- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Ne yaptın pembiş:)
O zaman bu menülerden pilav kalkacak ve sadece salata ana yemek kalıp ekmeksiz yenilecek :))Cok iyi menüler olmus ta ben diyet yapıyorum o ne olcak :)
Hoş geldiniz :))Şuraya sıkıştırayım kendimi, menüler süper :)
cok teşekkür ederim :))) inş begenirsiniz menüleri afiyet olsun :)Cok guzel olmus burasi ellerinize saglik
begeniriz tabiki superlercok teşekkür ederim :))) inş begenirsiniz menüleri afiyet olsun :)
tşkler :)))))))))begeniriz tabiki superler
mrb :) evet calışıyorum bazen itiraf etmeliyim ki önceki gün aksam yapıyorum yemegi ama genellikle işten gelince yapıyorum aslında şimdiden alışman senin için daha iyi olur mecimek köftesi en fazla mercimekler haşlandıktan sonra 10 dk bile sürmezAy süpersiniz özellikle kolay, orta ve zor menü olarak yazılıp ayrılmasına bayıldım. Siz bir de çalışıyorsanız maşallah diyeceğim ben sadece mercimek köftesi yapmaya yarım günümü ayırıyorum. Tariflerinizi bekliyorum, minnoş bekar evim size minnettar şimdiden. :)
mrb :) evet calışıyorum bazen itiraf etmeliyim ki önceki gün aksam yapıyorum yemegi ama genellikle işten gelince yapıyorum aslında şimdiden alışman senin için daha iyi olur mecimek köftesi en fazla mercimekler haşlandıktan sonra 10 dk bile sürmezbirgün beraber yapalım buradan konusarak olur mu cok mutlu olurum :) benden mercimek köftesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?