Kadin bi avukat bulmus gitmis konusmuslar. Avukatla ortak karara varmislar ; asiri derecede psikolojim bozukmus,bana gelmesini sagla ben onu psikiyatriye gonderirim demis
uzaklastirma kararinin sebeplerini okuyunca benim normal olmadigim asiri belkiymis cunku cok ayrintili yazmisim,kanun yasa madde bent ne varsa doldurmusum bu hic nornal degilmis,normal bi kisilikte hic degilmisim.
-----avukat hanim! Beni gordun mu yoook! Sadece eski esimin yazdiklari nezdinde ve sirf elestirip musteri kapmak bâbinda yazdiklarima istinâden hakkimda bi deli raporu cikarmadigin kaldi! Dikkat ette seni ben tedavi ettirmeyeyim!
Sonracima;eski esim diyorki ekonomik sikintilar problemimiz degil cok abartiyorsun (aylik 500tl ile idare ediverin,,,,tamda okullar yeni aciliyor kirtasiye malzemesi,okul kiyafetleri vs lazimken) evet ben 500u birak aylik 300 tl ilede cok idare ettim.
Bunun disinda avukat demiski aldatmalik bir durum olmadigina dair mahkemeye kanit sunacagiz. 3yil mahkeme,3yilda mal paylasimi ile 6 yil surecek demis. Anlasmaliya razi et esini demis
ulan cok masum eski kocacim benim gecen sene anlasmali protokolu onune koydugumu soylemek aklina gelmemismi?! En normal,nosnormal adam!!!!
Buda demiski hayir ben magdur oldum,magdur oldugumu kanitlamak istiyorum. Ayrica karsi dava acicam beni magdur ettigi icin. Uzaklastirmayla otelde/is yeri misafirhanesinde vs yerde kalacakmis.
Avukat demiski senin karin suan normal degil
psikiyatriklik olmus
evde kalman senin zararina olur ,seni hemen sikayet eder bu. Durma sakin evde. Kizina tlf ver arada ararsin konusursunuz falan. Sikayet etsem hapse girecek ve is seyahatlerine gidemeyecek sonrada pek magdur olarak kendini lanse edecek!
Bi aglamakli oldu bi magdur oldu neymis yurtdisi parasini otellere mi harcasinmis evi dururken. Dedim anlasmaliya razi olmazsan ben avukatin dedigi gibi uzaklastirmayi uzatcam haberin olsun. Bana dediki cocuklar 18 yaslarina gelince bosanalim simdi degil,simdi cok etkilenirler. Dedim o zaman etkilenmeyeceklermi. ? Ben kararimdan dönmeyecegim. Avukatin var belki zararima döndürceksin mahkemeyi ,yinede vazgecmiyorum. Ekonomik zorluklari anlatiyorsun hayir vazgecmeyecegim. Cocuklarinin seni benim magdur ettigim yalanina basvurucaksin farkindayim,yinede vazgecmeyecegim dedim