• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Gür Saçlara Sahip Olmak için?

Ben 6 ay evvel aldım ama hala kullanmadım, cesaret edemiyorum çünkü.Bir kere defne sabunu kullandım saçlarımı öyle bir sertleştirdi ki taramak mümkün olmadı acaba zeytinyağlı sabun nasıl olur...bir cesaret denesem mi?

açıkçası ben bir kez denemiştim,bildiğin odun gibi olmuştu ve saçlarım kopmuştu tararken hep..sonra şampuanla yıkamıştım tekrar..

AYYYYYYYYY zeytinyağlı sabun canım...ben aldım ama daha kullanmadım...kokusu falan yok ya ne bilim ya:63:

Tmm canım

Ben 6 ay evvel aldım ama hala kullanmadım, cesaret edemiyorum çünkü.Bir kere defne sabunu kullandım saçlarımı öyle bir sertleştirdi ki taramak mümkün olmadı acaba zeytinyağlı sabun nasıl olur...bir cesaret denesem mi?

Aynen defne sabununu bende denedimm.
Saçlarım birbirine girdi onları açmak icin kaç saat ugrastım hatırlamıyorum
Bence zeytinyaglı sabunda aynısı olur.
Şuan icin ben zeytinyagını bakım küründe kullanıyorum.
İçine birde yumurta atıp saca uyguluyorum.
İki kere yaptım daha bisey anlayamadım ama ilerleyen zamanlarda + larını ve - lerini görücez

Tmm canım

Aynen defne sabununu bende denedimm.
Saçlarım birbirine girdi onları açmak icin kaç saat ugrastım hatırlamıyorum
Bence zeytinyaglı sabunda aynısı olur.
Şuan icin ben zeytinyagını bakım küründe kullanıyorum.
İçine birde yumurta atıp saca uyguluyorum.
İki kere yaptım daha bisey anlayamadım ama ilerleyen zamanlarda + larını ve - lerini görücez

Eksisi olacağını sanmıyorum, zeytinyağı ve yumurta iyi bir karışım ama sarısını kullan, beyazı işin içine girince yine kazık gibi oluyor saç :1::1::1:

Eksisi olacağını sanmıyorum, zeytinyağı ve yumurta iyi bir karışım ama sarısını kullan, beyazı işin içine girince yine kazık gibi oluyor saç :1::1::1:

Evett sacım taş gibi oluyor ama yıkadıktan sonra yine eski halini aldı bnde
Canım beyazını kullanmak benim için bi sorun yaratmıyor
Kullansam daha iyi degil mi
Aslında kararsızdım bende kimisi sarısını kimisi beyazını kimiside bütününü kullanıyor.
Ben bir karar veremedigim icin bütün olarak kullanıyorum.
Sence Napmalıyım?

Saç dökülmesi bir yana dökülen saçların yerine yeni saçlar gelmediği an seyreklik ve azalma oluyor

Saçları çoğaltan yeni saç çıkaran neler var?????

Benim eskiden saçlarım çok gürdü şimdi bi tutam kaldı ne yaptıysam olmadı

Kan tahlillerim falan normal ama anlamıyorum saç çıkmıyorr

Evett sacım taş gibi oluyor ama yıkadıktan sonra yine eski halini aldı bnde
Canım beyazını kullanmak benim için bi sorun yaratmıyor
Kullansam daha iyi degil mi
Aslında kararsızdım bende kimisi sarısını kimisi beyazını kimiside bütününü kullanıyor.
Ben bir karar veremedigim icin bütün olarak kullanıyorum.
Sence Napmalıyım?

Sarısı saça, beyazı cilde:1::1::1:

Saç dökülmesi bir yana dökülen saçların yerine yeni saçlar gelmediği an seyreklik ve azalma oluyor

Saçları çoğaltan yeni saç çıkaran neler var?????

Benim eskiden saçlarım çok gürdü şimdi bi tutam kaldı ne yaptıysam olmadı

Kan tahlillerim falan normal ama anlamıyorum saç çıkmıyorr

Sığıriliği, sinameki kürü, sarımsak yağı bunların hepsi saç çıkartır forumda arat bol miktarda örnek var...

bitki derman ürünleri düzenli kullanımda saç çıkartıyormuş ve saçları gürleştiriyormuş.acaba doğru mu?

bitki derman ürünleri düzenli kullanımda saç çıkartıyormuş ve saçları gürleştiriyormuş.acaba doğru mu?

Araştırmak lazım, kullanan birileri vardır elbette, ben saç bakım, cilt bakım ürünlerimi ve toniklerimi kendim hazırlıyorum mesela bu yüzden bir herbalistin ürünün kullanmak bana ters gelmez...Firmanın sahibi Hanım'da bu konuya uzun yıllarını vermiş bir hanım...Araştır derim...

arkadaslar bugün televizyonda saclari gürlestirmek konusunda uzman konustu sizinle paylasmak istedim:Sarimsagi saciniza miktar ve nasil kullandiginiz cok önemli cünkü sarimsak antibiotik etkisi yapip sac dökülmesine neden olabilirmis:26: bilginize

arkadaslar bugün televizyonda saclari gürlestirmek konusunda uzman konustu sizinle paylasmak istedim:Sarimsagi saciniza miktar ve nasil kullandiginiz cok önemli cünkü sarimsak antibiotik etkisi yapip sac dökülmesine neden olabilirmis:26: bilginize

evet çok doğru.bende bir yakınımdan duymuştum.kadın saçlarına sarımsak sürmüş ve sabaha kadar bekletmiş.sabah kalktığında bütün saçlar eline gelmiş.saç dipleri yanmış.amn dikkat sadece sarımsak sürmeyin.zeytinyağı,badem yağı gibi yağlarla karıştırın.

evet çok doğru.bende bir yakınımdan duymuştum.kadın saçlarına sarımsak sürmüş ve sabaha kadar bekletmiş.sabah kalktığında bütün saçlar eline gelmiş.saç dipleri yanmış.amn dikkat sadece sarımsak sürmeyin.zeytinyağı,badem yağı gibi yağlarla karıştırın.

Sarımsak yağı antibiyotik etkinin haricinde fena halde asidik bir yağdır...En sağlamı kendi sarımsak yağını kendin hazırlamak...100 ml zeytinyağı içine 6 diş sarımsak eklenir...Güneşte veya kalorifer peteği üzerinde bekletilir...Bu ne saçı yakar, ne dayanılmaz bir koku yaratır diğer aktarlarda satılan sarımsak yağlarıda uçucu yağ olduğu için kesinlikle baz yağ ile karıştırılması gerekir yani seninde yazdığın gibi zeytinyağı,badem yağı, susam yağı gibi...Azı karar çoğu zarar...

kızlarrrr bu konuda sizden daha umutsuzdum ama sonuç aldığım ve hala yaptığım bisey var anltayım üşenmezseniz hemen yapın :) 3yıl kadar öncesine kadar cok gür saclarım vardı hep toplardım gere gere.önlerim çok seyreldi çok! saclarım inceldi.. öncelikle saclarınızı açık kullanın arkaya doğru toplamamaya çalışın. ben her pazartesi sığır iligi formülünü yapıyorum ilk duydugumda migdem bulandi yapamam ddim ama ypcak bse yok gözümü kararttım yaptım:) kasaptan 150gr. sığır iliği aldım 1 bardak suda haşladım ve blendırdan geçirdim topak kalmayacak sekilde. içine 50gr zetinyagı 50gr lavanta yagı kattım saclarıma iyce yedirdim diplere streçfimle sardım 2 saat sonra ykadım. her p.tesi yapıyorum. otacı nın ısırgan sampuanını kullanıyorum içine de 1 kapak çam terebentinyağı katmıştım. çok faydalı oluyor hem uzatıyor hem yeni saç çıkıyo. formül için merak etmeyin köyü koku olmuyor:) ve her çarsamba sarımsağı iyce ezerim tuzla, syrek bölgeye sürerim 1 saat sonra yıkanırım. seyrek yerlerim kapandı ve hala yeni saçlarım çıkıyor önlerden çk güzel :):):))

kesinlikle sarımsağı tavsiye ederim
hele zeytinyağında bekletilir ve bu yağ kullanılırken de birazcık ılıtılırsa daha harika..

kızlaaarr bişi sorucam
çamterebendini hep gürleştirir diye duymuştum acaba deneyen var mı şampuanında vs
çok ikilemde kaldım kimisi çok zararlı diyo kimisi memnun sanırım kullanırken miktarı önemli ama
sizler ne sölersiniz kullanıp iyi bi sonuç/gürlük elde eden var mı

kızlaaarr bişi sorucam
çamterebendini hep gürleştirir diye duymuştum acaba deneyen var mı şampuanında vs
çok ikilemde kaldım kimisi çok zararlı diyo kimisi memnun sanırım kullanırken miktarı önemli ama
sizler ne sölersiniz kullanıp iyi bi sonuç/gürlük elde eden var mı
ben şampuanın içine katarak kullandım
serteştirir falan demişlerdi hiç öyle olmadı bende
ve dökülmemi nerdeyse sıfıra indirdi kullandığım dönemde

ben şampuanın içine katarak kullandım
serteştirir falan demişlerdi hiç öyle olmadı bende
ve dökülmemi nerdeyse sıfıra indirdi kullandığım dönemde
sağol canım peki gürlük konusunda bi faydasını gördün mü yani gözle görülür bişiler oldu mu

sağol canım peki gürlük konusunda bi faydasını gördün mü yani gözle görülür bişiler oldu mu
uzun zman kullanmadım canım o yüzden net birşey söyleyemem saçımı boyayınca şampuanımıda değiştirdim oda kaldı öyle

Back