Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

O zaman benim neden oluyor ya valla bu işte bi terslik var. Duş falan eşim evde değilse alamam. Uyurken tam dalana kadar koynumda uyuyor ben beceremedim sanırım bu işi.
Guvenli bir ortam sagla gir cik ya da beraber dus alin.. agliyor mu ondan mi dus alamiyorsun? Ortam guvenliyse azicik aglasin bence nolacakki

İnşallahh sağlıkla kucağınıza alırsınız.
valla bende hazırlıklıydım neyse ben susayım

Hahha ay ne tatlısınız. Böyle diyince kızımı uyandırıp sevesim geldi babası akşam çalışıyor maalesef. Eve gelişi 1 falan. O saate biz sarmaş dolaş uyumuş oluyoruz.

Benimde.bebegim 8 aylik ben bitirdim emzirirken uyutmaya çalışırken ne zaman denk gelirse izleyin
Biz de 2 bölüm izledik uyumuyordu, uyumazsan uyuma annecim ben dizi izlicem dedim koydum ana kucağına. Sırtı tv ye dönük sesini dinledi o da.

Valla benim bebiş 3 ay kolikti..yani doktor kolik sandı daha doğrusu.. Ne yapsak susmazdı.. o kurutma makinesi sesleri beyaz gürültüler hepsi vız geldi tırıs gitti,açınca daha da çok ağlardı. Gece 9-10 bi başlardı 2 ye kadar kesintisiz ve bayılana kadar ağlardı, tabi onunla birlikte bazen ben de ağlardım. Meğer bebede süt alerjisi varmış.. Diyetle o ağlamalar son buldu çok şükür.. Yine de kolay bir bebek olmadı hala da zor. 11 aylık ve kafayı bana takmış durumda, sadece annemle ve eşimle duruyor eşim yoğun çalışıyor bebeği göremediği günler oluyor, ben işteyken annemi bunaltıyor, eve gelince beni, tuvalete bile gidemiyoruz o derece.. başka birisiyle saniye durmuyor,yemeğini bile hazırlamama müsade etmiyor. Gündüz uykuları 40 dakika zaten 15 dakikası yanındayım. Memeden başka yerde uyumuyor,gündüz emzirmesini sadece 2 kere yapıyordum 7 aylıktan beri şimdi 1 aydır kafayı memelerime takmış durumda.. Meme ve anne den başka kelime konuşmuyor ve bunları tezahurat şeklinde söylüyor Anne anne anne meme meme meme meme Sürekli eli yakamda ve memelerimi açmamı istiyor oyun oynarken bile bi fırt çektirmezsem ağlıyor kıyamet kopuyor. Çok değişik bi çocuk allah sonumuzu hayır etsin

Uykusuzluk bazen öyle bir hal alıyor ki sinirlerim zıplıyor. Kuş uykusu yapıyor sabahları zaten. Sonra sürekli benle ilgilen diyor
Ay böyle okuyunca kardeş yapasım geliyor . Ama hayır beni kandıramazsınız !!!

En zor iş bundan kolay valla. Kimse kusura bakmasın.
oyuncak almıyorum artık çünkü sadece benle oynuyor oyuncağı , emir eri , uşağı , bahçıvan benim

ahahahah yaa tv izletmeyin diyorlar ya
bi beş dk koyuyorum çizgi film açıyorum/reklam açıyorum/ şarkı açıyorum yokkk
30 sn durmuyor, ne 30 u 10 saniye bakmıyor. Bu tv izleyen çocuklar nasıl izliyor
Hep beni oynatın, hep bi oyun kurun, hep ben kaçıyorum beni kovala...

Benim hayatta ki şansımdan bebeğin üzerine inek kaka yapardı ve boğulurdu ay düşüncesi korkunç

gec oldu sende ama guc olmasin emen cocuk gece uyumaz dediler ama gerceklik payi yok bence. Ilk cocugum 1 yasa kadar emdi hadi uyumuyordu 2. Cocugum 6 ay dolmadan birakti
Memeyi o da uyumazdi.. arkadaslar vardi derlerdi 8 de uyuyo sabah 8 e kadar.. nasil ya?… en azindan gece uykusuyla ilgisi yok memenin.. belki gunduz emmeyi birakinca biraz rahat edersiniz

Hahahahah ayy bu doğru . Kızım eşim bana yaklaşınca anlayıp kriz geçiriyor. Bu bebek üremeye karşı diyor eşim

Buralar çok gözell gelsene sosyete
Sen yanına yardımcı alırsın bacımsu
Annen bizim zamanın annesiymiş. Bilmiyorum ama böyle çocuk olsa inan 3-4 tane kimse yapamazdı. Bak şimdi kimse yapmıyor.

Aman Allahım işte bu benim kızım
Benimki tüm gün üzerimde , inanın artık kolları ağrıyor. Bırakıyorum durmuyor. Mama sandalyesinde eh işte ama yine hep ben olucam önünde. Herkese versekte çocuklar hep bizi görüyor.

Bugün 1 aylık olduk. Bizimki de asla uyumuyor. Güya yenidoğan.
Bize 40ı çıksın geçer dendi
Bu yüzden yorumları okumayacağım
Bunun hayali ile 10 gün daha idare ederim
Hahah
Ben sizi hatırladım, riskliydi değil mi ?
Çok şükür almışsınız kucağınıza.
Kızım 40 günlükken biraz uyuyordu, şimdi hiç uyumuyor

Af edersiniz yuhhh 19 aylık ve kucak mı hala ay ben kendime protez kol falan taktırayım. Sündü kollarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…