Gunumuzde cocuklarla nasıl vakıt gecırıyorsunuz

BoncuK_GxoxzlxuxM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
338
1
96
40
Belçika
Merhaba arkadaslar

benım oglum suan 6 yasında ve kızım 2 yasına gırecek bu mayısın 19 da ve oglusumuz var 6 haftalık acaba sız cocukalrla nasıl vakıt gecırıyorsunuz bana bılgılendırsenız sevınırım

valla canım bu topikte kimse çocuklarıyla vakit geçirmiyor anlaşılan
bende benzer bi konu açtım herkes okuyup çıkmış
ben sıkıntılıyım bu konuda hava soğuk güzel olduğu zamanlarda muhakkak dışarı çıkarıyorum
sıkılıyor bütün gün evde oyuın oynamaya çalışıyorum onunla yazı yazmayı çok seviyor
beraber boyama yapıyoruz daha doğrusu o karalıyor ben boyuyorum :)))
kayu izliyoruz fazlaca artık içim dışıma çıkıyor
bakşa ne gibi faliyetler yapabilirz bilmiyorum onun eğlendirmek ve bişeyler öğretmek adına
sordum annelere ama cevap veren olmadı

merhabalar bende bugun kizimla evdeyiz normalde yuvaya gidiyor tatilim diye onuda yollamadim evde gozumun onunde olsun istedim.neyse sorunuza geleyim.kizim bir ay sonra 3yasinda olacak,mesela legolari renklerine gore kutulara koyuyoruz,makasla renkli kagitlardan hayvanlar yapip kesiyoruz buyuk bir kagida yapistirim asiyoruz eve ,seviniyor ben yaptim diye,bunlarin disinda cizgi film internette bir suru guzel cocuklar icin siteler var orda boyama yapiyor puzzle yapiyor eslestirme...sulu boya yapiyor resimler ciziyoruz.saklama kaplarini getiriyor mutfakdan ust uste koyup siraliyor.ya hep oyun olmasi gerekmiyor beraber mutfakda yemek yapin yaninizda dursun camasir asarken o size versin,siz asin.camasir toplayin katlayin,benim kizim bu islerin hepsini benim kadar guzel,yapiyor,en basitinden bir suru corap veriyorum yarim saat onlari dogru eslestirmeye calisiyor...yaratici olmaya calisin bence bir seyler bulun:)sevgilerimle kolay gelsin herkese

sürekli oyun oynamak da bazen sıkıcı oluyor evet,ben çamaşır makinesinden kıızmla birlikte çıkarıyorum çok ağır yardım et diyorum gülüyor bana taşırken bi ucundan tutuyor,salata yaprken mutkla sandalyeyi yanıma alıp gelir ben doğrarım o yarısını ağzına yarını tabağa koyar döke saça yapar bunu tabi ama çok keyif aldığı için kızmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…