arkadaşlar saçlarım çabuk yağlanıyor ve çok seyrek daha bu yaşımda dökülüyor (5-10 sene sonra kel olcam sanırım).Formlarda o kadar formül var ki kafam karıştı gerçekten benim gibi olupta bi çaresini bulan varsa ne olur bana yardım etsin...Şöyle saç çıkaran ,gürleştiren dökülmeyi ve yağlanmayı önleyen bi formulll istiyorummmmmmmmmm.
arkadaşlar saçlarım çabuk yağlanıyor ve çok seyrek daha bu yaşımda dökülüyor (5-10 sene sonra kel olcam sanırım).Formlarda o kadar formül var ki kafam karıştı gerçekten benim gibi olupta bi çaresini bulan varsa ne olur bana yardım etsin...Şöyle saç çıkaran ,gürleştiren dökülmeyi ve yağlanmayı önleyen bi formulll istiyorummmmmmmmmm.
sarımsamlı şampuan nedir? bnmde ince telli cabuk yağlanıyor ve dokuluyor saçlarım aynı dert bende de var yani
tatlm sarmsklı sampuanı oneririm
Cnm benimde saçlarım çok dökülüyordu sarımsaklı sampuana baslamıstım
Dökülme durmadı devam etti.
Sarımsaklı sampuanı bıraktım Saç dökülmem azaldı ve simdi hiç dökülmüyor.
Ya sarımsak fayda etti yada etmiyordu :S
Ben sarimsakli sampuani uzatsin diye kullaniyordum ama feci sekilde sac dökülme baslatti bende, hemen biraktim zamanla kesildi dökülmem.. herkeze yaramiyor sarimsak, kimisinin cildine gelmiyo ve sacimizi uzatalim derken olan saclarimizdan da oluyoruz..
aynen bende sarımsaklı şampuanı bıraktıktan sonra dökülme durdu..şuan dalin bebe şampuanıma çam terebentin kattım..sonuç iyi...ama hemşire olan kuzenime doktor ,saf zeytin yağınla saçınızı yıkayın 2 3 aya kadar saç artık sabunlamadan bile tertemiz ve yağsız oluyormuş..aldım sabunu ama daha kullanmadım kızlar...:26:
Kızlar, dökülme için önce bir tahlil yaptırsanız da sonra bu tarz şeylere yönelseniz aslında işiniz kolaylaşacak.yani eğer demir çinko eksikliğiniz varsa bunu sarımsakla çözemezsiniz ki, vitamin takviyesi lazım.
Ben kan tahlili yaptirdim zaten o dönem.. Sarimsakli sampuana baslama sebebim ¨sac dökülmesi probleminden degildi zayen, sacim daha hizli uzasin diye baslamistim.. Saclarim normal sekilde dökülürken cok siddetli bi sekilde dökülmeye basladi sarimsakli sampuandan sonra. Kan degerlerimin hepside cok normal cikti...
Cok sükür o sarimsakli sampuan kutusunu cöpe atinca zamanla kesildi dökülmem, simdi cok az dökülüyor.
aynen bende sarımsaklı şampuanı bıraktıktan sonra dökülme durdu..şuan dalin bebe şampuanıma çam terebentin kattım..sonuç iyi...ama hemşire olan kuzenime doktor ,saf zeytin yağınla saçınızı yıkayın 2 3 aya kadar saç artık sabunlamadan bile tertemiz ve yağsız oluyormuş..aldım sabunu ama daha kullanmadım kızlar...:26:
Canım şu zeytinyagı nasıl oluyor kullanımı fln
AYYYYYYYYY zeytinyağlı sabun canım...ben aldım ama daha kullanmadım...kokusu falan yok ya ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?