Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç başladım devam ediyor halaRainy sen daha mezun olmadin mi? Ben seni daha buyuk saniyordum 25 fln.
Umarım tesekkur ederim.rainy beni çok şaşırttı ve mutlu etti konun
ogrenciliginin devam ettiğini bilmiyordum ve psikologla gorusmene cok sevindim. umarim faydasini görürsün
Pek hobim bir iki haftada bir geziyorum veya film izliyorumaralara hobi sıkıştırırsan güzel olur
Teşekkür ederim aslında yapmak istediğim çok hobi var ama okulu bitirmeyi bekliyorum. Puzzle sıkıcı olmuyor mu. Kaç taneyle yapıyorsun?Çok tatlısın ya ne bileyim hepsini okudum minnoş bir rutinin var, puzzle ekle mesela ilk zamanlar ay napiyim diyordum puzzle çok güzel kafamı dağıtıyor
Açıkçası bana çok saçma gelirdi ay onla mi ugrasicam derdim bir kere markete gelmiş denk geldim 1000lik aldım yaptım çok hoşuma gitti kafam bayagi dağıldı yapıştırıcı ve çerçeve de aldım duvara astımTeşekkür ederim aslında yapmak istediğim çok hobi var ama okulu bitirmeyi bekliyorum. Puzzle sıkıcı olmuyor mu. Kaç taneyle yapıyorsun?