Günlük çıkardığınız kıyafetlerinizi nereye koyuyorsunuz?

asianzade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
216
64
103
Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.

Kapilarim yarım cam. Camdan görünmemesi için camın bitiminden 3 cm asagi taktık askilari. Eskiden kalma istemezseniz 8-10 askılı değil de vestiyerlere takılan süslü askiliklardan (kanca gibi) alıp takabilirsiniz.

İkeada çok güzel kapı askıları var
Mesela benim kapılarım beyaz askı da beyaz göze batmıyor. Görüntüsü 1 milyonculardaki tel şeklinde olanlardan değil çok modern. Direk kapıya yapışıyor havada durmuyor. Oraya asıyoruz. İki üç günde bir de elden geçiriyorum biriktikçe.

Ayakli elbise askilari var , onlardan alsaniz..

Dilsiz uşak derler bi tür eşya vardır. O bu iş için yapılan bişi. Ama bence gardrobun bir bölümü bir defa giyilmiş ama tekrar giyilebilecek kıyafetlere ayrılabilir. Erkeklerin takımları mesela. Ceketler. Sık yıkanmaya uygun olmayan ve kısa süre giyilip çıkarılan yün gibi özel kumaşlardan yapılan giysiler.. Bunlara bir dolap ayrılmalı. Ya da odada fazla yer kaplamayacak bir askı iyi olabilir. konfeksiyon askılarına benzer bişi de olur. Bizde de hep sorun olmuştur bu. Temiz giysilerin içine konmaz, bornozla filan yanyana da asılmaz dış giyimler. Bornoz en temiz halinizle giydiğiniz şey neticede. Ayak ucu pufuna da konabilir ama, dış giyim bu aslında o pufa sabahlık falan konması daha doğru olur.

Komodine nasıl koyuyorsunuz onu bilemiyorum. küçücük bi dolap. çekmeceye mi tıkıştırıyorsunuz? Hangi parça giysiyi? Üstüne nereye koyucaksınız, lamba gibi telefon gibi bişiler durur üzerinde.

biraz eski zaman köy evlerini hatırlatsa da kapı arkasına asacağım galiba. Hiç de sevmediğim şey. Bekarken yani şu an yatağımın üstüne katlayıp koyuyorum pijamalarımı.

Kirli sepeti için temiz
Dolap içi için kirli
Dediklerimizi
Komodin üstüne ve ya kapı arkasına asiyoruz biz de..

Kirli sepetine atıyorum ben ama eşim genelde dilsiz uşak var giyinme odasında oraya asar iş yerinde üniforma giydiği için sadece arabada gidip gelirken giymiş oluyo o yüzden iki gün giyebiliyo aynı pantolonu

Ben çalışıyorum eve gidince eşofman giyerim yatarken pijamalarımı giyerim.O yüzden günlük kirlenmiyorr. Ayak ucumda puf var onun üstüne katlarım eşofmanlarımı işten gelince tekrar giyerim. Tabi kirlenn kirliye o ayrı

biraz eski zaman köy evlerini hatırlatsa da kapı arkasına asacağım galiba. Hiç de sevmediğim şey. Bekarken yani şu an yatağımın üstüne katlayıp koyuyorum pijamalarımı.
Kapı arkası bende hiç sevmem ama yatak odamda var sadece onda da sadece bornoz ve sabahlıklarımız asılıdır.

Biz günlük giydiğimiz kıyafetleri direk kirli sepetine atıyoruz
Onun dışında ceket ya da hırkaları dolaba askıya asıyoruz

Ben asılacak bir şeyse kapının arkasındaki askıya asıyorum. Eğer askı izi çıkacak bir kıyafetse katlayıp yatağın az ucundaki komidinin üstüne koyuyorum. Zaten kirliyse sepete.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…