• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı nasıl olmalı ?

bonux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
15
1
88
33
12 kişilik günlük yemek takımı almak istiyorum. Tam takım 12 kişilik mi alayım yoksa 6 kişilik iki takım mı alayım karar veremedim. Lütfen fikirlerinizi söyler misiniz?

12 kişilik günlük yemek takımı almak istiyorum. Tam takım 12 kişilik mi alayım yoksa 6 kişilik iki takım mı alayım karar veremedim. Lütfen fikirlerinizi söyler misiniz?
fiyatlarına göre kıyasla ama 12 kişilik alırsan içinde servis tabakları tuzluk çorba tenceresi gibi extra parçalarda cıkıyor.tabı bu parçaları kullanırım diosan 12lik secmelısın.
6kişilik 2takımı farklı model mı aynı model mı dusundun canım?

ben günlük değişik değişik kullanırım diyerek 3 farklı desende 4'er kişilik takım alarak 12 kişilik yaptım. henüz misafirlik almadım ama 12 kişilik yemek takımlarının içinden çıkan gereksiz parçaları almak istemediğim ve o takımlardaki servis tabaklarını yetersiz bulduğum için tek tek satış yapan markaları araştırıyorum. mesela porland'da bütün modelleri tek tek istediğin sayıda alabiliyorsun. 12 servis tabağı, 12 supla, 12 çukur tabak, 12 pasta tabağı, 12 kase, 4 küçük boy 2 büyük boy kayık tabak, 2 büyük salata kasesi düşünüyorum ben. çorbalık, sosluk, çay fincanları ve kahve fincanları yer kaplayan gereksiz şeyler, onları istemiyorum.başka hangi markalar bu şekilde satış yapıyor onu araştırıyorum bulamazsam Porland'dan alacağım. Bir de Narumi markası da tek tek satmasa da parça sayısı olarak benim istediğime yakın satıyor.

Bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var.. 6kişilik bi yemek takımım var bulaşık makinesi kullanıcağımız için yetmiyceğini düşünüyorum onu 12lik yapmak istiyorum ama farklı model mi alsam aynı modelin takımını mı alsam yoksa aynı modelin tek tek parçalarını mı alsam bilemiyorumo_O Bi takım daha alsam küçük servis tabakları fln gereksiz olucak çnkü kahve seti olarak zaten 12kişilik küçük servis tabaklarım var.. Misafir yemek takımımda da var.. Off ne yapsam ne etsem bilemedimo_O

tam takım 12 kişilik al bence çeşit çeşit tabak mı dursun masanda

Ben günlük takımımı 2 takım 6 kişilik aldım içinde salata kasesi falan da var 12 kişiliklerde çorba tenceresi falan oluyor gereksiz boşa yer kaplıyor bence.Kendin spor aşırı pahalı olmayan bişey alabilirsin günlük olduğu için kırılma ihtimali çok

Back
X