• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük çıkardığınız kıyafetlerinizi nereye koyuyorsunuz?

Odada sandalyeye sererim...hava alır ve ertesi gün giyebilirim.Aynı işlemi sıcaksa balkon veya terasta yaparım.Asarım çıkardığımı sabaha hava almış olur :) ter ve yağ kokusu hariç tüm kokular uçar gider...

eğer terlememişsem dolaba aynen geri katlarım fakaaat kokuşmuşsam aynen kirli sepetine

Aksam işten gelen eşim esofmanlarini dolapdan alır giyer. Üzerinden çıkardıklarını eğer ertesi günde giyecekse temizse,komedinin üzerine koyar sabah tekrar giyer. Eğer kirliyse akşamdan sepete atılır. ceket vs temizse dolaba yada vestiyere asilir. Komidinde sadece geceden geceye kıyafet kalır. Bencede kapı arkasına asilmasi muntazam durmuyor. Bornoz felansa banyo dolabı/rafina konabilir. Dolap yoksa katlanıp yatakodasi cekmecelerinde havlu bölümleri yapmalı.

Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Ayaklı elbise askısı tavsiye ederim. Bir dönem ben de çok çektim bu konudan. ilk zamanlarda oturtmak zor oluyo. Kıyafet kirliye atılacak kadar pis değil, dolaba koyacak kadar temiz değil :) Askı şık da duruyor.

İlk evlendiğim zaman temiz kıyafetleri dolaba kaldırıyordum ama biryerden sonra eşimin olduğu yere çıkardığı kıyafetlerle baş edemeyince o kaçınılmaz sona yakalandım ve bir Kapı arkası askılığı aldım Şimdi herkes mutlu:KK5:

Asmak neden anlamadım ben giyilen bir şey yıkanmadan kaldırılacaksa kaldırırım yerine neden ortada dursun. Ya kirliye ya yerine yani ama bazen eşim bir pantolonu öbür günde giymek isteyebiliyor dilsiz uşak deniyor kıravatlarını asıyoruz eşimiz üzerine aslı gibi ona asıyorum ceket falan

Gardrobun icine kucuk bir sepet, duzenleyici, kutu gibi bir sey konulabilir.. Ben o sekilde cozum buldum kirlenmeyen gunluk giydiklerim icin.. Genelde ustluklerim cabuk kirlenir, kirli sepetine aninda..
Yatak odamda yer olsa direkt dilsiz usak alirdim.(Esim icin) Cok kullanisli.. Ozellikle ceket, gomlek icin.. O olmazsa sandalye de is görür :KK66:

Aksam işten gelen eşim esofmanlarini dolapdan alır giyer. Üzerinden çıkardıklarını eğer ertesi günde giyecekse temizse,komedinin üzerine koyar sabah tekrar giyer. Eğer kirliyse akşamdan sepete atılır. ceket vs temizse dolaba yada vestiyere asilir. Komidinde sadece geceden geceye kıyafet kalır. Bencede kapı arkasına asilmasi muntazam durmuyor. Bornoz felansa banyo dolabı/rafina konabilir. Dolap yoksa katlanıp yatakodasi cekmecelerinde havlu bölümleri yapmalı.
Ben banyoda kapı arkasına asıyorum çözüm de bulamadım başka çünkü havlu kullandıktan sonra tekrar katlayıp dolaba koymak ta hiç hijyenik değil.

Ben banyoda kapı arkasına asıyorum çözüm de bulamadım başka çünkü havlu kullandıktan sonra tekrar katlayıp dolaba koymak ta hiç hijyenik değil.
Asanlar var evet,ama 2 tuvaleti olmayanlar için,herkes o görüntüyü görüyor,hoş olmuyor bence.Ama misafir gelip gitmiyorsa sorun olmayabilir.Ben misafirim de olmasa,kullanılan havluları yıkıyorum,kurutup katlayarak el ve banyo havlularını ayrı ayrı banyodaki havlu rafına yerleştiriyorum.Hem düzgün görünüyor,hem temiz, kullanıma hazır oluyor.

Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Çalışırken hergün aynı şeyi giymezdim, çıkardığımı da ter kokmamışsa dolaba koyardım. Şimdi de ev hanımıyım öyle yapıyorum.

Asanlar var evet,ama 2 tuvaleti olmayanlar için,herkes o görüntüyü görüyor,hoş olmuyor bence.Ama misafir gelip gitmiyorsa sorun olmayabilir.Ben misafirim de olmasa,kullanılan havluları yıkıyorum,kurutup katlayarak el ve banyo havlularını ayrı ayrı banyodaki havlu rafına yerleştiriyorum.Hem düzgün görünüyor,hem temiz, kullanıma hazır oluyor.
Canım evde 2 tuvalet var ama banyoda el yikamak isteyen ya da klozet kullanmak isteyen muhakkak görüyor banyo dolabıma deterjanlar ancak sığıyor makine üstüne el havlusu temiz olarak koyuyorum ama bornozlara çözüm bulamadım.

1 kere giyiyorum
Hoopp kirli sepetine
Giyemiyorum
Çamaşırlar giymekten değil
Yıkanmaktan eskiyor. .
:temizlik::temizlik:
Bende öyle yapiyordum ama bir müddet sonra giy çıkar yıka utule iş yükü artıyor. Eğer ter kokmamissa asıyorum ayaklı askiya daha rahat oluyor. Tavsiye ederim.

dısarıda gıydıgım bırseyı tekrar dolaba asla koymam
gunluk kıyafet degıstırırım
eger bıyere koymam gerekırsede gıyınmeodamın kapımın arkasında askı var asıyorum
dilsiz uşak da alabılırsınız hanı ayaklı askılardan

dırek kırlıye atarım sadece pantolon - hırka tarzı seylerı dolaba kaldırım , ust gıyım ve ıc camasır her gun degıstırırım ve tabıkı corap..
evdede esofman yada pıjama ıle takılırım, yaz ıse sort tısort favorımdır onları sabah cıkarır katlar utu masamızın ustune yada dolaba kaldırırırım gelınce alır gıyerım...
banyoda bornoz kullanıyoruz bız onlar banyo kapısının arkasında askı var orada asılı duruyor...

Back
X