• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek menüsü paylaşımı :) (hepimiz bu dertten kurtulalım) :)yemek yapamayanlar buyurunnn

Ohh yemiş kadar oldum mis mis afiyet olsun. :) Tabi yapayım sizin tarifinizle. Buraya da atarım :) Yani yapıyorum ben de az buçuk ama işte köpeğim var onu çıkartıyorum ilgileniyorum falan bütün enerjim emiliyor. Şu an kardeşim de bende kalıyor ama çok basit yemekler yiyoruz, bazen evime temizliğe gelen bir abla var ondan rica ediyorum ama o da her gün yapmıyor bize acıdıkça yapıyor. :KK70: Burası bana çok iyi oldu takibe aldım. :)
çok sevindim yardımcı olabildiğime o zaman şu hafif menüyü biraz daha mı kolaylastırsak :) sizler için yarın düşünecegim bunu ;)

Günün menüleri gec kaldım kusura bakmayın işş :)
Kolay menü ;
Domatesli sehriye corbası
Makarna haslaması yogurtlayın ve içerisne garnitür ve salatalık tursusu koyun afiyet olsun :)
Orta Menü;
Corbamız aynı
Ispanaklı fırın böregi
Ayran
Mevsim salata
Zor Menü ;
Corbamız aynı
Ciğer şiş
Pirinc pilavı
Mevsim salata
Ayran
AFİYET OLSUN :))) @pamukdenizinmutfagından sevgiler ....

akşam elimi buzluga atıyorum ilk ellediğimi dolaba indirip ertesi gün onu yapıyorum :bicak:
menü falan yok yani bende corba zaten bi tencere bize 3 gün gider salata yogurt bitti gittii:KK53:

Ağşama nohut yime pirinç pilav salata tuğşu yitmemi yiteğğğ :D

akşama kemik suyuna kuru fasülye ve yanına brokoli salatası (turşu da var) benim için de mercimek çorbası (mide ameliyatlıyım sadece sıvı tüketiyorum)

Back