Ben 6 ay evvel aldım ama hala kullanmadım, cesaret edemiyorum çünkü.Bir kere defne sabunu kullandım saçlarımı öyle bir sertleştirdi ki taramak mümkün olmadı acaba zeytinyağlı sabun nasıl olur...bir cesaret denesem mi?
açıkçası ben bir kez denemiştim,bildiğin odun gibi olmuştu ve saçlarım kopmuştu tararken hep..sonra şampuanla yıkamıştım tekrar..
AYYYYYYYYY zeytinyağlı sabun canım...ben aldım ama daha kullanmadım...kokusu falan yok ya ne bilim ya
Ben 6 ay evvel aldım ama hala kullanmadım, cesaret edemiyorum çünkü.Bir kere defne sabunu kullandım saçlarımı öyle bir sertleştirdi ki taramak mümkün olmadı acaba zeytinyağlı sabun nasıl olur...bir cesaret denesem mi?
Tmm canım
Aynen defne sabununu bende denedimm.
Saçlarım birbirine girdi onları açmak icin kaç saat ugrastım hatırlamıyorum
Bence zeytinyaglı sabunda aynısı olur.
Şuan icin ben zeytinyagını bakım küründe kullanıyorum.
İçine birde yumurta atıp saca uyguluyorum.
İki kere yaptım daha bisey anlayamadım ama ilerleyen zamanlarda + larını ve - lerini görücez
Eksisi olacağını sanmıyorum, zeytinyağı ve yumurta iyi bir karışım ama sarısını kullan, beyazı işin içine girince yine kazık gibi oluyor saç
Evett sacım taş gibi oluyor ama yıkadıktan sonra yine eski halini aldı bnde
Canım beyazını kullanmak benim için bi sorun yaratmıyor
Kullansam daha iyi degil mi
Aslında kararsızdım bende kimisi sarısını kimisi beyazını kimiside bütününü kullanıyor.
Ben bir karar veremedigim icin bütün olarak kullanıyorum.
Sence Napmalıyım?
Saç dökülmesi bir yana dökülen saçların yerine yeni saçlar gelmediği an seyreklik ve azalma oluyor
Saçları çoğaltan yeni saç çıkaran neler var?????
Benim eskiden saçlarım çok gürdü şimdi bi tutam kaldı ne yaptıysam olmadı
Kan tahlillerim falan normal ama anlamıyorum saç çıkmıyorr
bitki derman ürünleri düzenli kullanımda saç çıkartıyormuş ve saçları gürleştiriyormuş.acaba doğru mu?
Saçlar alışık değil işte herhalde o yüzden odun gibi oluyor
arkadaslar bugün televizyonda saclari gürlestirmek konusunda uzman konustu sizinle paylasmak istedim:Sarimsagi saciniza miktar ve nasil kullandiginiz cok önemli cünkü sarimsak antibiotik etkisi yapip sac dökülmesine neden olabilirmis:26: bilginize
evet çok doğru.bende bir yakınımdan duymuştum.kadın saçlarına sarımsak sürmüş ve sabaha kadar bekletmiş.sabah kalktığında bütün saçlar eline gelmiş.saç dipleri yanmış.amn dikkat sadece sarımsak sürmeyin.zeytinyağı,badem yağı gibi yağlarla karıştırın.
ben şampuanın içine katarak kullandımkızlaaarr bişi sorucam
çamterebendini hep gürleştirir diye duymuştum acaba deneyen var mı şampuanında vs
çok ikilemde kaldım kimisi çok zararlı diyo kimisi memnun sanırım kullanırken miktarı önemli ama
sizler ne sölersiniz kullanıp iyi bi sonuç/gürlük elde eden var mı
sağol canım peki gürlük konusunda bi faydasını gördün mü yani gözle görülür bişiler oldu muben şampuanın içine katarak kullandım
serteştirir falan demişlerdi hiç öyle olmadı bende
ve dökülmemi nerdeyse sıfıra indirdi kullandığım dönemde
uzun zman kullanmadım canım o yüzden net birşey söyleyemem saçımı boyayınca şampuanımıda değiştirdim oda kaldı öylesağol canım peki gürlük konusunda bi faydasını gördün mü yani gözle görülür bişiler oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?