Saç Uzatma Yöntemleri Gür Saçlara Sahip Olmak için?

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
37
İstanbul
arkadaşlar saçlarım çabuk yağlanıyor ve çok seyrek daha bu yaşımda dökülüyor (5-10 sene sonra kel olcam sanırım).Formlarda o kadar formül var ki kafam karıştı gerçekten benim gibi olupta bi çaresini bulan varsa ne olur bana yardım etsin...Şöyle saç çıkaran ,gürleştiren dökülmeyi ve yağlanmayı önleyen bi formulll istiyorummmmmmmmmm.

arkadaşım sana çam terebentini öneririm.birde bazen son durulama suyuna limon suyu veya kaliteli bir elma sirkesi koy.bu suyla saçlarını durula ve çık.bazende ısırgan kaynat onu dök saçlarına banyodan çıkarken.benim tavsiyelerim bunlar.ayrıca yağlı bakımları sana pek tavsiye etmem..ama illa yağlı bakımlardanda yapmak istiyorum diyosan limon yağı,portakal yağı,kekik yağı gibi ürünleri çoookkk az miktarda kullanabilirsin saçlarına..sağlıcakla kal...hihoyyyt

bi de şampuanının içeriği çok önemli cnm, pantene, elidor, dove, blendax gibi marketlerde satılan şampuanlardan kullanıyorsan dökülme ve yağlanma o kadar normal ki. şampuanının içeriğine bak, dimethicone-amedimethicone- dimethiconol gibi kelimelere rastlarsan bir daha kullanma o şampuanı. DFN garlı, sebamed gibi içeriğinde zararlı maddeler bulunmayan bir şampuan al, yağlanma da yavaşlar dökülme de azalır. üstüne bir de sarmısak ve ısırgan tohumu yağını haftada1 kez saçının sadece diplerine sürüp 2-3 saat beklersen yeni saçlar da çıkar. ama saçın seyrekse saç tellerine sürme, sadece diplerine sür.

dökülen saçlar yerine gelebilir ama halihazırda dökülmemiş saçlarınız seyrekse ona bir çözüm yok, yani saç kökleriniz yoksa olmayan yerden saç çıkmıyor .:)

Cabuk Yağlanma
Seyreklik
İnce telli saçlar..
Aynı dertten müzdaribim
Canım sn bi çözüm buldun muu sorunların icinn??

sarımsamlı şampuan nedir? bnmde ince telli cabuk yağlanıyor ve dokuluyor saçlarım aynı dert bende de var yani

sarımsamlı şampuan nedir? bnmde ince telli cabuk yağlanıyor ve dokuluyor saçlarım aynı dert bende de var yani

200 ml şampuan içerisine 4-5 diş sarımsak rendeliyorlar bu şekilde kullanıyorlar canım.Önce bir kan tahlili yaptır eğer vitamin eksikliği varsa dökülme şampuanla kesilmiyor çünkü...

Ay aynı dertten muzdarip olan çok insan varmış meğer...valla benim saçlarım elimde kalıyor taradığımda banyodayken falan korkuyorum normal değil diyorum kendi kendime

tatlm sarmsklı sampuanı oneririm

Cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu sarımsaklı sampuana baslamıstım
Dökülme durmadı devam etti.
Sarımsaklı sampuanı bıraktım Saç dökülmem azaldı ve simdi hiç dökülmüyor.
Ya sarımsak fayda etti yada etmiyordu :S

Ben sarimsakli sampuani uzatsin diye kullaniyordum ama feci sekilde sac dökülme baslatti bende, hemen biraktim zamanla kesildi dökülmem.. herkeze yaramiyor sarimsak, kimisinin cildine gelmiyo ve sacimizi uzatalim derken olan saclarimizdan da oluyoruz..

aynen bende sarımsaklı şampuanı bıraktıktan sonra dökülme durdu..şuan dalin bebe şampuanıma çam terebentin kattım..sonuç iyi...ama hemşire olan kuzenime doktor ,saf zeytin yağınla saçınızı yıkayın 2 3 aya kadar saç artık sabunlamadan bile tertemiz ve yağsız oluyormuş..aldım sabunu ama daha kullanmadım kızlar...:26:

Kızlar, dökülme için önce bir tahlil yaptırsanız da sonra bu tarz şeylere yönelseniz aslında işiniz kolaylaşacak.yani eğer demir çinko eksikliğiniz varsa bunu sarımsakla çözemezsiniz ki, vitamin takviyesi lazım.

Ben kan tahlili yaptirdim zaten o dönem.. Sarimsakli sampuana baslama sebebim ¨sac dökülmesi probleminden degildi zayen, sacim daha hizli uzasin diye baslamistim.. Saclarim normal sekilde dökülürken cok siddetli bi sekilde dökülmeye basladi sarimsakli sampuandan sonra. Kan degerlerimin hepside cok normal cikti...
Cok sükür o sarimsakli sampuan kutusunu cöpe atinca zamanla kesildi dökülmem, simdi cok az dökülüyor.

Sarımsak saç uzatmaz benim bildiğim ama eğer kafada bir egzama dermatit gibi bir durum varsa onu tedavi eder Ben şimdi uzatmak için sinameki kürüne başladım mesela ama ara verdiğimde anlayacağım uzayıp uzamadığını.şöyle sihirli bir değnek olsada saçlarımız uzasa :)

Canım şu zeytinyagı nasıl oluyor kullanımı fln

Canım şu zeytinyagı nasıl oluyor kullanımı fln

Zeytinyağı sabunu demek istedi sanırım.Şampuan yerine zeytinyağı sabunu kullanılıyor, vallahi doğal sabunları kullanabilenler için bence çok güzel çünkü şampuanların içerisindeki kimyasallar hepimizce malum...

AYYYYYYYYY zeytinyağlı sabun canım...ben aldım ama daha kullanmadım...kokusu falan yok ya ne bilim ya

AYYYYYYYYY zeytinyağlı sabun canım...ben aldım ama daha kullanmadım...kokusu falan yok ya ne bilim ya

Ben 6 ay evvel aldım ama hala kullanmadım, cesaret edemiyorum çünkü.Bir kere defne sabunu kullandım saçlarımı öyle bir sertleştirdi ki taramak mümkün olmadı acaba zeytinyağlı sabun nasıl olur...bir cesaret denesem mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…