Günün Sözü ?

Erkeğin 2 şansı vardır : İyi kadın ve kötü kadın. Ama kadının öyle mi? Bunun ayısı var, öküzü var,odunu var, duygusuzu var, kütüğü var...Var da var yani :)

Bir Erkeğin Bir Kıza Söyleyebileceği En Güzel Söz; "Bir Daha Ki Seveceğim Kız, Bizim Kızımz Olacak Demesidir

Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikâyetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze ama diye başlayacaksan, girme aşk yoluna. Aşk yolunda u dönüşü yoktur! Aşk der ki sana; yolumdaysan, başım feda yoluna; ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden, amenna. Ama ayağına diken batarsa yolumda, ah edip vahlanma. Aşk bilek gücü değil yürek işidir. Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara..

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir ; Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.

Hayatınıza 'onsuz yaşayamam' dediğiniz biri girip çıkmıştır mutlaka. Ne kadar büyük yalancıymışız meğer ; Hepimiz yaşıyoruz hala...!

kamera stop! yalnızlığıma kapalı gişeyim.

Birini sevmeyemi başladınız; yapmayın ''intihar'' büyük günahtır!

nesımıze sormuslar yarınle ıyımısın hosmusun dıye
nesimi cevap vermis hos olsamda olmasamda o yar benim kime ne

Sana dair birseyler yazmak istedim... İlHam bekledim gelmedi... Gònlüme tek kelime inmedi... Zorladım kendimi, yokladım zihmimi... Banamısın demedi... "SEVGİ" dedim devamını getiremedim... "HASRET" dedim cok sıkıldım... Bosverdim durdum kapattım gòzlerimi sitem ettim gònlüme "bu kadar mı" dedim... Gónlüm dile geldi "zorlama" dedi beni zorlama; SÒZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM... Sustum SUSTUM...!!!

İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK sanıyorlar..!! Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustuğumuz kadar İNSANLAR

Büyüme arkadaş hayat senide harcar büyürsen dert tiryakisi yapar atar diyardan diyara dert çekersin hasretle yanarsın acı çekersin büyüme arkadas bu halinle daha güzelsin birgün aşk denilen mechul kapını çalıverir önce ümit verir sonra salı verir sakın büyüme arkadas taş olsada kalbin eriyiverir heran gülmek istersin gülemezsin yasamadan ölmek istersin ölemezsin sakın büyüme arkadas BİRDAHA ASLA KÜÇÜLEMESSİN

doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım hayatta___!!! çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep...şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belkide___!!! Kimsenin doğrusunu götürmedim.... Kimsenin yanlışı olmadım___!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Sevdiğini son defa gördüğünü bilmek mi zordur? Onu son defa görememek mi? Onu elinle karanlığa teslim etmek mi daha korkunçtur. Onu aradan çekip çıkaramamak mı? Kadere teslim olmak teselli midir? Yoksa kadere başkaldırmak mı çare?

Ben seni severim de; düzenim bozulur diye korkuyorum..
Durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar,
Sinemaya gitmeye, el ele tutuşmaya falan kalkarız.
İşin yoksa; saç tara, parfüm sık..
Küsmesi, barışması, ayılması bayılması,
.........Ona baktın, bunu süzdün tafraları.
Hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..

Bu kadar ceremeye ne gerek var?
Uzaktan sev beni yar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…