• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük tabak setim

gizembusra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
1.178
1.261
133
kızlar günlük set olarak güral porselenin 12 kişilik takımını aldım ama renk konusunda kararsızım siyahlı grili deseni olduğu için hiç renk yok gibi misafirlik içinde kütahyanın düşünüyorum oda siyahlı falan çokmu renksiz olur ama a101e bime falan bir sürü renkli tabaklar geliyo evlenince onlardanda alırım die düşündüm :D

Eklentiler

• IMG-20160302-WA0001.jpg
    IMG-20160302-WA0001.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 285
kızlar bunlarıda misafir yemek takımı için düşünüyorum

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_3851031.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_3851031.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 381
.

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1620948_0_b.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1620948_0_b.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 296
buda bikaç ay önce aldığım kahvaltı takımım bu 6 kişilik ama keramikanın 2 kişilik takımındanda almayı duşunuyorum eşimle benim için sadece :)

Eklentiler

• IMG-20160303-WA0001.jpg
    IMG-20160303-WA0001.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 203
Renkli olduğunda bir süre sonra sıkılırsınız diye düşünüyorum.
Uzun vadede doğru tercih.
Dediğiniz gibi tek tek renkli tabaklardan ileride set yaparsınız, kahvaltı takımı oluşturursunuz.

Renkli olduğunda bir süre sonra sıkılırsınız diye düşünüyorum.
Uzun vadede doğru tercih.
Dediğiniz gibi tek tek renkli tabaklardan ileride set yaparsınız, kahvaltı takımı oluşturursunuz.
günlük olanda siyahlı ya canim kararsız kaldım hiç renkli tabağım yok die kahvaltı takımımı almıştım önceden onuda attım en son fotoda deseni çiçekli ama oda siyahlı :D bilerekte almıyorum hep öyle denk geliyo

günlük olanda siyahlı ya canim kararsız kaldım hiç renkli tabağım yok die kahvaltı takımımı almıştım önceden onuda attım en son fotoda deseni çiçekli ama oda siyahlı :KK70: bilerekte almıyorum hep öyle denk geliyo
Benim de evimdeki tüm tabaklarım siyah beyaz gri.
Geçenlerde pembeli bir takım aldım, ara servislik vs ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyorum.
Amerikan servisliklerim, sosluklarım çerezlerime varana kadar o 3 renk dışında bir şey yok.
Benim hayatımın her alanında çokça sevdiğim renkler olduğundan bir sorun yaşamıyorum, gözüme renkli şeylerden çok daha fazla zarif görünüyor.
Tabi tercih meselesi ama hiçbir zaman o cıvıl cıvıl çiçekli böcekli desenli şeyleri sevemedim.
O sebeple seçimleriniz bana hitap ediyor, çokça da beğendim.:KK45:

Benim de evimdeki tüm tabaklarım siyah beyaz gri.
Geçenlerde pembeli bir takım aldım, ara servislik vs ne yapsam acaba diye kara kara düşünüyorum.
Amerikan servisliklerim, sosluklarım çerezlerime varana kadar o 3 renk dışında bir şey yok.
Benim hayatımın her alanında çokça sevdiğim renkler olduğundan bir sorun yaşamıyorum, gözüme renkli şeylerden çok daha fazla zarif görünüyor.
Tabi tercih meselesi ama hiçbir zaman o cıvıl cıvıl çiçekli böcekli desenli şeyleri sevemedim.
O sebeple seçimleriniz bana hitap ediyor, çokça da beğendim.:KK45:
benimde sevdiğim renkler ama bazılarında görüyorum renkli renkli alıyolar falan benimki çokmu sade die düşünüyorum ama bu tarz renkler herşeyle uyumlu olur die düşündüm :) çay bardaklarım su bardaklarım çerezliğim falan renkli ama :D

bunlarıda sevgililer günü haftasında almıştım :D

Eklentiler

• wp_ss_20160303_0001.png
    wp_ss_20160303_0001.png
    118,2 KB · Görüntüleme: 222
  • wp_ss_20160303_0002.png
    wp_ss_20160303_0002.png
    101,5 KB · Görüntüleme: 198
  • wp_ss_20160303_0004.png
    wp_ss_20160303_0004.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 195
  • wp_ss_20160303_0003.png
    wp_ss_20160303_0003.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 192
Günlük yemek takımınızı istediginizde degisebilirsiniz renkli bi takim alirsiniz begendiginiz bişey oldugunda cokta külfetli olmaz ama misafir takiminizi renkli almayin bi kere alinacak birşey sikilmayacaginiz herkesin onune koyabileceginiz herseyle kombinleyeceginiz bi takim olmasi daha mantikli gösterdiğiniz takimlar güzel o tarz bisi alın herkesin zevki kendine özel country zehirlenmesi yasadigimiz su zamanlarda farkli olmak her zaman iyidir bence

Günlük yemek takımınızı istediginizde degisebilirsiniz renkli bi takim alirsiniz begendiginiz bişey oldugunda cokta külfetli olmaz ama misafir takiminizi renkli almayin bi kere alinacak birşey sikilmayacaginiz herkesin onune koyabileceginiz herseyle kombinleyeceginiz bi takim olmasi daha mantikli gösterdiğiniz takimlar güzel o tarz bisi alın herkesin zevki kendine özel country zehirlenmesi yasadigimiz su zamanlarda farkli olmak her zaman iyidir bence
aynen canım her şeyle kombinleyeceğim bişey olsun istiyorum günlük setim pek içime sinmemişti başta ama düşününce hem sade. Hemde her tarza ve renge uyar die düşündüm ve sevdim :)

Misafirler için olanı çok beğendim köşeli kare olan .. markası nedir fiyatı nedir?

Back