günlük kullanmak için çatal bıçak takımı önerileriniz lütfen

sofistike

YaVRu HaMSiM
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.258
4
683
39
Ankara
günlük kullanım için çatal bıçak takımı almak istiyorum. renkli sapları olanlardan istiyorum aslında ama acaba makinede yıkanınca bi sorun çıkarmı? kullanan memnun olan arkadaşlar yazıp yönlendirrise çok sevinirim.

renkli saplı derken kalın saplı olup üstünde çiçek böcek desenleri olanları mı kastediyosun

canım onlardan var bende, elde yıkarken bile çıkıyo o desenler

ben günlük olarak almondunkini kullanıyorum

çok parlak çeiliği var

misafri için de bernardonda almıştım

ben adi bir takım almıştım o nedenle pek gitmedi en sonunda da yeni bir takım almak yerine misafirler için olan yemek takımımın çatal bıçak takımını kullanıyom.Ama Bernardoda çok güzel renkli saplı takımlar var tavsiye ederim.

Bende karacanın renkli, desenli saplı olanlarından var ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ne renklerinde ne de desenlerinde hiçbir solma, silinme tarzı bir şey olmadı. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Misafir takımı, günlük takım diye bir kavramı kabul etmiyorum.

İnsan evinde varolan herşeyin en güzelini kullanmalı, hem de tepe tepe...

benim kaşık çatalım bu resimde biraz soluk ama çizilmiyor..

benim bu çekmeceliyle beraber almıştım ama şimdi boş kaldı ne yapacağım bilmiyorum nasıl kullanabilirim ki bunu başka türlü???

ben siyah deri gibi saplari olan bir takim kullandim. makinada yikadiktan sonra acayip koku yapti hepsini gonderdim.

kızlar öleyle desenli değilde tek renk oluyor ya onlardan istiyorum bernardoda var ama tereddüttteyim..
deri olanlar zaten makineye atılmıyormuş görünüm olarak güzeller ama makineye atılmayan şeyi napiim yine klasik metal çatal kaşık en iyisi galiba..

BEn paşabahçeden aldım modelleri harika. Misafir takımımı Aryıldızdan almıştım. ondan bile güzeller tek tek satılıyo bır cok model ve seceneği var.

BEn paşabahçeden aldım modelleri harika. Misafir takımımı Aryıldızdan almıştım. ondan bile güzeller tek tek satılıyo bır cok model ve seceneği var.

teşekkürler canım paşabahçeye bakmadım.. hala alamadım en sona kalcak galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…