hmm, testlerde yanılma olabiliyor, doktorunuz yoksada hastanede bi test yaptıramazmısınız, kan testinde var mı yok mu kesin çıkar
inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun
ay benimde 4 gün geçti.şerife hanımın yazdığını okuyunca umutlandım ya. inş hamileyizdir.
hanımlar stres yapmayın gelmedi gelmedi dedikce gelcegidecvarsa gelmiyo sonra umutlanıyoruz bmde gecen ay 4 gün gecti test pozitif cıktı kanda cıkmadı bu evde yapılan testlere bnm pek güvenim kalmadı acıkcası iki bir defa yap markayı degiştir bn ole yaptım kanda sıfır cıkınca baska markanın kini aldım digerinde cıkmadı mesela[/QUO
valla ya haklisin kimbilir belki stresten adet günümüz geciyor :sm_confused: ama bu belirsizlik gercekten cildirtiyor insani :çok üzgünüm:
Ya arkadaşlar bişey sorcam. Son adet tarihim 1 eylül. Olmam gereken adet tarihimde 28 eylül. 14ündede yumurtalama günümdü. Yaklaşık 8-9 gündür çok güçlü hamilelik belirtilerim vardı çok seviniyordum. Ama son iki gündür hemen hepsi kayboldu. Yaptığım ilk test sanki pozitif gibiydi ama sonradan yaptıklarım hep negatif çıktı. Sorum şu, belirtilerim psikolojik olsaydı, son iki gündür neden hiçbir belirti hissetmiyorum? Çatlıycam düşünmekten
Ya arkadaşlar bişey sorcam. Son adet tarihim 1 eylül. Olmam gereken adet tarihimde 28 eylül. 14ündede yumurtalama günümdü. Yaklaşık 8-9 gündür çok güçlü hamilelik belirtilerim vardı çok seviniyordum. Ama son iki gündür hemen hepsi kayboldu. Yaptığım ilk test sanki pozitif gibiydi ama sonradan yaptıklarım hep negatif çıktı. Sorum şu, belirtilerim psikolojik olsaydı, son iki gündür neden hiçbir belirti hissetmiyorum? Çatlıycam düşünmekten
Tek bir belirti bile kalmadı. Bu sabah gene test yaptım ve gene negatif. Her gün test yapıyorum ama iki çizgiyi göremedim halen. Galiba döllenme oldu ama tutunamadı ? ? kafam çok karışık. pzt adet günüm ama adet olacağıma dair bir belirti de yok şuan :a015:ayyy canım arkadaşım aynı bende öyleydim kasıklarımda sancı mide bulantısı hepsi vardı bende ayın 28 hasta olmam lazım ama şimdi sadece göğüslerim biraz sızlıyor birazda mid bulantısı var oda arada o kadar diğer bütün belirtilerim yok oldu benimde kafam çok karıştı isteyen herkese rabbim nasip etsin bebeklerini kucağına almayıııı:Saruboceq:
Tek bir belirti bile kalmadı. Bu sabah gene test yaptım ve gene negatif. Her gün test yapıyorum ama iki çizgiyi göremedim halen. Galiba döllenme oldu ama tutunamadı ? ? kafam çok karışık. pzt adet günüm ama adet olacağıma dair bir belirti de yok şuan :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?