Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Daha sizin yeni ama dikkat edin. Şeker , hamur vs süt asla yapmıyor. Ben doğumda zaten 10 kg kadar almıştım. Doğurdum direkt 1,5 ay içinde verdim. Ama şimdi almışım.
İştahım çok açıldı

Benim oğlumda 32 aylık hiperaktifligi nirvanaya cıkmış durumda. Doğduğundan beri sürekli ağlayan hasta olan bi bebekti ve hala öyle üstelik 26 haftalık gebeyim aşırı hemde çok aşırı zor geçen bi gebeligim var tükenmişlik sendromuna girmeme ramak kalmış.suan bu satırları yazarken bile mide ağrımdan inliyorurum Rabbim sağlıklarını versin ins ama çocuk doğurmak, bakmak gerçekten fedakarlık emek istiyor şuan yüzüm yanmış kağıt parçasına dönmüş.benim halimi siz düşünün artık.

Allah yardımcınız olsun. Umarım kolay günler de gelir

Valla mı? Sürekli ekmek pilav patates yiyorum kilo alıcam diye korkuyorum
Emziriyorsanız süt arttırıcı şeyler yapın bence. Benim sütüm bir ara gitti stresten. Şimdi emzirme danışmanı tuttum ben , sağ olsun sayesinde biraz ilerleme var gibi:/ siz tamamen süt veriyorsanız bence yumurta , protein ve ennn önemlisi solgar b12 kullanın. İnanılmaz süt yapıyor.

Yanlış anlamayın ama böyle bir çocuğunuz varken 2. Nasıl düşündünüz ? Bana çoook uzak. Ben büyütmeden yapmayı düşünmüyorum. En azından ana okuluna başlaması lazım.

Saç dökülmesi yaşadınız mı acaba? Ben 3.aya giricem yakında ve tırsmaya başladım. Öneriniz var mı

Yumurta da yasak dana tavuk hindi eti de yasak. Her gün kuzu eti yiyorum 200 gram kadar. Başka protein alamıyorum. Bira mayası tableti almıştım süt için. maya alerjisi olabilir diye onu da yasakladı. Sütüm gidecek dedim ama zaten senin sütüne alerjisi var çok üzülme dedi doktor. Biraz sıkıntılı durumdayız yani. Yavaştan mamaya alıştırıyoruz ama alerji mamasının tadı da iğrenç onu da almak istemiyor

Ne zaman rahatlık var bize hemen söylim kendi başının çaresine baktığı zaman..büyüyünce bu günleri çok arayacaksın canım evet zor ama onun bir gülmesi eritiyor insanı

Ben ilk çocuğumu nasıl büyütmüşüm böyle uslu uslu bilmiyorum.yine anne benim ama ikinci fena.

Ne zaman rahatlık var bize hemen söylim kendi başının çaresine baktığı zaman..büyüyünce bu günleri çok arayacaksın canım evet zor ama onun bir gülmesi eritiyor insanı
O gülüşş ahh o gülüş. Sabahtan beri dalamlıyor off offff

Daha sizin yeni ama dikkat edin. Şeker , hamur vs süt asla yapmıyor. Ben doğumda zaten 10 kg kadar almıştım. Doğurdum direkt 1,5 ay içinde verdim. Ama şimdi almışım.
İştahım çok açıldı
Süt yapsın diye değil zaten kahvaltı yapayım canım ister diye getiriyor işten gelirken bu aralar getirme kilo alıyorum dedim. Aslında hamurun değşlde tatlı gıdaların süt yaptığını düşünüyorum ben. Humana still tee, lactamil emziren anneler için sütlü içecek,tahin helvası ama en önemlisi de bol su içerek sütümü arttırdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…