ben hala olmadım kızlar 5gün geçti cuma inşallah kan testi yaptıracam tabi ozamana kadar gelmezse.... :Saruboceq:
mrb selamlar bende aranıza bugun katıldım
benımde adetım 7 .gun oldu gelmedı 3. gun gecikmesinde evde test yaptım sonuç negatif, 5 .gunde kan testi yaptırdım oda negatif :uhm: kafam çok karışık tahminimce eğer hamileysem 2-2,5 haftalık olması gerekiyor eğer hamıle olsaydım bu sure ıcınde testımde beliridi diye duşunuyrm. ama hala adette olmadım bu haftayıda beklıycem ondan sonra dr a gıdıcem sanırım. ben 4 ay once korunmayı bıraktım 3-4 ay sonrası ıcın gebelık ıstıyorum yanı ozel bebk ıcın calısmalarımız olmadı (1 kazamız var ama) oda adetımden sonra 3. haftaydı yumurtlamamamın geçmiş olabılcegı tarıh yanı. korunmayı bıraktıktan sonra 3ay adetlerım cok duzenlıydı her ay 2 gun one gelıyrdu 28 gunde bır oluyrdum adet bu ay ılk gecıkmem endişeliyim :teselli:
Insallah ezel cim bebis dir....umudunu kaybetme...bazi insanlar hic belirti yasamazlar, yasanmali diye birsey yok zatiii!!! üzülme hadeee
Stresten gecikmiş olabilir.Çünkü kan tahlili kesin sonuç verir diye biliyorum.Tabi ufak yanılma payı da vardır.Ama senin hem idrarda hem kanda negatif çıkmış.Bu ay olmazsa gelecek ay olur bebişin. :)) :teselli:
kızlae 3 5 degıl benım on gun gectı ama ben hala aolmadım 5 gun gectıgınde test yapmısrım ıdara testı cıkmadı ama hla ılmadım olacakmısım gıbı ama bılmıyorum hıc napıcam sımdı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?