Bugun 13 agustos ,bosanali 1 ay oldu. Durusmadan sonra eve geldim hemen sukur namazi kildim. Çok ayrintilara giripte yine canim sıkılsın istemiyorum. Arabanin yarisini okadar gec verdiki neredeyse tehditlere baslayacaktim. Verince hemen ev bakmaya basladim kendime. Allaha sukur buldum. Stklardan ikinci el esya edindim. Arabanin yarisiyla ev tuttum. Vardiyali iste buldum aslinda ama cocuklarim cok kucuk.
Arabanin yarisini verince adaklik koçu kestirdim dagittim. Kazasiz ,belasiz,cinayetsiz bu isi hallettik diye.
Cocuklara nafakalar ve velayetlerini aldim. Simdi 3 haftalik mahkeme karari ile yaz izni olan babada kalma haklarini kullaniyorlar.
GOruntulu ariyorum ozellikle cocuklarimin yuzleri asik bisey olmus yada hakkimda birseyler soylediler. Evime yerleseyimde artik cocuklarimi isticem zaten okul acilcak,kayit olmalari gerekli kimlik lazim. Kimliksiz kayit etmiyolar.
Hayatimi yoluna koymaya calisiyorum.
Annem babam bosanmama asla razi gelmediler,ablam beni engelledi. Erkek kardesim hayirdir noldu bi durum duydum gibilerine bir kere olsun aramadi.
Allah benim yolumu bir sekilde acti ,yuvamida yeniden yapti.
Allaha sukur kafam rahat,kafam rahat olfugu icin sac dokulmelerim azaldi,kaşlarimdaki egzamalar gecti kaşlarim çogaldi.. sebepsiz odemim vardi kilom çoktu o da yavas yavas gitmeye bende incelmeye basladim.
Bu arada evin yarisini aldim. Bu bana dediki ben evde oturmaya devam ettikce sana guncel kira bedelinin yarisini oduycem.
Inandim mi hayir. 3+1 dublekste tek basina oturmaz ,kiraya verir banada ben oturmuyotumki icinde deyip kira odenezdi. Dahasi evi gunluk s..x evi niyetine kullanirdi. Ona dedimki ben sehir degistirmicem. Mahalle degistircem. Eger evde birilerini gorursem duyarsam asayise sikayet edecem. Buda cok sinirlendi sonra dediki kirani vericem bende istedigim gibi kullanicam sanane
Gittigim yerin karakoluna daha gitmedim,daha durumumdan haberdar etmedim ama dicem bu adam manyak ben uzaklastirma alabilirim haberiniz olsun.
Sagolsunlar teyzelerim,buyuk dayimin esi benden yanalar ,,,annemi babami kinamislar beni yalniz biraktiklari icin.
Dua edin yeter teyze dedim ,maddi bir beklentim yok var param sadece ilerisi icin ikinci el esya dusundum aldim tedbiren yani dedim. Çalisana kadar parami idareli kullanmaliyim dedim.
Hepsi bu kadar 23 kasim 2008 - 12 temmuz 2024 çok şukur bitti. Hic ozlemeyecegim.