- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Organick__
Afiyet olsun. Tatil çok iyi olurdu evetBi sütlü köpüklü türk degil de digeri
Bahar havasi resmen yaz geliyor acil tatile ihtiyacim var 584849 gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun. Tatil çok iyi olurdu evetBi sütlü köpüklü türk degil de digeri
Bahar havasi resmen yaz geliyor acil tatile ihtiyacim var 584849 gün.
Doğru diyosun sağol canım denicem
Başını ağrıtmak istemem. Ortasını ayarlayamıyorum. Küs olduğumda oldu ama bu sefer huzursuz huzursuz çalışıyorum. Bişey sorucam soramıyorum. Zamanında cıvıttım ettim, şimdi mesafemi koyamıyorum. Cıvıtırken, gırgır şamatayken insanlarla daha mutlu, huzurlu vakit geçiririm sanıyordum ama zaman zaman şaka adı altında dalga konusu oldum. Beni seviyorlarmış takılıyorlarmış hesabı... diyorlar. İş yerinde blmediğim yüzde 20 lik iş oluyor. Yapamayınca daralıyorum. Belli etmiyorum paniklediğmi ama onlar anlıyor daraldığımı, yeni görev paylaşımı yaptık, eskiden angarya işleri yüklediler. Hem de yıllarca. Şimdi yeni iş bölümünde evrak işlerini hızlı ve eksiksiz yapmalıyım. Bazı işlerin bilerek gösterilmeyerek öne çıkıldığı belli.Dene canım is hayatında duygularını bir kenara bırak. Aksi olursa üzülen sadece sen olursun. Işine odaklan herkesi boşver. Sonuçta hepsi işte kalıyor.
Seni gidi gidi afiyet olsunÇok sevdiğim bir arkadaşım var burda onun konuşuyordum canım.. yemekten sonra yazicam sana :) şimdi yemek faslı :)
Başını ağrıtmak istemem. Ortasını ayarlayamıyorum. Küs olduğumda oldu ama bu sefer huzursuz huzursuz çalışıyorum. Bişey sorucam soramıyorum. Zamanında cıvıttım ettim, şimdi mesafemi koyamıyorum. Cıvıtırken, gırgır şamatayken insanlarla daha mutlu, huzurlu vakit geçiririm sanıyordum ama zaman zaman şaka adı altında dalga konusu oldum. Beni seviyorlarmış takılıyorlarmış hesabı... diyorlar. İş yerinde blmediğim yüzde 20 lik iş oluyor. Yapamayınca daralıyorum. Belli etmiyorum paniklediğmi ama onlar anlıyor daraldığımı, yeni görev paylaşımı yaptık, eskiden angarya işleri yüklediler. Hem de yıllarca. Şimdi yeni iş bölümünde evrak işlerini hızlı ve eksiksiz yapmalıyım. Bazı işlerin bilerek gösterilmeyerek öne çıkıldığı belli.
Çok sevdiğim bir arkadaşım var burda onun konuşuyordum canım.. yemekten sonra yazicam sana :) şimdi yemek faslı :)
ŞakasınaHahah buna niye şaşırdın kız :)
Sağolasın mantıklı. Bütün gücümle mesafeli olucam, hatta olmaya çalışıcam diil olucam . Bi da zor bulurum böyle fırsatlarCanım ortasını ayarlama, iş arkadaşınla iş dışında yüz göz olma. Zamanımda samimî olduysan bak şimdi hamilesin al sana fırsat. Mesafeni koy. Neden böylesin derlerse hamilelikten herhalde de zamanla alışırlar. Is göstermemeye gelince hepimiz yeni mezun olduğumuzda yaşamışızdır bunu. Isının akışı için ihtiyacın olan bir bilgi ise yani teorikte okulda öğrenemediğim, o işyerinin iş akışı icin göstermek zorundalar. Bunun ezikliğini yaşama.
Çok teşekkürlerHayırlı olsun canım topiğin❤❤❤
GünaydınGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Günaydınnnn
Hayırlı cumalar
Giden enerjim bugün yerine geldi
Sizde keyifler nasıl
Evet ama sağlıklı günlerimizin biran önce gelmesi için geçici bir durum . Herkes üstüne düşeni yapıp, kısıtlamalar uysa bu süreç kısalabilir ama çok zorÇok şükür diyelim..iç güveysinden hallice dedikleri durum :) hava mis ama biz evdeyiz
Evet ama sağlıklı günlerimizin biran önce gelmesi için geçici bir durum . Herkes üstüne düşeni yapıp, kısıtlamalar uysa bu süreç kısalabilir ama çok zor