- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Daha sizin yeni ama dikkat edin. Şeker , hamur vs süt asla yapmıyor. Ben doğumda zaten 10 kg kadar almıştım. Doğurdum direkt 1,5 ay içinde verdim. Ama şimdi almışım.Ben de doğumhaneden yürüyerek çıkacak kadar iyiydim ama başım döner düşerim diye tekerlekli sandalye ile çıkardılar. Çıktığımda tek düşündüğüm karnımın acıkmasıydı2 hafta içinde doğumda aldığım tüm kiloyu geri vermiştim fakat sonda 4-5 kg aldım yeniden. Emzirirken kilomu koruyorum diyordum. Aylardır aynı kiloda sabittim. Son zamanlarda sabahları eşim börek, poğaça getiriyor, her sabah yiye yiye baktım kilo almaya başlamışım. Şimdi de kara kara düşünüyorum nasıl kilo versem diye. İştahım çok açıldı bu aralar. Havalar da bozuk. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Bende doğumdan sonra aldım1,5 yıl oldu ben daha aldığım kiloları veremedim arkadaşlar..
Bende uzun süre diyet yaptım. Hatta 5. Ayda açtım diyeti. Ama feci kilo verdiriyor
Allah yardımcınız olsun. Umarım kolay günler de gelirBenim oğlumda 32 aylık hiperaktifligi nirvanaya cıkmış durumda. Doğduğundan beri sürekli ağlayan hasta olan bi bebekti ve hala öyle üstelik 26 haftalık gebeyim aşırı hemde çok aşırı zor geçen bi gebeligim var tükenmişlik sendromuna girmeme ramak kalmış.suan bu satırları yazarken bile mide ağrımdan inliyorurum Rabbim sağlıklarını versin ins ama çocuk doğurmak, bakmak gerçekten fedakarlık emek istiyor şuan yüzüm yanmış kağıt parçasına dönmüş.benim halimi siz düşünün artık.
Emziriyorsanız süt arttırıcı şeyler yapın bence. Benim sütüm bir ara gitti stresten. Şimdi emzirme danışmanı tuttum ben , sağ olsun sayesinde biraz ilerleme var gibi:/ siz tamamen süt veriyorsanız bence yumurta , protein ve ennn önemlisi solgar b12 kullanın. İnanılmaz süt yapıyor.Valla mı? Sürekli ekmek pilav patates yiyorum kilo alıcam diye korkuyorum
Yanlış anlamayın ama böyle bir çocuğunuz varken 2. Nasıl düşündünüz ? Bana çoook uzak. Ben büyütmeden yapmayı düşünmüyorum. En azından ana okuluna başlaması lazım.Benim oğlumda 32 aylık hiperaktifligi nirvanaya cıkmış durumda. Doğduğundan beri sürekli ağlayan hasta olan bi bebekti ve hala öyle üstelik 26 haftalık gebeyim aşırı hemde çok aşırı zor geçen bi gebeligim var tükenmişlik sendromuna girmeme ramak kalmış.suan bu satırları yazarken bile mide ağrımdan inliyorurum Rabbim sağlıklarını versin ins ama çocuk doğurmak, bakmak gerçekten fedakarlık emek istiyor şuan yüzüm yanmış kağıt parçasına dönmüş.benim halimi siz düşünün artık.
Saç dökülmesi yaşadınız mı acaba? Ben 3.aya giricem yakında ve tırsmaya başladım. Öneriniz var mıEmziriyorsanız süt arttırıcı şeyler yapın bence. Benim sütüm bir ara gitti stresten. Şimdi emzirme danışmanı tuttum ben , sağ olsun sayesinde biraz ilerleme var gibi:/ siz tamamen süt veriyorsanız bence yumurta , protein ve ennn önemlisi solgar b12 kullanın. İnanılmaz süt yapıyor.
Benim 4. Ayda geçmişti. Oluk oluk dökülüyordu. Solgar b12 var onu alın mutlaka. Ondan sonra epey düzelmişti ve çok enerji veriyor.Saç dökülmesi yaşadınız mı acaba? Ben 3.aya giricem yakında ve tırsmaya başladım. Öneriniz var mı
Teşekkür ederiimBenim 4. Ayda geçmişti. Oluk oluk dökülüyordu. Solgar b12 var onu alın mutlaka. Ondan sonra epey düzelmişti ve çok enerji veriyor.
Rica ederim. Dökülen saçların foto çektimTeşekkür ederiim
Emziriyorsanız süt arttırıcı şeyler yapın bence. Benim sütüm bir ara gitti stresten. Şimdi emzirme danışmanı tuttum ben , sağ olsun sayesinde biraz ilerleme var gibi:/ siz tamamen süt veriyorsanız bence yumurta , protein ve ennn önemlisi solgar b12 kullanın. İnanılmaz süt yapıyor.
Plansiz oldu cnim yaYanlış anlamayın ama böyle bir çocuğunuz varken 2. Nasıl düşündünüz ? Bana çoook uzak. Ben büyütmeden yapmayı düşünmüyorum. En azından ana okuluna başlaması lazım.
Amin inş cok tsk ederimAllah yardımcınız olsun. Umarım kolay günler de gelir
En korktuğum şeyPlansiz oldu cnim ya
Ne zaman rahatlık var bize hemen söylim kendi başının çaresine baktığı zaman..büyüyünce bu günleri çok arayacaksın canım evet zor ama onun bir gülmesi eritiyor insanıMerhabalar
Konu başlığımdan da anlayacağınız gibi YILMIŞ bir anneyim.
Bebeğim henüz 6 aylık ama 6 aydır sağ olsun yaşamadığımız tecrübe bırakmadı.
şu sıra ek gıda falan derken , kendimi hep aynı döngüde buluyorum. Ne bekliyorsun derseniz, elbette böyle olacağını biliyordum ama bilmekle yaşamak çok farklı.
Uyumaz. Evet evet uyuyamaz. Korkar uyumaktan. Ya uyurda annesi bi kahve içerse ? Ya uyurda annesi bir arkadaşıyla telefonda konuşursa? Ya uyurda annesi ile babası sohbet ederse ? Olur mu? Asla olmaz ! Her şeyin içinde olacak. Daha 6 aylıksın be kızım …
Şimdilerde yürüme hevesi çıktı. Abartmıyorum tüm gün kol altlarından tutarak yürütmemi istiyor. Ya kucakta olacak ya da o şekilde olacağız. Kamburum çıktı resmen
Eskiden anneler alır koyarmış bizi kenara. Uyurmuşuz. Şimdiki bebeler çok zor
Sağlığı yerinde olsun ama nolur benim de akıl sağlığım yerinde dursun.
Annelerr ne zaman rahatlık var bize ?
Ben ilk çocuğumu nasıl büyütmüşüm böyle uslu uslu bilmiyorum.yine anne benim ama ikinci fena.Merhabalar
Konu başlığımdan da anlayacağınız gibi YILMIŞ bir anneyim.
Bebeğim henüz 6 aylık ama 6 aydır sağ olsun yaşamadığımız tecrübe bırakmadı.
şu sıra ek gıda falan derken , kendimi hep aynı döngüde buluyorum. Ne bekliyorsun derseniz, elbette böyle olacağını biliyordum ama bilmekle yaşamak çok farklı.
Uyumaz. Evet evet uyuyamaz. Korkar uyumaktan. Ya uyurda annesi bi kahve içerse ? Ya uyurda annesi bir arkadaşıyla telefonda konuşursa? Ya uyurda annesi ile babası sohbet ederse ? Olur mu? Asla olmaz ! Her şeyin içinde olacak. Daha 6 aylıksın be kızım …
Şimdilerde yürüme hevesi çıktı. Abartmıyorum tüm gün kol altlarından tutarak yürütmemi istiyor. Ya kucakta olacak ya da o şekilde olacağız. Kamburum çıktı resmen
Eskiden anneler alır koyarmış bizi kenara. Uyurmuşuz. Şimdiki bebeler çok zor
Sağlığı yerinde olsun ama nolur benim de akıl sağlığım yerinde dursun.
Annelerr ne zaman rahatlık var bize ?
O gülüşş ahh o gülüş. Sabahtan beri dalamlıyor off offffNe zaman rahatlık var bize hemen söylim kendi başının çaresine baktığı zaman..büyüyünce bu günleri çok arayacaksın canım evet zor ama onun bir gülmesi eritiyor insanı
En korktuğum 2. Olursa onun daha zor olması.Ben ilk çocuğumu nasıl büyütmüşüm böyle uslu uslu bilmiyorum.yine anne benim ama ikinci fena.
Süt yapsın diye değil zaten kahvaltı yapayım canım ister diye getiriyor işten gelirkenDaha sizin yeni ama dikkat edin. Şeker , hamur vs süt asla yapmıyor. Ben doğumda zaten 10 kg kadar almıştım. Doğurdum direkt 1,5 ay içinde verdim. Ama şimdi almışım.
İştahım çok açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?