Günün nasıl geçti, neler yaptın bakim 😂🤣

İşlerden dolayı. Hakettiğimi almıyorum bırakıpta gidemiyorum şu ortamda umarım zam biraz olsun etkili olur.
Yoksa ben sürekli gülen biriyim hatta kahkaha atardım hep şimdi sadece tebessüm
Anlıyorum üzüldüm :KK43: görevin ne? Maaşın asgari ücret mi

Ön muhasebe asgari değil ama tatmin edici de değil başta kabul etme sebebim tecrübem yoktu ama şimdi durumlar değişti

Hava bu sehirde suan sahane gunluk guneslik ve ben zoraki disari ciktim islerimi halletmeye. Evde kalmaya alistik sanirim. :)
Suan saglikli atistirmalik mi bakinsam kahve mi yapsam dusunuyorum.
Sizler napiyorsunuz❣❣

Hava bu sehirde suan sahane gunluk guneslik ve ben zoraki disari ciktim islerimi halletmeye. Evde kalmaya alistik sanirim. :)
Suan saglikli atistirmalik mi bakinsam kahve mi yapsam dusunuyorum.
Sizler napiyorsunuz❣❣
Sağlıklı atıştırmalık bence malum evde hareketsiz olunca en azından tok tutar. Dışarısı çok güzel ama bizler içerdeyiz.

Alisveris yuzudense dert etme bence. Iade şansın varsa iade et hiç moralini bozma
İadesi kolay yaa ondan diil. Arkadaşlarıma sinir oldum, kimseyi samimi bulmuyorum, keşke kafa dengi insanlarla çalışsaydım, sorun bende biliyorum; bakma burada atıp tuttuğuma, çekingenim ama çekingenliğim belli olmasın, sorun çıkmasın diye gülüp geçip belli etmiyorum. Belli etsem de memnuniyetsizliğimi, yöntemini beceremeyip haksız çıkıyorum, hep insanlar tarafından idare edildiğimi düşünüyorum. Ciddi bi tip olmak istiyorum, kendine güvenen, kimseye muhtaç olmayan. Bunun için de daha çok işe hakim olmam gerekiyor.

Hayret uyutanildim kızımı. 🤲🏻 1 saat uyusun uykusunu alsın biraz, amin.

Sağlıklı atıştırmalık bence malum evde hareketsiz olunca en azından tok tutar. Dışarısı çok güzel ama bizler içerdeyiz.
Evde cok hareketliyim tam tersinden bahsettim aslinda hava cok guzel ama disari cikasim yok demek istedim mecburiyetten ciktim. Hava guzel ama disarisi berbat heryer kalabalik her yer avm vs..

İadesi kolay yaa ondan diil. Arkadaşlarıma sinir oldum, kimseyi samimi bulmuyorum, keşke kafa dengi insanlarla çalışsaydım, sorun bende biliyorum; bakma burada atıp tuttuğuma, çekingenim ama çekingenliğim belli olmasın, sorun çıkmasın diye gülüp geçip belli etmiyorum. Belli etsem de memnuniyetsizliğimi, yöntemini beceremeyip haksız çıkıyorum, hep insanlar tarafından idare edildiğimi düşünüyorum. Ciddi bi tip olmak istiyorum, kendine güvenen, kimseye muhtaç olmayan. Bunun için de daha çok işe hakim olmam gerekiyor.

Canım iş hayatında zaten kimse samimi değildir. Samimî olursan sen kaybedersin. Gülüp geçme, rahatsız olduğun bir durum olduğunda net ifade et. Gülüp geçersen ciddiye alınmazsın. Ne yazık ki iş hayatı acımasiz.

Canım iş hayatında zaten kimse samimi değildir. Samimî olursan sen kaybedersin. Gülüp geçme, rahatsız olduğun bir durum olduğunda net ifade et. Gülüp geçersen ciddiye alınmazsın. Ne yazık ki iş hayatı acımasiz.
Doğru diyosun sağol canım denicem

X