- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
-
- Konu Sahibi Organick__
Öncelikle geçmiş olsun ben de ilk iki depremi duydum sabah. Ege denizi diyodu sitede ama, sen hangi ildesin. ??? Veee koca bir doing. Rastlamamış olur musun konuma yazmıştın yeni :) ben nickinden çoktan hatırlamıştım ve ben çok ayrıntıcı bi insan olduğum için (maalesef) senin yazdığın mesaja ne beğendi ne beğenmedi yapmıştım, ölüm kalım olmadıkça değişmeyeceğim tarzında bir mesajdı. Kötü niyet tabi ki yok ama ölüm kalım cümlede bile geçse dillendirmemek gerek işte. Beğensem yalan olur diye ifade koymamıştım, ama sen çok aktifsin sanırım, çeşitli bdvlere yazıyosan hatırlamassın kii :) roman yazdım yaa. İkinci sayfaya taşan bildirimlere bakmassın haaAaa organik bı çocuğun var ikinciye gebesin ha
Sana bu sitede hiç rastlamadım ya çok şaşkınım.
Bana çok fazla bildirim geliyor ve seninkiler geride kalmış olabilir .
Genelde bildirim sayfasını bitirince ikinci sayfaya taşan bildirimlere bakmam .
Seninle konuştuktan sonra deprem oldu peşpeşe ve depremin merkezindeyim ben de .
Bayağı panik korku derken koptum sonra zaten
Bak sen öyle deyince yerleri süpürüp silecektim tam şimdi .birakiverdim
Yarına bırakayım da ben supuruyosam kocam silsin bananeeeee
Yok yok bugün yazdım tabi onu biliyorum. Hani bugün sabah sana rastlayana dek hiç rastlamamistimmmmÖncelikle geçmiş olsun ben de ilk iki depremi duydum sabah. Ege denizi diyodu sitede ama, sen hangi ildesin. ??? Veee koca bir doing. Rastlamamış olur musun konuma yazmıştın yeni :)
Yok bu konu diil. “Ne işe yarıyorum ben” konusuYok yok bugün yazdım tabi onu biliyorum. Hani bugün sabah sana rastlayana dek hiç rastlamamistimmmm
Olsun olsun sen öyle düşünme ikiniz birlikte yapıyorsunuz. Bende o da yok. Benim gibisi illa vardır hatta ötesi, yatağına kahvaltı isteyen üstüne. Yok o kadar da diil zaten mahcubum cidden. Tek başına bayanların işi sırtlanması da dığru diil. Kadir kıymet çok mu biliyorlar
Bişey dicem.Öncelikle geçmiş olsun ben de ilk iki depremi duydum sabah. Ege denizi diyodu sitede ama, sen hangi ildesin. ??? Veee koca bir doing. Rastlamamış olur musun konuma yazmıştın yeni :) ben nickinden çoktan hatırlamıştım ve ben çok ayrıntıcı bi insan olduğum için (maalesef) senin yazdığın mesaja ne beğendi ne beğenmedi yapmıştım, ölüm kalım olmadıkça değişmeyeceğim tarzında bir mesajdı. Kötü niyet tabi ki yok ama ölüm kalım cümlede bile geçse dillendirmemek gerek işte. Beğensem yalan olur diye ifade koymamıştım, ama sen çok aktifsin sanırım, çeşitli bdvlere yazıyosan hatırlamassın kii :) roman yazdım yaa. İkinci sayfaya taşan bildirimlere bakmassın haaşaka şaka
Yok bu konu diil. “Ne işe yarıyorum ben” konusu
Ay yok yatağa kahvaltı isteyen bile vardır dedim. Ben hayatta yapmam öyle şeyler. Bakarsın valla hiç merak etme. Evladı veren Allah bakma gücünü de verir.Bisi diycem sen hamilesin yatağa kahvaltı istiyorsun ben hamile değilim ama bende durum aynımahcup değilim en kötüsü bu :))) bu tembellikle ben nasıl çocuk bakarım onu düşünüyorum:)
Tamam tamam boşver naberBişey dicem.
Kafam çok karıştı şuan
Reset atabilir miyiz
Hadi tanışalım merhaba nasılsın
Eşim geceye gittiği zamanlarda vaktimi sabaha kadar burada degerlendiriyorum, ama sen çok aktifsin sanırım, çeşitli bdvlere yazıyosan hatırlamassın kii :)
Ay yok yatağa kahvaltı isteyen bile vardır dedim. Ben hayatta yapmam öyle şeyler. Bakarsın valla hiç merak etme. Evladı veren Allah bakma gücünü de verir.
Hangi il ki mahsuru yoksa?Eşim geceye gittiği zamanlarda vaktimi sabaha kadar burada degerlendiriyorum
çünkü yalnız uyumayı tercih etmiyorum depremler silsilesinden beri .
İyiyim diyelim .Tamam tamam boşver naber
İzmiiiir :)Hangi il ki mahsuru yoksa?
Ay Allah seni kızBen hastayken hep yapıyorumama kendi alıştırdı ben napim. normalde can sıkıntısından yapıyor değilim yani :)
Allah iyilik versin yaa izmir tahmin ettim. Kaç nokta oldu orada, ege denizi yazınca bakmadım il olarakİyiyim diyelim .
İzmiiiir
Her yer farklı bı şiddet yazıyorAllah iyilik versin yaa izmir tahmin ettim. Kaç nokta oldu orada, ege denizi yazınca bakmadım il olarak
Allah korusun ya diğer seneleri bilmem de bu sene sık oluyor birazHer yer farklı bı şiddet yazıyor
Sabah 5.2 diyolardi
Akşam baktım 4.5 e dusurmusler değiştirmişler
Bilmem artık
Veren de Allah esirgeyecek olan yine Allah .bilmem ne desemAllah korusun ya diğer seneleri bilmem de bu sene sık oluyor biraz
Ay Allah seni kızboşver yaa memnunsa halinden ama elini yüzünü yıkayıp ye