Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Sağlikla buyusun bebegin
Oglum boyleydi inan ayni anlattigin gibiydi yok demistim yani ikinci ne haddime..
4 yaşinda filan rahat etmistim diyebilirim ama mız mız mız simdide saglikli olsunda diyorum 5 yasinda kendileri.
Ikinciyi yaptim buarada o da tam tersi masallah diyeyim eski zaman bebegi onu da cok uyuyor acaba bir seyi var diye cok dert ettim açıkcası..
Bebek bu kadar uyur mu diyorum hala insallah iyidir sagliklidir..
Annelik her sekilde zor yani ama o sevgileri yok my cok tatlıslar cokkk..

Bugün 1 aylık olduk. Bizimki de asla uyumuyor. Güya yenidoğan.
Bize 40ı çıksın geçer dendi
Bu yüzden yorumları okumayacağım
Bunun hayali ile 10 gün daha idare ederim
Sonra o 3 aydan sonra düzeliyora güncelliyor kendini. 4. Ay bitti yeni güncelleme bekliyorum

40 ı çıkınca gerçekten biraz daha rahatlıyorsun, sanki bebek daha bi sakinleşiyor.
Bizim ilk 40 gün rüya gibiydi. Hatta bu muymuş ya kolaymış demiştim. Sürekli emip uyuyordu. Gece emzirmek için zorla uyandırıyorduk. 40ı çıkınca çıldırdı çocuk

11 aylık bir miniyle yılmış da anne de burdan gelsin Rahatın R sini göremedim daha bekliyorum

Oglum 2 yasinda. Ben de bekliyorum.

Bugün 1 aylık olduk. Bizimki de asla uyumuyor. Güya yenidoğan.
Bize 40ı çıksın geçer dendi
Bu yüzden yorumları okumayacağım
Bunun hayali ile 10 gün daha idare ederim
O geçer laflarına da ayarim
Benim kv 40i çıksın rahatlarsın derdi bakti geçmedi 6ay olsun geçer dedi o da olmadı 1yasindan sonra rahatlarsıniz annelik kolay değil dedi. O da olmadı 2ye ümit bağladık sonra yavaş yavaş duzeldi

Kamburum çıktı diyorum ya hani herkes yazıyor ya burada herkes beni çok beğenirdi diye aynen o yoruma döndüm:d
Ben büyütünce, 3 ay yatılı kalmak üzere fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine rezervasyon yaptırdım 11 aylık 12,5 kg sağolsun heryerimiz sakatlandı.

ay buna kahkaha attım Hep mi aynı olur dialoglarr

4 yaşa giricez hala rahatlık yok, her geçen gün daha da güçleşiyor 10 kişinin hakkından geliyor, kaç kişi baş edemiyoruz

ay buna kahkaha attım Hep mi aynı olur dialoglarr
Bnde youtubetan sac kurutma videosu acardim
Ilk haftalar… kolik icin iyi geliyor dendigi icin.. Allah razi olsun kim yaptiysa ama kac saat cekip koymuslar ve sabaha kadar yari uyumus uyanik dinlerdik.. bazen ise yarardi bazen yaramazdi ama genede hep acikti

Aynı aynı dayak yiyorum tırnakları hele uzamissa geçen dudağımı patlattı evet tekme atarak patlattı anamiyim
Şomar mi belli değil
Az evvel kızımdan güzel bi dayak yedim. Allah razı olsun her gün eksik etmez elimi üstünden. Ama özünde iyi bi kız.

Hahaha ay işte şu son paragraf ben.

En zor iş bundan kolay valla. Kimse kusura bakmasın.
oyuncak almıyorum artık çünkü sadece benle oynuyor oyuncağı , emir eri , uşağı , bahçıvan benim

Bence şimdiki bebekler daha zor değil şimdiki anneler daha ilgili ve bilinçli.

O zaman benim neden oluyor ya valla bu işte bi terslik var. Duş falan eşim evde değilse alamam. Uyurken tam dalana kadar koynumda uyuyor ben beceremedim sanırım bu işi.

Mama veriyorum ben. Yok gayet karnı falan tok.
Kilo alışımı , gelişimi her şeyi yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…