Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten 2 kişi için 4-5 tabak bile yeter günlük kullanıma, çalışıyoruz ikimizde bi akşam yemeği yiycez onlarla:çok üzgünüm:evet canım günlük kullanım için uygun.
zaten özel günler için bir takım yeterli olur bence.
hergün misafirimmi gelicek sanki.
çok fazla oldu tabaklarım sığmayacak evime vallahi çeyiz sererken.
ondan korkuyorum.
durmadan da bişiler alıyorum sürekli.
şimdi taktım kristal bardaklara ctsi günü alıyodum bi gaza geldim sorma. harika şeyler vardı gittiğimiz dükkanda.
baharatlık seti aldım tutma yerleri kelebekten yapılmış böyle seramik gibi
çok hoş şeyler var.
bende netten bakıyorum, stoga giren ürünleride haber veriyolar baya takip edebiliyorum o yüzden. bide 75tl üzerinde kargo ücreti almıyolar. açıkçası türk malı olması da benim hoşuma gidiyo mudonun=))ben bazen netten alıyorum mudodan gidemediğimde vs. yada kampanya olduğunda.
bi sorun çıkmıyor.
en son yemek takımının şekerlik sütlük ve demliğini almıştım.
canım indirimde hepsi 39 dan başlıyo 175e kadar var, sitesine bi bak isterseniyi bişey ama fiyatları ne kadar günlüklerinin
tamam canım merak ettimvalla benim baktığım kristal bardaklar yabancıydı.
12 ayaklı su bardağı 12 meşrubat 6 şarap bardağı 6 viski bardağı alıcaktım 750 ye falan patlıyo sanırım.
harikaydı ama yaa.
bardağın ağız kısımlarında boğuk beyaz gibi renk desenleri vardı .
alınca resmini çeker yollarım sana.
tamam canım merak ettim
ben nakit alıyorum bide kartım yok:1shok: bütün maaşım kap kacağa gidiyo ya bide havlulara merak sardım , heryer ıvır zıvır doldu annem gebertecekdelikafaduldenctsi alıyodum garanti bonus karta kampanya var şubata erteliyo ödemeleri. öyle alıcaktım adam demezmi bizde yok öle bişi diye.
bende kalsın ozaman dedim sonra alırım :)
içimde kaldı valla cok beğenmiştim
canım o takımları biliyorum bende görmüştüm ama desenleri çokta hoş değil gibi geldibime gittim baktım güralın takımına birini beğendim kalırsa inşllh iki takım alıcam![]()
bende denizliye gidip geliyorum tam memleketi havlunun nevresimindelikafaduldenben bu yaz tatil dönüşü bursaya uğradım nişanlımla. özdileğe girelim dedim havlu aldım.
kadife gibi harika havlular var 6,5 liraya falan aldım.
bide jua dan bambu havlu aldım iki tane aynı desenli.
vucut havlusunu da alcam tepe home a gidince.
bende denizliye gidip geliyorum tam memleketi havlunun nevresimindelikafadulden
altınbaşaktan bi havlu seti aldım çok güzeldi, biraz para biriktirip bornoz setini de alıcam
çok tatllı telaşlar ya.. benim nişanlım yok askerde ben kendim alıyorum, bazen netten resmini gönderiyorum begendinmi alıyımmı dıye:çok üzgünüm: keşke beraber bakabilsek bizde:çok üzgünüm:
evet cok zor canım ne güzel siz şanslıymışsınız... bide gerginlikler artıyo askerlik çok zormuş tuncelide yaptıgı yerde kötü stresli geçiyo anlıycağın..AH CANIM YAA:) ne zordur senin için yolunu beklemek.
benim öyle bir derdim olmadı çok şükür. tanıştığımızda askerden gelmişti.
üç yıldır geziyoruz tozuyoruz işte. mayıstada yuvamızı kurucaz kısmetse.
bizimkide zaten laf ediyo hayatım içimiz dışımız havlu ve nevresim olmadı mı diyo :)
annem taç tan aldı bornoz takımını çok harika tavsiye ederim. o kadar yumuşakki anlatamam. hemde ince değil gayet kalın. bornozun yakasında beyaz gül işlemeleri var. çok beğendim ben.
özdilekten şaşmıcaksın onun yeri ayrı havluda. şimdi jua çok populer bide.
iki tane aldım tepe home dan. etek uçları çok değişik yapmışlar. param yetmiyor artık ıvır zıvır almaya :)
kristal bardakları kafaya koydum onları almadan içim rahat etmez daha...
canım o takımları biliyorum bende görmüştüm ama desenleri çokta hoş değil gibi geldi
benim gördüklerim migrostaydı bimde değildi, bi tanesi kahveli yuvarlak desenliydi ama kırıktı kenarı oyüzden almamıştım=(benim beğendiğim güzel nette aradım bulamadım:hulya:
evet cok zor canım ne güzel siz şanslıymışsınız... bide gerginlikler artıyo askerlik çok zormuş tuncelide yaptıgı yerde kötü stresli geçiyo anlıycağın..
mayısa az kaldı canım ne var surda, allah agız tadıyla kullandırsın herseyınızı inşallah. bizde eylül gibi diyoduk ama nişanlım askerden dönüşte yapalım diyo çıldırdı:kedi:
evet özdilek burda cok ve en iyisi, bende cok severim beyaz işlemelilerden 1-2 düzine alıcam çünkü kayınvalideme filanda veririm onlardan. nevrsimde evita burda çok iyi canım, fabrika satış magazası bana da yakın sayılır maaşımı alınca orayıda bi fethedicem=)))
taça giremedim daha hiiç, biz yeni nişanlandık temmuz sonunda =)
daha çömezim pek bişeyim yok zaten
benim gördüklerim migrostaydı bimde değildi, bi tanesi kahveli yuvarlak desenliydi ama kırıktı kenarı oyüzden almamıştım=(
bulursun inşallah ozaman canımopuyorumnanaktan
şu kare ambalajda satılanlar var kütahya fln ben onlarda alırım 2 takım 90liraya yeter.kase,servis,yemek,tatlı tabağı var.daha nolsun:jeyyar: