Günün Sözü ?

Böyledir de ölüme kimse inanmaz hala! Ne tabutu taşıyan, ne de toprağı kazan . . .
[ Necip Fazıl Kısakürek ]

Annelerin her türlü öksürük, hapşırık, halsizlik, ağız ve diş hastalıklarına cevabı aynı - "HEP O BİLGİSAYARA BAKMAKTAN . "

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf: "Evi benim üzerime yap dedi."

5 dakikalığına komşuya gidiyorum, yarım saat sonra yemeğin altını kapat!. diyen anneyi alkışlıyoruz. :KK70:

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın , en güçlü anımdır yalnızlığım ! Çünkü ben daima tek başıma iktidarım . .

Sana Verdiğim İLgiyi Sevgiyi Şefkati Ağaca Verseydim Ağaç KökLeriyLe KaLkar DallarıyLa Bana SarıLırdı

hayır bütün kızLar aynı dgLdir ! kız vardır askı içn canını verir kız vardır zevki için kızlıgını verir !

kırıLmıs bir bardaktan etrafa saçıLmış cam parçasıyım. uzerime basmaya çaLışanLarın ayakLarını kanatmak zorundayım.

Evet ! haklısınız... Hepiniz 1 numarasınız :)
Anneniz birşey istediğinde yapmamakta ısrarcı ,Sevgilinizin bir tek isteğini Anında yapabilecek kadar adamsınız...AferinN //

Herkese Eşit Dαvrαn αmα αsLα Sonsuz Güvenme ! İnsαnoğlu bencildir.. - Yıkıverir Hαyαllerini Tepene !

İranlı bir şair diyor ki; Aşk'a uçarsan kanadın yanar. Bunun üzerine Mevlana diyor ki: Aşk'a uçmazsan kanat neye yarar..!

Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir.Unutma, 'Yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir'.
Dostoyevsky

X