye herhalde.. icinde sabun, krem, yag falan filan seyler vardi.. ben de alsam mi acaba diye düsündüm.. sunu bunu alip yüzüme sürmekte istemiyorum aslinda.. sonra ters etki yapmasin -tatlicadiarzu-
ben bu yöntemi 2 buçuk hafta boyunca uyguladım kızlar.. ve dün aldırdım artık iş başvurum vardı malum.. ve bayağı bi kalın oldular.. 3 sıra farketti yani.. sengözlerimebaksanab ben memnunum şimdi dokunmuyorum gene zaten yeni aldırdım bi daha 15 mayıs ta aldırıcam arkadaşın düğünü için kalın ve düz model olmuş olcak.. istikrarlı şekilde özellikle geceleri yatmadan sürerseniz etki ediyor.. bende acaip kaşınma oluyodu öyle öyle çıktı.. resim çeker önce ve sonra yaparım sizin için