- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi Organick__
Ben oyle el işi yapıyorum cayım karsımda arada bır kk takılıyorum sen napıyorsunAmin sağol. Sen napıyosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oyle el işi yapıyorum cayım karsımda arada bır kk takılıyorum sen napıyorsunAmin sağol. Sen napıyosun?
Amin canım benimInş.Çabucak çozer atlatırsınız canım. Allah herkesin yuvasına huzur versin.
Kolay gelsin, odaya sığındım. Tel şarjda karanlıkta yatıyorum. Eşimin yanında böyle tel elimde uzun süre kalmam ama istisnai bi durum oldu. Çocuğu salladım uyudu, bakalım gece iyi geçer inşallah. Afiyet olsunBen oyle el işi yapıyorum cayım karsımda arada bır kk takılıyorum sen napıyorsun
Çocuğun dimi :)Kelebegimle vakit geciriyorum durmadan
Tesekur ederim canım. inşallah duzelir aranızKolay gelsin, odaya sığındım. Tel şarjda karanlıkta yatıyorum. Eşimin yanında böyle tel elimde uzun süre kalmam ama istisnai bi durum oldu. Çocuğu salladım uyudu, bakalım gece iyi geçer inşallah. Afiyet olsun
Şaka yapıyosun dimi ne işler yaptığını geçen anlatmıştım konumdaKız adam ev işi yapmayı özlemiştir:) bikac iş verseydin adama :) ben benimkine öyle yapıyorum:)))
Sağolasın amin, bir çırpıda imkansız ama günler sora anca amann olumsuz konuları geçiyorumTesekur ederim canım. inşallah duzelir aranız
Şaka yapıyosun dimi ne işler yaptığını geçen anlatmıştım konumda
Evett kizimm omrum Havada ucuyorum anlatamamÇocuğun dimi :)
Ahahaha sorma yaa onu da yapamıcam diye korktum. Ne kadar şükretsem az. Sen şimdi biraz iş yap istersen alışmak için, çok zorlanırsın ilerde, diyene de bak ben yapamadım sen yapYok valla şaka yapmadım :) konunu gördüm senden çok farkım yok :) üstelik ben şuan çalışmıyorum ve bizde çocuk yok. Elinden gelse çocuğu da bana doğurtusun diyo adam :)
Oyy Allah bağışlasın kaç aylık annesiEvett kizimm omrum Havada ucuyorum anlatamam
Ahahaha sorma yaa onu da yapamıcam diye korktum. Ne kadar şükretsem az. Sen şimdi biraz iş yap istersen alışmak için, çok zorlanırsın ilerde, diyene de bak ben yapamadım sen yap
Aaa organik bı çocuğun var ikinciye gebesin haKolay gelsin, odaya sığındım. Tel şarjda karanlıkta yatıyorum. Eşimin yanında böyle tel elimde uzun süre kalmam ama istisnai bi durum oldu. Çocuğu salladım uyudu, bakalım gece iyi geçer inşallah. Afiyet olsun
Bak sen öyle deyince yerleri süpürüp silecektim tam şimdi .birakiverdimHahah :) Yok hiç yapmıyor değilim Ama eşimle birlikte yapıyoruz.burada görüyorum her işi tek başına sırtalanıp üstüne çocuk bakiyorlar ben onlara şaşırıyorum. Canımı sokakta bulmadım valla :) senin konuyu görünce hafiften ne ise yarıyorum ben diye düşünmeye başladım:)
Olsun olsun sen öyle düşünme ikiniz birlikte yapıyorsunuz. Bende o da yok. Benim gibisi illa vardır hatta ötesi, yatağına kahvaltı isteyen üstüne. Yok o kadar da diil zaten mahcubum cidden. Tek başına bayanların işi sırtlanması da dığru diil. Kadir kıymet çok mu biliyorlarHahah :) Yok hiç yapmıyor değilim Ama eşimle birlikte yapıyoruz.burada görüyorum her işi tek başına sırtalanıp üstüne çocuk bakiyorlar ben onlara şaşırıyorum. Canımı sokakta bulmadım valla :) senin konuyu görünce hafiften ne ise yarıyorum ben diye düşünmeye başladım:)