- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
-
- Konu Sahibi Organick__
Ben fazla korkmuyorum çünkü büyük olmaz gibime geliyor. İnş olmaz. Bazı iller bazı yıllar çok sallanıyor ara ara yani.Veren de Allah esirgeyecek olan yine Allah .bilmem ne desem
Oh oh Allah bereket versinHaha yok kız yataktan Kalkamayacak halım olduğunda oluyor o. yüzümü yıkıyorum tabi :) kalkamayınca yemiycem diyorum o da ac mi duracaksın diye getiriyo ben de hayır demiyorum :)
:)organik gız benı cokmu özledin dıger topıkte
Biz de biraz sıkılıyoruz tabi, şu günler geçse hayırlısıyla. Zor....Şu yasaklı günlerde ailemden uzak evde sürekli sıkılaaa sıkılaaaa bi hal oluyorumsizden naberr
Evet bn de onu yazdım :))Postun basligindan ötürü buradan gelen her bildirimde benim yazdıklarıma komik ifadesi atılmış saniyorum
Niye gülüp duruyorlar diyorum
GünaydınnnnnBurayada günaydın
SağolGünaydınn kızlar
Ege deniziDeprem mi oluyor bi yerde? Haber bakmadim hic. Bi bakayim.
MerhabaaaaMerhabaaa dışarda çalışanlara, evde çalışanlarra, yemek yapmak istemeyenlerre, kanepede keyif yapmak isteyenlerree, oturma odasında-salonda yayilanlarraa vee sıkıntıdan patlayıp nete ve KK'ya saranlaraa ve konu sahibi arkadaşım sanaa merhabaa
aminnn sağol. İyi yapmışsın, ev işi yok muGecmis olsun deprem yaşayan arkadaşlara.Allah tekrar göstermesin.
Bugün anca nete girdim herhalde, bi de yine netten dizi izledim, tamam, superim