Kapinin arkasina asıyoruz
Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Ben çalışıyorum eve gidince eşofman giyerim yatarken pijamalarımı giyerim.O yüzden günlük kirlenmiyorr. Ayak ucumda puf var onun üstüne katlarım eşofmanlarımı işten gelince tekrar giyerim. Tabi kirlenn kirliye o ayrıGunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Kapı arkası bende hiç sevmem ama yatak odamda var sadece onda da sadece bornoz ve sabahlıklarımız asılıdır.biraz eski zaman köy evlerini hatırlatsa da kapı arkasına asacağım galiba. Hiç de sevmediğim şey. Bekarken yani şu an yatağımın üstüne katlayıp koyuyorum pijamalarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?