- 29 Ocak 2017
- 4.333
- 8.249
-
- Konu Sahibi inciitanesi
merhaba nasılsın:) yeni moralini bozacak bir olay mı var yoksa genel olarak mı böylesin? ayağa kalkıp bir şeyler yapınca inan daha iyi hisseceksin kendini ve devamı gelecek, bir yerden başlamaya ne dersin:) 1 tane de olsa hedef ver kendineMerhaba. Son günlerde motivasyonumu kaybetmiş durumdayım. Bütün gün pijamalarımla bakımsız bakımsız dolaşıyorum. Nisan ayı için psikolojik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bir şekilde motivasyon eksikliğinden ve enerjisizlikten kendimi kurtarmam lazım çünkü böyle mutlu değilim.
Merhaba. Teşekkür ederim son birkaç gündür kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım siz de iyisinizdir. Bir gün çok enerjiksem birkaç gün böyle hasta gibi hissediyorum. Bu genel durumum aslında. Yapı olarak çok neşeli, enerjik, kıpır kıpır bir insan değilim. :) Bu aya özellikle kitap okuma konusunda iyi başladığımı düşünüyorum. Şu an dördüncü kitabımı okuyorum. Bebekten dolayı telefonu elime alacak zamanım olmuyor diyordum hep ama en ufak bir boşlukta telefona sarıldığımı film dizi ne bulursam izlemeye çalıştığımı farkettim. Üç gündür telefonu çok azalttım. Onun yerine kitap okuyorum en ufak boşlukta.merhaba nasılsın:) yeni moralini bozacak bir olay mı var yoksa genel olarak mı böylesin? ayağa kalkıp bir şeyler yapınca inan daha iyi hisseceksin kendini ve devamı gelecek, bir yerden başlamaya ne dersin:) 1 tane de olsa hedef ver kendine
ben de fena bozdum bugünkü hedef: akşam 9a kadar tel kısıtlı girmek max 20dk)Bu bildirim bana gelmedi
Geçenkine de uyumadım
Ben mesleki anlamda günde 1 saat kendimi gelistirecek video izlemek istiyorummerhaba arkadaşlar hep çok hedef koyar sonra bıkar hiçbirini yapmam. bu nedenle parça parça alışkanlık edinmeyi düşünüyorum. burda yaptıklarımı paylaşıcam. siz hangi konularda eksiksiniz? hangi konularda rutin oluşturma ihtiyacını çok hissediyorsunuz? yazın ve bana katılın:)
hemen kendine bir saat dilimi belirler ki cayma ihtimalin azalsın :)) bir haftalık liste de yapabilirsin, hangi videoyu izlesem diye vakit kaybetmezsinBen mesleki anlamda günde 1 saat kendimi gelistirecek video izlemek istiyorum
Bazen motive mi dusurenler oluyor dinlemiyicem onlarıhemen kendine bir saat dilimi belirler ki cayma ihtimalin azalsın :)) bir haftalık liste de yapabilirsin, hangi videoyu izlesem diye vakit kaybetmezsin
merhaba:) bahaneler üretmek yerine çözümler üreterek küçük hedeflerle siz e katılın isterseniz:)Merhaba konunuzu çok beğendim. Erteleme, enerji düşüklüğü bende de var. Söyle kıpır kıpır kafasına koyduğunu yapan insanlara çok özeniyorum. 2 çocuğum var. Biri daha 14 aylık. Hep kendimi şikayet ederken buluyorum. Daha plânlı, programlı ve enerji olmak istiyorum.
Kesinlikle bahane üretmeyi bırakıp harekete geçmem lazım.merhaba:) bahaneler üretmek yerine çözümler üreterek küçük hedeflerle siz e katılın isterseniz:)
ne güzel hedeflerinizi yapmanıza sevindim:) evle ilgili çocukla ilgili de olabilir tabi ki, istediğinde burdan da madde madde paylaşabilirsiniz:)Merhaba bugün sabahtan kafamda planladıklarını yapmayı başardım. O yüzden çok mesudum.
2 çocuğum var ufak olan daha 14 aylık o yüzden planlarım daha çok ev rutini, ve çocukların düzenini korumak üstüne oluyor. Bu rutinlerimioturdukça kendim için biseyler yapmaya başlayacağım.