Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklı elbise askısı tavsiye ederim. Bir dönem ben de çok çektim bu konudan. ilk zamanlarda oturtmak zor oluyo. Kıyafet kirliye atılacak kadar pis değil, dolaba koyacak kadar temiz değil :) Askı şık da duruyor.Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Ben banyoda kapı arkasına asıyorum çözüm de bulamadım başka çünkü havlu kullandıktan sonra tekrar katlayıp dolaba koymak ta hiç hijyenik değil.Aksam işten gelen eşim esofmanlarini dolapdan alır giyer. Üzerinden çıkardıklarını eğer ertesi günde giyecekse temizse,komedinin üzerine koyar sabah tekrar giyer. Eğer kirliyse akşamdan sepete atılır. ceket vs temizse dolaba yada vestiyere asilir. Komidinde sadece geceden geceye kıyafet kalır. Bencede kapı arkasına asilmasi muntazam durmuyor. Bornoz felansa banyo dolabı/rafina konabilir. Dolap yoksa katlanıp yatakodasi cekmecelerinde havlu bölümleri yapmalı.
Asanlar var evet,ama 2 tuvaleti olmayanlar için,herkes o görüntüyü görüyor,hoş olmuyor bence.Ama misafir gelip gitmiyorsa sorun olmayabilir.Ben misafirim de olmasa,kullanılan havluları yıkıyorum,kurutup katlayarak el ve banyo havlularını ayrı ayrı banyodaki havlu rafına yerleştiriyorum.Hem düzgün görünüyor,hem temiz, kullanıma hazır oluyor.Ben banyoda kapı arkasına asıyorum çözüm de bulamadım başka çünkü havlu kullandıktan sonra tekrar katlayıp dolaba koymak ta hiç hijyenik değil.
Kullanılan havlulari yikamadan cekmeceye konarsa tabi hijyenik olmaz.Ben banyoda kapı arkasına asıyorum çözüm de bulamadım başka çünkü havlu kullandıktan sonra tekrar katlayıp dolaba koymak ta hiç hijyenik değil.
Çalışırken hergün aynı şeyi giymezdim, çıkardığımı da ter kokmamışsa dolaba koyardım. Şimdi de ev hanımıyım öyle yapıyorum.Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.
Canım evde 2 tuvalet var ama banyoda el yikamak isteyen ya da klozet kullanmak isteyen muhakkak görüyor banyo dolabıma deterjanlar ancak sığıyor makine üstüne el havlusu temiz olarak koyuyorum ama bornozlara çözüm bulamadım.Asanlar var evet,ama 2 tuvaleti olmayanlar için,herkes o görüntüyü görüyor,hoş olmuyor bence.Ama misafir gelip gitmiyorsa sorun olmayabilir.Ben misafirim de olmasa,kullanılan havluları yıkıyorum,kurutup katlayarak el ve banyo havlularını ayrı ayrı banyodaki havlu rafına yerleştiriyorum.Hem düzgün görünüyor,hem temiz, kullanıma hazır oluyor.
Bende öyle yapiyordum ama bir müddet sonra giy çıkar yıka utule iş yükü artıyor. Eğer ter kokmamissa asıyorum ayaklı askiya daha rahat oluyor. Tavsiye ederim.1 kere giyiyorum
Hoopp kirli sepetine
Giyemiyorum
Çamaşırlar giymekten değil
Yıkanmaktan eskiyor. .
![]()
dırek kırlıye atarım sadece pantolon - hırka tarzı seylerı dolaba kaldırım , ust gıyım ve ıc camasır her gun degıstırırım ve tabıkı corap..Gunluk giydiklerinizi çıkarıp nereye koyuyorsunuz?Dolaba koymuyoruz tabiki başucumuzdaki komidenelere katlayıp koyuyoruz ama o şekilde çok düzensiz dağınık bir görüntü oluyor.Hatta bazen bakıyorum orda iki gün bakmasam birikmişler.Bunun için ne yapmam lazım evleneli buna bir çözüm bulamadım.