- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi Organick__
Merhabalar selamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oturuyoruz bol bolSelam kızlar, ben yine çalışmaya çalışıyorum
Siz ne yapıyorsunuz ?
hayırlı sabahlar
Merhabalar selamlar
Selam kızlar, annemlere geldim iş çıkışı yürüyerek. 1 saate yakın yürüdüm. Markete falan gittim. Çadır ve küçük bir puzzle aldım kızıma. Sandwiç aldım, yolda yedim. Siz neler yaptınız?Selam kızlar, ben yine çalışmaya çalışıyorum
Siz ne yapıyorsunuz ?
Hava tam yürümelik iyi yapmışssın ben hala işteyim az kk takılıyım dedimSelam kızlar, annemlere geldim iş çıkışı yürüyerek. 1 saate yakın yürüdüm. Markete falan gittim. Çadır ve küçük bir puzzle aldım kızıma. Sandwiç aldım, yolda yedim. Siz neler yaptınız?
oglumla bol bol ev keyfı yaptık bızSelam kızlar, annemlere geldim iş çıkışı yürüyerek. 1 saate yakın yürüdüm. Markete falan gittim. Çadır ve küçük bir puzzle aldım kızıma. Sandwiç aldım, yolda yedim. Siz neler yaptınız?
İyi yapmışsın. Hava güzelleşti aynen.Hava tam yürümelik iyi yapmışssın ben hala işteyim az kk takılıyım dedim
Haha iyiyim şükür ben de, kıyafetlerimi düzenledim 1 saate yakın. PüfffSelam canım. Iyiyim sen nasılsın? Bu gun aklıma geldi yazacaktım topigi ararken unuttum :)))
Sağol yaa çok kişi söylüyor enerjik olduğumu. Şükür öyleyim ama olumsuz yanı da enerjim düştü mü var yaa hiç çekilmez oluyorum ve çok stres yaşıyorum. Yeterki herşey iyi, güllük gülistanlık olsun. Sorun istemiyorum. Enerjimden yolluyum bi dakkaSelammmmm
Pcde bir sekmede program açık bir sekmede kk forum
Organick__ y sen çok enerjiksin azcık bana da göndersene
Enerjin var bence, ama gıcık insanlara denk geliyorsun gibime geldiBende güne suyla başlarım hatta çok su içerim.
Bu ara böyle enerjim düşük yükseltemiyorum hiç. Arkadaşlarımla sohbet ederken bile sanki hiç halim yok zorla konuşturuyorlar gibi oluyorum.
İşlerden dolayı. Hakettiğimi almıyorum bırakıpta gidemiyorum şu ortamda umarım zam biraz olsun etkili olur.Enerjin var bence, ama gıcık insanlara denk geliyorsun gibime geldi