• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek takımı hakkında

katre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
214
0
96
40
İstanbul
günlük yemek takımı alcam inş ama bi türlü karar veremiyorum renkli olan takımlardan yoksa kütahyanın klasikleşmiş takımlarına kullanışlı diyolar onlardan mı.diğer çeyizleri aldım hemen hemen ama günlük yemek takımına takıldım söleseler inanmazdım herhalde:)) ama onlar sürekli elimin altında olacak napiimm:bbo:

benim misafir için şu an hatırlamıyorum ama kütahya ya da güral porselenin takımları var.
ama günlüğüme rengarenk olanlardan aldım.
bence ikisi de klasik olmasın canım.
hem dediğin gibi hep elinin altında olucak kırılma yıpranma ihtimali çok yüksek ..
çok pahalı bişi alma bence.
ben 12 tas 12 yemek tabağı 12 servis almıştım.birde 12 tatlı tabağı aldım onlarda olsun diye 100 ytl vermiştim..

canım benim günlük yemek takımım cıvıl cıvıl rengarenk.Zaten misafir için sade takımım var.Günlük takımım bari cıvıl cıvıl olsun istedim.Alırkende fazla para vermedim.Yani hem hesaplı hemde güzel bi takım almanı tavsiye ederim

turuncum hoşheldina.s.
sayfamıza geçip anılarını anlatman bekleniyorkaydirigubbakcemile
özledik seniŞeniz
soruya gelirsek eğer , renkli olanları seçmelisin katregamyoncuiremsu
sevgilera.s.

kızlara katılıyorım cıvıl cıvıl al benim yemek takımımın hediyesi olarak verildi ama gözüm renkli ve şu kare gibi olanlarda evlenince hep değişik olsun istiyorsun

çok saolun kızlar tamam inş renkli olanlardn alıyım teşekkürler hem zaten mutfak takımım da rengarenk güzel olur inş

ben günlük yemek takımımı migrostan aldım touch me diye bir marka
beyaz üzerine cıvıl cıvıl desenler var renkliler çok fazla hoşuma gitmiyor
normalde 6 kişilikti takım ama ben 2 set aldım günlük çatal kaşık takımım da iki set
2 kişiyiz ama makineyi dolduruyoruz 2 günde bilemedin 3.

benim günlük yemek takımım bu...
bernardodan almıştım...
çay fincanları,su bardakları ve amerikan servisleri de var...
resimde çok net diil aslında renkleri daha canlı...

spa1898ij8.jpg

w800.png

özloşum bıçağı yannış yere koymuşun 0 verdim ama yamek takımın güzel hep güzel yemekler yersin mutlu mutlu inşallaha.s.
arkadaşlar bu arada yemek takımı banada lazım fiatlarında yazarsanız sevinirim

ya o klasikleşmiş dediklerinden aldım ben. yanında bardaklarını da (çay-su-meyvesuyu) aldım. çokta pahalıya gelmişti 3.000 liradan fazla ödedim. şimdi pişmanım. yaldızları gitmesin diye makinede yıkayamıyorum. kalabalık bi misafirde 10 kere düşünüyorum o takımlarımı kullansam gündelikleri mi diye :)

şimdiki aklım olsa bu kadar süslü, yaldızlı falan almaz, 2 tane farklı daha kullanışlı takımlar alır değişik kullanırdım.

bilmem sana bi fikir verebildim mi canım :)

Ben günlük yemek takımı olarak Kütahya ya da Güral porselenin Carrefour ya da Real de 40-50 liraya satılan 24 parçalık tabaklarından 2 tane almayı düşünüyorum. Renk ve desenleri güzel hem kaliteli hem de hesaplı.

bende gunluk takimla misfir takimim ayni.kaydirigubbakcemile3karaca aldim.bayagi da para verdim,bunlar kirilsin,yeni takim alicam

attachment.php

Benim günlük yemek takımım da bu,Bernardo'dan almıştım 250 milyona,6 kişilik su bardağı çay fincanları pasta tabakları amerikan servisleri filan hepsi içinde..

Eklentiler

• $Gunluk yemek takimim.webp
    $Gunluk yemek takimim.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 6.698
attachment.php

Benim günlük yemek takımım da bu,Bernardo'dan almıştım 250 milyona,6 kişilik su bardağı çay fincanları pasta tabakları amerikan servisleri filan hepsi içinde..

canım bu takımı kaça aldın çok güzelmişalkisalkisalkis
kaç tane yemek takımım var hala bakınıyorum

günlük yemek takımı alcam inş ama bi türlü karar veremiyorum renkli olan takımlardan yoksa kütahyanın klasikleşmiş takımlarına kullanışlı diyolar onlardan mı.diğer çeyizleri aldım hemen hemen ama günlük yemek takımına takıldım söleseler inanmazdım herhalde:)) ama onlar sürekli elimin altında olacak napiimm:bbo:

benimde günlüklerim renkli canım güral porselen in...fıstık yeşili renginde olanlardan 36 parça.

cukur-tabak-karma-yesil.jpg

biz bu takımı alalı 3-4 yıl kadar oldu şimdi yok güral ın bu porselenlerinden..bayılıyorm ama günlük takımıma.

Arkadaşlar merhaba.Bnede günlük yemek takımı bakıyorum ama istediğim gibi birşey ne yazıkki bulamadım. Kare olsun istiyorum ve rengarenk olsun istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

ben Royal Porcelain Bone China aldım 89 parça,
günlük için arcopal aldım.
Mudodan da almıştım 4 kişilik takım,
birde Schaffer 60 Parça yemek takımım var.
Kahvaltı takımımı da Bone China aldım . Porselenleri o kadar hafif ki anlatamam,
çok şık ve sade bir güzelliğe sahipller.
evlenip kullanacağım günleri iple çekiyorum :)

Back
X