Günün Sözü ?

- Kalmaz kimsenin ahı kimsede; bir gün çıkar elbette..Belki bulmaz seni bu ''Ah'' dünyada ama mutlak bulur Ahirette...

- Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin. "Çünkü bir sözü unutmak bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır.

- Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, Gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar, canını yakar.

- Öldürdüğüm insαnlαrın üstünde Pαrmαk izlerim vαrmış... Doğrudur! Amα yα benim yüreğimdeki αyαk izlerine Ne demeli ?

Yüreğiniz Doğan Güneşi değil batan Güneşi seçsin,Çünkü doğan Güneş elbet batacaktır. ama batan Güneş yeni Umutlarla doğacaktır

Dün ömür boyu sevenlerindi Aşk..Bugün yap işlet devret modeli oldu...Dün samanyoluydu Aşk...Bugün yatak odasının yolu...Dün ya benimsin ya toprağındı tutkuydu aşk...Bugün önce benim ol sonra kimi istersen onun diyenlerin gecelik arzusu...Dün midye kabuğunda 2 kişiydı Aşk...Bugün bir yürekte bilmem kaç kişi...DÜN HERSEYDI AŞK BUGÜN HIÇBIRŞEY.....!!

- Sana ihanetin adını sorduğum da ''adı yok''..demştin. Şimdi ben son sözümü söylüyorum.UNUTMA..ihanetin ADI yoksa AFFIDA yoktur

‎- Küçükken, tabağında kalan son lokma gibiyim. Annen hiç mi söylemedi; "Bırakma arkandan ağlar." diye

Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakala sığacak .

Korkma bana aşık oLmaktan ya da bir gün çekip gitmekten ; Çünkü kalbimdeki hiçbir cesedi sahipsiz bırakmadım ben`!

X