Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar 22 yaşındayım bir aydır eşimle korunmuyoruz genelde adetlerim çok düzenlidir. 4 aralık 2013 3 kasım 2013 1 ekim 2013 tarihlerinde adet oldum şimdi ise 3 ocakda olam gerekiyordu olmadım bebek istiyoruz. 8 gün geçti idrar testi yaptım bişi çıkmadı. yazıları okuyorum geç döllenme vs. yarında kan testi yaptırcam inş hamileyimdir. Bu gibi durumda olan varmı ?
Canım meraba bu msjı yazdığında gebe mi kalmıştın acaba, yani 4. Günü de geçti adetin ilerleyen günlerde pozitif mi gördün. Bebişini sağlıcakla al inşallah kucağınaBenim de günüm 4 gün gecti bugün test yaptım sonuç negatif biraz daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Yok bunu yazdıgım da olmadı bir sonra ki ay hamile kaldım darısı başına tesekkür ederim :))Canım meraba bu msjı yazdığında gebe mi kalmıştın acaba, yani 4. Günü de geçti adetin ilerleyen günlerde pozitif mi gördün. Bebişini sağlıcakla al inşallah kucağına
Amin canım inşallah, benim iki ay önce düşük oldu düşükten sonra adet döngüm tam bir düzene girmedi bakalım şuan bekliyorum canım bugünkü testim negatifti.Yok bunu yazdıgım da olmadı bir sonra ki ay hamile kaldım darısı başına tesekkür ederim :))
Hayırlısı olsun inşallah saglıkla hamile kalırsın benim son günlerim artık biraz agır geciyor bakalım ekim 22 de dogum olucak inşallah bir aksilik cıkmazsa. Sezeryan dogum.Amin canım inşallah, benim iki ay önce düşük oldu düşükten sonra adet döngüm tam bir düzene girmedi bakalım şuan bekliyorum canım bugünkü testim negatifti.
Hangi ildesin canım, ilk çocuk mu. Benim 5 yaşında oğlum var ikinciyi istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederseHayırlısı olsun inşallah saglıkla hamile kalırsın benim son günlerim artık biraz agır geciyor bakalım ekim 22 de dogum olucak inşallah bir aksilik cıkmazsa. Sezeryan dogum.
İstanbulda yım ben sen? 2. Benim de 4,5 yasında bir oglum var Allah korusun hepsini şimdi de kızım olucak Allah kısmet ederse.Hangi ildesin canım, ilk çocuk mu. Benim 5 yaşında oğlum var ikinciyi istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederse
Maşallah canım, darısı başıma inşallah, amin Rabbim hepsini esirgesin. Ankaradayım ben de canım. Sağlıcakla al prensesini kucağına inşallah. Hayırlı güzel Ömürlü olsunlarİstanbulda yım ben sen? 2. Benim de 4,5 yasında bir oglum var Allah korusun hepsini şimdi de kızım olucak Allah kısmet ederse.