• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunluk ev isi rutini listelerimiz

ard arda konu acinca hangi birine yetisecegimi sasirdim:KK53:yaziyorum hemen canim:KK54:
haftalik temizlik oncesi mutlaka viledami deterjanli camasir sulu suya yatirmakla basiyorum ise:21:
  • salonu topluyorum(catkapi gelen misafire karsi once salonu toplu tutuyorum)
  • masa ve orta sehpayi siliyorum
  • yastiklari kabartiyorum
  • kuruyan camasirlari yatagi uzerine dokup katlayip yerlestiriyorum(boyle ounca camasir birikmiyo)
  • yatagimi topluyorum
  • kirlileri sepete temizleri dolaba kaldiriyorum
  • makyaj malzemelerim olan cekmecem duzensizde duzenliyorum
  • kizimin yatagini topluyorum
  • oyuncaklarini topluyorum
  • mutfagi topluyorum
  • sebzeigi temizliyorum
  • cop kovasini yikiyorum
  • masa sandalyeleri
  • ocagi aspiratoru
  • tezgahi
  • fayanslari
  • beyaz esyalari
  • mikrodalgayi siliyorum
  • evyeyi camasir suyuyla yikiyorum
  • dolap uzerindeki parmak izlerini siliyorum
  • dis kapinin onunu
  • balkonu siliyorum
  • banyodaki yikanmasi gereken seyleri de alip camasir makinesini calistiriyorum
  • viledayi yatirdigim camasir sulu suyla banyonun yerini bi guzel siliyorum duruluyorum
  • viedayi da duruladiktan sonra icine su alip hazir halde bekletiyorum
  • pencere onlerini siliyorum
  • once halilarimi fircaliyorum
  • sonra supuruyorum
  • halilari kaldirip faras supurgeye dip kose supurup
  • siliyorum
  • wc lavabo kuveti ovuyorum
  • aynayi siliyorum
  • aksesuarlari silip yerlestiriyorum
  • havluyu degistiriyorum
  • tekrar banyonun yerini silip paspasi seriyorum
  • toz aliyorum
veee bitti:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
ne diyeyim süppersin ;)

selam kızlar harika bir konu olmuş ama uzun zamandır ihmal edilmiş ;) malum tatil :)
bende yazayım hemen :
ben günlere ayırdım.AYRICA HERGÜN BİR ODAYI AYRINTILI TEMİZLİYORUM HALI KOLTUKLARI CAMLARINA,DUVARLARINA,FAYANSARINA KADAR.
HERGÜN: süpür+sil+toz al+balkon sil+ lavobo,WC ov
P.TESİ: mutfak
SALI: salon
ÇARŞAMBA: 2 banyo
PERŞEMBE: 2 çocuk odası +yatak odası
CUMA: BÜYÜK TEMİZLİK (halılar kalkar ,koltuklar çekilir, balkonlar banyolar yıkanır..vb.) + çamaşır yıkama
C.TESİ: sadece günlük
PAZAR: Çamaşır katla + ütü

selam kızlar harika bir konu olmuş ama uzun zamandır ihmal edilmiş :KK66: malum tatil :)
bende yazayım hemen :
ben günlere ayırdım.AYRICA HERGÜN BİR ODAYI AYRINTILI TEMİZLİYORUM HALI KOLTUKLARI CAMLARINA,DUVARLARINA,FAYANSARINA KADAR.
HERGÜN: süpür+sil+toz al+balkon sil+ lavobo,WC ov
P.TESİ: mutfak
SALI: salon
ÇARŞAMBA: 2 banyo
PERŞEMBE: 2 çocuk odası +yatak odası
CUMA: BÜYÜK TEMİZLİK (halılar kalkar ,koltuklar çekilir, balkonlar banyolar yıkanır..vb.) + çamaşır yıkama
C.TESİ: sadece günlük
PAZAR: Çamaşır katla + ütü

Canım sen bizim yarışmaya gelsene :KK49:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-130

i
Günaydın kızlarr
azerincim ellerine sağlık yine döktürmüşsün.ben de yazayım rutinimi.bulaşık yıkama tezgahı silme öyle çok ayrıntılı yazmıycam onları zaten her gün yapıyorum anlarsınız zorunlu işlerin neler olduğunu
pazartesi çarşamba ve cuma günleri tüm evi güzelce süpürüp siliyorum cuma günü daha ayrıntılı halıları kaldır koltukları çek gibi.gün içinde de dağınıkları topla yemek yap geçiyo
salı perşembe ve cumartesi tuvaletleri banyo temizliyorum toz alıyorum
perşembe ve pazar balkonları yıkıyorum.iki haftada bir cam siliyorum o da şöyle oluyo.üç balkonum var perşembe o üç balkonu silerken o üç camı siliyorum.pazar günü de diğer kalan üç camı siliyorum ve o hafta cam silme bitmiş oluyo
salı günleri dolap düzenliyorum bir hafta gardrop içleri bi hafta buzdolbı.toz alma günlerinde yorgun değilsem kalan dolap içi varsa ya da ayrıntı bişey hallediyorum.
pazar pazartesi çamaşır yıkıyorum kışın geç kuruduğu için pazar salı yapıyorum geç kuruduğu için.yıkadığımın ertesi günü katlar yerleştiririm.bir hafta nevresimleri yorgan yüzlri falan komple bir hafta da havluları yıkarım.yastık kılıfı ve çarşaf her hafta değişir.yazın iki üç günde bir yadtık kılıflarını atarım.böylece herşeyin zamanı günü bellidir.
Cumartesi sadece ütü.
karışık gibi duruyo ama aslında her güne çok iş yok.hafta sonu hiç işim yok gibi.toz alma ve wc temizliği yarım saatte bitiyo sonra kafam rahat.dağılanı topluyorum nasıl olsa ertesi gün süpürüp sileceğimi bildiğim için ona göre davranıyorum.ya da süpürdüğümün ertesi günü toz alacağımı bilfiğim için bi de o gün ona kafa yormuyorum.
daha önce plansız yapardım ev hep dağınık gibi gelirdi bana.bence işin sırrı planda.herkesin planı farklıdır belki siz haftasonu temizlik yaparım dersini ona göre günlere bölün.
ben çalıştığım için hafta sonu rahat etmek istiyorum.
hepiöizr kolay gelsin kızlart
çok güzel bir program olmuş günde kaç saat ayırıyorsunuz ortalama

Back
X