- 29 Ocak 2017
- 4.333
- 8.249
-
- Konu Sahibi inciitanesi
yarın sabah uyanınca, tüm gündüz ve akşam 9a kadar mecbur olmadıkça telefona bakmama challengeına davet ediyorum seniTelefon süresi için baktım uyanıyor akşam 8den sonra interneti kapatacağım dedim onu Bile başaramadım ya napcaz biz
sen ingilizce öğretmeniydin değil mi mikancım, yökdil iyi geçmişti ama yds soru dağılımda biraz farklılıklar var sanırım ekstra pratik bir önerin olur mu 10 gün azıcık yds baksam dedimİyi geçmesine sevindim. Kesinlikle gir YDS ye, eğlencesine bile girilir bence
merhaba, sabah kalkma saatlerin nasıl bir gelişme var mı? seni akşiam 30 dk kitap okumaya çağırıyorum :)) doğan cüceloğlu- var mısın kitabını okuyorum sen ne okuyorsun?Ayni dert bendede var
Bugün yatmadan okuyacagim insallah
Dün tüm dediklerimi yaptim sadece kitap okuyamadim uyudum:)
Bugün yine günlük bakimini aksama yapaxagim , yarina hazirlik ( beslenme cantalari, yapilacaklar listesi, evi toplu birakmak, giyisiler) yapip yatacagim yine. Böyle güne stressiz basliyorum ve daha rahat geciyor.
Hedefim gün gün biraz daha erken uyanip kendime sabahlari güne baslamadan bir alan olusturmak. Aslinda sabah namazina kalksam ... hepsi hallolacak
Gercekten namaza göre gününü planlayanlara cok imreniyorum insallah banada nasip olur.
Sizler nasil yapiyosinuz eger namaz kilan varsa aranizda?
geçen ay yökdile girmiştim ona yönelik çalışmıştım iyi geçti, küçük de olsa dil tazminatı alayım aylık kitap param çıksın diye buna da girmek istedim, 15 gündür ingilizce kapağı açmadım ama temelim var tabi ki, 10 gün bakarım biraz olduğu kadar artık :)Yaparsın sen ya , başarıyorsun çünküsınava çok az kalmış , çalıştın dimi önceden? İf i denedim olmadı. Boşver çok önemli diil
seni çok iyi anlıyorum, susuz da elektriksiz de hayat çooook zor, her şey ikisine bakıyor, elimizdeyken kıymetini anlayamıyoruz da ancak böyle gidinceBugün sabahtan saat 2 ye kadar elektrikler kesikti. Elektrik ya da su kesik olunca gergin agresif oluyorum resmen
hadi o zaman haftalık hedef isterim az da olsa :))Biraz daha iyiyim şükür
Merhaba acıkcası ben şöyle bir liste yapıyorumBu aralar yemek çeşiti bulmakta çok zorlanıyorum haftalık yemek listesi için kafa yorucam, aranızda böyle yemek listesi yapan var mı? aklınızdaki çeşitleri paylaşır mısınız fikir olması açısından:)
Bu da cok hosuma gitti28 MART-3NİSAN HEDEFLER
Zinciri Kırma:
-Saçlarla oynama
-Telefon süresi 2 saatin altında olacak
Dini hayat:
-Namazlar eksiksiz kılınacak
-4 sayfa Kuran meali okunacak
Kitap:
-Var mısın (Doğan Cüceloğlu)
Diğerleri:
-3 YDS denemesi çöz
-Her gün 1 odada 30 dk düzenleme yap
-Haftada 3 Tülay Kök videosu izle
-Haftada 3, min 40 dk yürüyüş yap
Hoşgeldiniz:) teşekkürler fikir içinMerhaba acıkcası ben şöyle bir liste yapıyorum
Pazartesi sebze
Salı balık
Carsamba kuru baklagil
Persembe sebze
Cuma et
Cumartesi tavuk
Pazar gunu de canımız ne cekerse seklinde
Belki size de bir fikir olur
Kendime hiç güvenemesem de denerimyarın sabah uyanınca, tüm gündüz ve akşam 9a kadar mecbur olmadıkça telefona bakmama challengeına davet ediyorum senive katılmak isteyen diğer arkadaşları, kimler var :))
Çıkmış sorulara bakabilirsin, kelimeler zorluyor yoksa yaparsınsen ingilizce öğretmeniydin değil mi mikancım, yökdil iyi geçmişti ama yds soru dağılımda biraz farklılıklar var sanırım ekstra pratik bir önerin olur mu 10 gün azıcık yds baksam dedim
Offf ben çok güzel listeler yapıyordum ama o kadar bunaldım ki yemek muhabbetinden.. hiç bir şey aklıma gelmiyor artık ya da canım istemiyorBu aralar yemek çeşiti bulmakta çok zorlanıyorum haftalık yemek listesi için kafa yorucam, aranızda böyle yemek listesi yapan var mı? aklınızdaki çeşitleri paylaşır mısınız fikir olması açısından:)
Hakkında en hayırlısı olsun"Beni yaratan ve yol gösteren O'dur." ŞUARA,78
الَّذِي خَلَقَنِي فَهُوَ يَهْدِينِ
Ellezi halakani fe huve yehdin.
Bu hafta işle ilgili çok önemli bir yol ayrımındayım, hangi tarafı seçsem ne olur bilemiyorum, dua edip beklicem bakalım kalbim nereyi gösterecek
sen istedikten sonra kim tutar seni :)) bir şey kaybetmeyeceksin öyle düşün, bir bak bakalım kaybediyor musun deneKendime hiç güvenemesem de denerim
gebeliktendir mikanım oOfff ben çok güzel listeler yapıyordum ama o kadar bunaldım ki yemek muhabbetinden.. hiç bir şey aklıma gelmiyor artık ya da canım istemiyor
Merhaba. Konudan bildirim gelmeyince herhalde pasife düştü diye düşünmüştüm ama sevindim şimdi bildirimi görünce. :) Mart ayı benim için çok verimsizdi. Umuyorum ki nisan ayı biraz daha verimli geçer. Burada yazıp paylaştıkça da motive olurum. :)