- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Maaş yarıştırmak değil derdim ama başka gelirlerim var ayrıca onu ekonomik olarak kimseye muhtaç olmayacak bir durumda olduğumu belirtmek için söyledim.Öğretmen maaşı ile mi bizim çift maaştan fazla maaş aldığınızı söylediniz?Bende gece gece buna çok güldüm
Heh onu diyorum ben de ama anlatamıyorum Ki yaKatılıyorum
Tek dertleri kadın parası yemek
İş yok
AŞ yok
Cinsellik yok
Nereden türedi bunlar
Kadın düşmanı dolu burası bence de. Resmen siz kendinizi süper (!) ifade etmiş olsanız bile, anlamamak için uğraşıp, laf atma peşindeler. Ben size katılıyorum. Asla sizinle ilgili bir problem yok. Hata tamamen onlarda. Kıskançlar, saldırmaya fırsat kollayanlar.Israrla anlamamak için direniyorlar ya , o kadar kişi yazdı bir tek siz benim demek istediğimi anladınız , gerçekten burası bir kadın forumu ama saldırmaya hazır bir güruh var anlamadıkları şeye bile alakasız yorumlar yazıyorlar
Bizim de çift maaşımız ve kira gelirlerimiz var ama şimdiye kadar kimseye benim maaşım senin maaşını döver demedik hiç.Siz öyle yazınca dedim cumhurbaşkanı maaşı alıyor galiba .Maaş yarıştırmak değil derdim ama başka gelirlerim var ayrıca onu ekonomik olarak kimseye muhtaç olmayacak bir durumda olduğumu belirtmek için söyledim.
Kadın da çalışır bak ona sözüm yokHeh onu diyorum ben de ama anlatamıyorum Ki ya
Ben de öyle birşey demedim hem insana zorla BAKIN MADDİ BİR KAYGIM YOK. Dedirtiyorsunuz hem de şu yazdığınıza bakın , ben sizin idrakınız bu kadar.Bizim de çift maaşımız ve kira gelirlerimiz var ama şimdiye kadar kimseye benim maaşım senin maaşını döver demedik hiç.Siz öyle yazınca dedim cumhurbaşkanı maaşı alıyor galiba .
Valla onu da evde oturan kocayı besleyen kadınlar düşünsün. Asıl suç kadında mı erkekte mi? Madem öye iş yok aşk yok ahlak yok, ısrarla böyle adamla evli kalan kadına da üzülmem.Kadın da çalışır bak ona sözüm yok
Ama erkekler artık sadece herşeui kadından bekler oldular
Yakında sen çalış ben oturayım diyecekler
Omu demek istemiyorum diyorum anlamıyorlar bizim ülkemiz bu işte. Kadın kadına düşman. Sanki biz diyoruz Kİ bize baksınlar ömür boyu banane çalışmayacağım diyoruz. Afedersiniz gerizekalıya anlatır gibi anlattım yine aynı. Aman yaaaKadın düşmanı dolu burası bence de. Resmen siz kendinizi süper (!) ifade etmiş olsanız bile, anlamamak için uğraşıp, laf atma peşindeler. Ben size katılıyorum. Asla sizinle ilgili bir problem yok. Hata tamamen onlarda. Kıskançlar, saldırmaya fırsat kollayanlar.
Eki Görüntüle 3074216
Kimse kimseyi zorla çalıştırıp parasını zorla da parasını almıyordur herhalde. Çalışan bir kadın kendini ezdirmeyen bir kadındır benim gözümde o yüzden de kendi birkimini ihtiyaçlarını kendi parası ile karşılar. Kocasına kendi insiyatifi ile veriyorsa bu da o ilişkinin dinamiğidir. Her evliliğin dinamiği farklıdır. Eğer eş zorla alıyorsa zaten büyük sorun 1 sn bile durumamak gerek yanında. Çalışmayan kadınlar için ise tek maaş ile ev geçindirmek günümüzde çok zor. Ev ihtiyaçları, çocukların giderleri derken bence kadının ihtiyaç larına sıra gelmiyordur.Merhaba Kizlar , size bir tespitimden bahsetmek istiyorum , şimdiki kocaların pek çoğu farkındaysanız eşlerine bakmak istemiyor temel ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor , kadınları çalıştırıp parasını almanın derdindeler. Eskiden erkeklerde bir erkeklik gururu olurmuş mesela bizlerin babaları dedelerinde ama şimdiki nesilde bu yok. Karısını zorla çalıştıranlar, maaşına el koyanlar , çalışmıyorsa kadının ihtiyacını görmeyenler. Ne günlere kaldık. Pek çok koca gördüğüm kadarıyla eşine ekmek yedirmek bile istemiyor. Neden böyle sizce bu durum?
Valla bende üzülmemValla onu da evde oturan kocayı besleyen kadınlar düşünsün. Asıl suç kadında mı erkekte mi? Madem öye iş yok aşk yok ahlak yok, ısrarla böyle adamla evli kalan kadına da üzülmem.
Biz nefret doluyuz sen aykadargüzel sinBir kadın olarak bir kadına ne kadar acımasızca şeyler yazıyorsunuz , tamam birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz ama bu kadar da nefret söylemi dolu yorumlara gerek yok. Sizler çok kin ve nefret dolusunuz onu anladım yazmasın kimse yorum sizin gibi insanların yorumlarına ihtiyacımız yok.
Sizin idrakinizin ne kadar olduğunu gördük.Demek ki böyle bir muamele görüyorsunuz ki bunu kendinize dert edinmiş buralara kadar konu açmışsınız.Yoksa durduk yere türkiye nin kadınlarının derdini kendine dert etmek size düşmemiştirBen de öyle birşey demedim hem insana zorla BAKIN MADDİ BİR KAYGIM YOK. Dedirtiyorsunuz hem de şu yazdığınıza bakın , ben sizin idrakınız bu kadar.
Nasil çalışmayan bazi kadinlar eşlerinin evde iş yapmamasindan rahatsız oluyorlarsa, erkeklerde tüm gün evde boş oturan eşlerinin işte çalışmalarını isteyebilir.Merhaba Kizlar , size bir tespitimden bahsetmek istiyorum , şimdiki kocaların pek çoğu farkındaysanız eşlerine bakmak istemiyor temel ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor , kadınları çalıştırıp parasını almanın derdindeler. Eskiden erkeklerde bir erkeklik gururu olurmuş mesela bizlerin babaları dedelerinde ama şimdiki nesilde bu yok. Karısını zorla çalıştıranlar, maaşına el koyanlar , çalışmıyorsa kadının ihtiyacını görmeyenler. Ne günlere kaldık. Pek çok koca gördüğüm kadarıyla eşine ekmek yedirmek bile istemiyor. Neden böyle sizce bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?