- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Organick__
Pasta için içerden tabak ve çatal getirdim. Kirlileri mutfağa götürdüm. Bugünlük bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoh bız gelmıyozNettiniz gıııı
Gelin len buraya
nefret ediyorum o taez programlarda yapmacık hepsı kurgu sankıÇalştm çalştm çalştmm koşa koşa eve gelip esrayı açtm mevlaya delirdim o bitti yemek yaptm şmdi masumlar apartmanı var günümü delileri izleyerek geçiriyorum
Ben de izlicem inşaallahÇalştm çalştm çalştmm koşa koşa eve gelip esrayı açtm mevlaya delirdim o bitti yemek yaptm şmdi masumlar apartmanı var günümü delileri izleyerek geçiriyorum
Prg bitnce anlayacagz kurgu mu gerçekmi evllk prog btince anladk buda öle olcak gibi ama bakalım.nefret ediyorum o taez programlarda yapmacık hepsı kurgu sankı
Var da yapmadim anacım, dün kombi bozuktu, donuyordum, ev buz gibiydi, bugün kendime dinlenme ve ısınma izni verdim yarin tam gaz devam ederim inş. Simdi bulmaca ve Masumlar Apartmaniaminnn sağol. İyi yapmışsın, ev işi yok mu
hepsı sacmalık valla ordakı ınsanlar zaten benı cıldırtıyorPrg bitnce anlayacagz kurgu mu gerçekmi evllk prog btince anladk buda öle olcak gibi ama bakalım.
İyi yapmışsın vallaVar da yapmadim anacım, dün kombi bozuktu, donuyordum, ev buz gibiydi, bugün kendime dinlenme ve ısınma izni verdim yarin tam gaz devam ederim inş. Simdi bulmaca ve Masumlar Apartmani
ıyı uykular bızede ıyı sabahlanmalariyi geceler kızlar
Daha 20 gunluk Bol bol uyuyoruz o uyurken bende vakit geciriyorum uyuyamiyorum uyancak diye Allah bi nefeste nasip etsin bana normal dogum nasip olmadi sana olsun insallah :)Oyy Allah bağışlasın kaç aylık annesi
Neden? Bebek ki var, ders çalışma filan mi?ıyı uykular bızede ıyı sabahlanmalar
İyi geceler efenimiyi geceler kızlar
oglum uyuyor ders calişma gunduz yapılıyor. topıktekı arkadaslarla geyık sohbetıNeden? Bebek ki var, ders çalışma filan mi?
Ooo Allah iyilik sağlık versin efendim, forumda takılmacacılar siziiioglum uyuyor ders calişma gunduz yapılıyor. topıktekı arkadaslarla geyık sohbetı
Tesekur ederim canım buralar çok sessizOoo Allah iyilik sağlık versin efendim, forumda takılmacacılar siziii
ıyı uykular bızede ıyı sabahlanmalar
Ben de uyuyamazdım kızımda. Allah bağışlasın. Amin hayırlısıyla ama neden normal doğum olmadığına üzüldün, merak ettim?Daha 20 gunluk Bol bol uyuyoruz o uyurken bende vakit geciriyorum uyuyamiyorum uyancak diye Allah bi nefeste nasip etsin bana normal dogum nasip olmadi sana olsun insallah :)
Topikte takılmacadırNeden? Bebek ki var, ders çalışma filan mi?
Günaydınnİyi geceler efenim
Günaydınnoglum uyuyor ders calişma gunduz yapılıyor. topıktekı arkadaslarla geyık sohbetı