Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günlük kullanmak için çatal bıçak takımı önerileriniz lütfen
günlük kullanım için çatal bıçak takımı almak istiyorum. renkli sapları olanlardan istiyorum aslında ama acaba makinede yıkanınca bi sorun çıkarmı? kullanan memnun olan arkadaşlar yazıp yönlendirrise çok sevinirim.
ben adi bir takım almıştım o nedenle pek gitmedi en sonunda da yeni bir takım almak yerine misafirler için olan yemek takımımın çatal bıçak takımını kullanıyom.Ama Bernardoda çok güzel renkli saplı takımlar var tavsiye ederim.
Bende karacanın renkli, desenli saplı olanlarından var ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ne renklerinde ne de desenlerinde hiçbir solma, silinme tarzı bir şey olmadı. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
günlük kullanım için çatal bıçak takımı almak istiyorum. renkli sapları olanlardan istiyorum aslında ama acaba makinede yıkanınca bi sorun çıkarmı? kullanan memnun olan arkadaşlar yazıp yönlendirrise çok sevinirim.
kızlar öleyle desenli değilde tek renk oluyor ya onlardan istiyorum bernardoda var ama tereddüttteyim..
deri olanlar zaten makineye atılmıyormuş görünüm olarak güzeller ama makineye atılmayan şeyi napiim yine klasik metal çatal kaşık en iyisi galiba..