Günümüzdeki kocalar eşlerine bakmak istemiyor.

Eşinin çalışmasını isteyen veya çalışan bir kadınla evlenmek isteyen erkek gurursuz mu oluyor yani?

Şaka gibisiniz…
Ya ne alaka ya , daha yazıyı bile doğru düzgün okuyup anlayamıyorsunuz. Eşini zorla çalıştıran ya da maaşına el koyanlardan bahsediyorum ben siz ne diyorsunuz.

Geçim derdinden bahsetmiyorum ki ben , erkeklerde tuhaflık var diyorum eşini zorla çalıştıranlardan bahsediyorum Allahım çıldıracağım bu ülkede okuduğunu anlamama problemi var gerçekten

Israrla anlamamak için direniyorlar ya , o kadar kişi yazdı bir tek siz benim demek istediğimi anladınız , gerçekten burası bir kadın forumu ama saldırmaya hazır bir güruh var anlamadıkları şeye bile alakasız yorumlar yazıyorlar

Sana diyor kadın düşmanı Otrera

Geçim derdinden bahsetmiyorum ki ben , erkeklerde tuhaflık var diyorum eşini zorla çalıştıranlardan bahsediyorum Allahım çıldıracağım bu ülkede okuduğunu anlamama problemi var gerçekten
Ya siz aslında kendi eşinizi anlatıyosunuz. Bdvde açtığınız konuyu hatırlıyorum. Ancak böyle konular açınca çok garip duruyor.

Kendi eşinizle yaşadığınız problemi yazmak yerine sanki türkiyedeki tüm kadınlar aynı şeyleri yaşıyor ve türkiyenin gündemi bu olması gerekiyor gibi konular açıyosunuz. Yani halka sesleniş yapmak yerine bence sadece kendi yaşadığınızı konuşun

Bir siz ikiniz anladiniz yazdıklarınızı.Eslerini yedirmek bile istemiyorlar yazmışsınız.Biz de yedirmek zorunda değiller diyoruz çalışın kendi kendinize yiyin.Bu arada sizin sevmediğiniz yorumları yazanların yüzde 95 i çalışan kadınlar.

Ben de kendi ekmeğimi kendim kazanıp yiyorum ama aslında çalışmayan ya da çalışamayan kadınların durumunu izah etmeye çalıştım sohbet etmek amacıyla ama burdaki kadınların çoğunun derdi de bağcıyı dövmek

Eskiden calismak bu kadar yaygin degildi o yuzden sanirim yoksa neden boyleler anlamiyorum
Bazi erkekler gercekten de sirf calissin diye yaninda tutuyor gibiler
Ellerinden paralarini alip calistirmak icin cabaliyorlar dogru
Bdvde boyle konular cok bence de

Mirta haklıymışsın.

Öğretmenmenmişsiniz, sizin iki kat maaşınızı alıyorum diyordunuz ben de Uluslararası yönetici falan sandım sizi

Her neyse eşle sorun yaşamak ayıp değil açık açık anlatabilirsiniz sorunlarınızı. Böylesi konular açınca daha tuhaf oluyor

Tüm kadınlar demedim , pek çok kadın diyelim. Esasında benim merak ettiğim erkeklerin neden böyle olduğu. Kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilmeli ama çalışamayan ve bu muameleyi gören kadınlara yazık değil mi. Erkek evini geçindirmekle sorumludur bu kanunen de dinen de böyle. Kadın dilerse evine katkıda bulunur Almanya bulunamıyorsa ve kötü muamele görüyorsa erkeklerin böyle davranması doğru mu yani ?

Herkes yanlış anladı ama sen doğru anlattın öyle mi? Diyosun ki neden eşlerini zorla çalıştırıyorlar bende diyorum ki para yetmiyodur gayet açık ve net bir cevap değil mi? Eğer eskiden neden böyle değildi diye sorarsan eskiden en azından bir maaşla ev geçinirdi şimdi geçinmiyo erkeklerdeki değişimin sebebi de bu (benim fikrim)

Ya burda maaş yarıştırmak değil derdim evet öğretmenim aslına bakarsanız hayat boyu çalışmasam bile olur ekonomik olarak kaygım yok yani , çevremde gördüğüm insanlara bakarak böyle bir yazı yazdım nolur artık başka yerlere çekip durmayın ya

Yazdığın mantıklı ama duygusuzca

sizinle erkek kadın görevi gibi konuları tartışmayacağım. Ancak soruyu çok yanlış soruyosunuz. Sizin sorununuz türkiyedeki erkek kafa yapısının değişmesiyle değil. Sizin sorununuz kendi eşinizle. Erkeklerin neden böyle olduğunu değil eşinizin neden böyle olduğunu sormanız gerekiyor. Kendi yaşantınızdan genellemeler yapmanın ne size ne bize bir faydası yok. İkidir denk geliyorum bu tarz konunuza

Denk gelmeyin rica ediyorum yorum da yapmayın zorla değil ya. Allah Allah

Öğretmen maaşı ile mi bizim çift maaştan fazla maaş aldığınızı söylediniz?Bende gece gece buna çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…